Taylor Swift - Love story

Får säga min dag med ord. Mitt liv i en mening, min mening med livet. Ni vet allt det där.

Taylor Swift otroligt duktig..

Njut!

Taylor Swift - Love Story
Uploaded by Taylor-Swift

Hehe.

Hemma igen, jag ska skriva lite om veckan imorgon på skolan tänkte jag..:)))


vi höres imorgon då:) puss godnatt:)

Rubrik saknas.

Jaa då sitter man vid datorn i fjällen igen då....

försöker att hålla er där hemma uppdaterad om vad som händer. Det är inte lätt ska jag säga för när jag är i fjällen så gör jag typ samma sak varje dag. Det är mest skidåkning och solning. Det här livet är något som jag skulle kunna vänja mig vid. Iaf på vintrarna, funderar på att söka ett jobb här när jag har gått ur 3:an. Det kan ju vara trevligt att vara skidskolelärare eller vara en sån som sitter i liften. Liksom det är ju inte så svåra saker dom gör. Men iaf så tror jag att det skulle kunna vara något som passar mig. Eftersom jag har ju sett hur brun dom är som sitter där vid lifthuset. Det är ju helt galet.

Iaf så vet jag inte riktigt vad mer ni vill höra. Har ju lite hemlängtan nudå. Vi har varit här i 4 dagar nu. Och det är ju bara 3 dagar till hemfärd.
Ska faktiskt bli skönt, sen har jag också fått veta att dom har gjort ganska så mkt i skolan medans jag har varit borta. Det är ju inte as bra.... har lite att ta igen.. men men det löser sig..


Ha det bra.. pusshej

I think you and me, and me & you.

Hela systemet kraschar när känslorna tar över..

Hejsan, jaa nu ska jag ta och berätta vad det är för speciellt med mig, Det är sjukt , jag sitter i solsken på balkongen i Vemdalen. Det är underbart, det blev ingen skidåkning idag, det blev en biltripp med familjen. Galet skönt egentligen att man kan ta det lungt någon dag. Jag har åkt alla tidigare dagar och det har varit en härlig backe. Men jag har en liten hemlängtan.Vilket är pga att man måste ju hålla sig underhållen hela tiden annars blir det inge bra, men jag tror att jag kommer vilja komma hem när vi är hemma på söndag.

Iaf så ska jag inte blogga nå mer nu....:)

ha det bra nu., Sms:a och ring hur mkt ni vill:)


I have realize the feelings that i once had. They are all back


Perspektivet är en annan vinkel i systemet.

Jaa det är nu typ 48 timmar tills man ska dra till fjälls. Eller jaa det kanske är mindre också jag vet inte riktigt.. nått sånt iaf, jag sitter här och funderar på om det kommer vara skönt att vara borta 1 vecka med släkt och familj. Jag tror att det kanske är precis det man behöver just nu. Det kanske kommer vara ett helt annat sundsvall när man kommer tillbaka, förhoppningsvis så kommer all snö att vara borta iaf. Jaa som ni vet så kommer bloggningen inte att ske något under den kommande veckan, men det gör typ inget. Jag ska snart lägga ner denna blogg. :) har inte ork till att ha kvar den, sen ser jag inget meningsfullt med den ändå:)

Men iaf så kommer den att finnas kvar ett tag till iaf, det kan jag ju försäkra er om.


Jaa det var det jag hade på hjärtat. hör av er.. pusshej:)


I try so hard, but can't seem to get away from misoury.


allt eller inget:)

Så äre:))) tänk på det!

Big update tonight

Som rubriken lyder... har bestämt mig för en "Stor" uppdatering ikväll:))

Missa inte det:)



/Felix

It hurts..

Jaa varför inleder man alltid på samma sätt?


Skit samma, jag vet att om inte det här blir av, alltså jaa du vet. Då tror jag att ajg skulle bli mer olycklig än lättad. Eftersom jag tror att vi skulle kunna bli nått sjukt bra, och skulle verkligen inte vilja att det ska sluta nu. Det skulle inte vara roligt. Hoppas att du förstår vem jag menar...


/Felix


I'd give it all up, the day you walked out on me.

Jaa, skulle kunna skriva rätt mkt känns det som, men jag vet inte om det är så passande. Först och främst vill jag klargöra att dom händelser som har inträffat på senaste tiden inte har något med inlägget att göra. Det är viktigt att ni förstår det. Så man inte får en massa arga människor på sig helt plötsligt..

Iaf så sätter vi igång, för det första. Vad är det man gör för fel? alltså varför kan inte bara allt fungera, egentligen så borde man göra som på filmen Yesman, där dom säger Ja till livet. Det är något man borde börja följa. Säg ja till allt, bara för att se vad som händer liksom. Det kanske fungerar, man vet aldrig. iaf så vet jag inte riktigt vad meningen med det här inlägget är men aah jag kände bara för att skriva för att jag inte har något annat att göra för tillfället.
Det som jag funderar mest på är det här med känslor, alltså hur svårt ska det vara att få det rätt någon gång. Varför är det så svårt att dela med sig av dom, det är ju egentligen inte alla känslor som är svåra att dela med sig av. Utan det är ju mest ni vet, man tycker om en person, eller typ att man är ledsen. Sånna saker är ju sånt som alla har svårt att dela med sig av. Det är ju så med alla människor nästan. Det ska ju kanske vara så, det var så vi blev skapta. Men ändå det är ju en känsla som vilken som helst, det är ju som att skratta. Eller vara arg, det är mer uttrycksmässiga känslor. Så borde det vara med kärlek också. Så man fattar vad som det handlar om. Så man kanske kan få lite insikt.

Iaf så tänkte jag också ta och säga det att jag är otroligt less på att höra allt skitsnack som går överallt. Herregud hur svårt ska det vara att säga det rakt ut? ärligt talat, klipp dig och skaffa dig ett jobb förfan.


Jaa och till er som inte hade nog med insikt efter det här inlägget kan ju läsa det en gång till...

Hahaha, hittade nått snyggt:)




Juste amanda jensen, på flygplatsen, när pappa och jane skulle åka utomlands. dom skyllde på att dom hade en son som gärna skulle vilja ha henne på bild. Hahaha vilket skämt:D men roligt ändå, hon gick med på det:)

Besviken..

Yes, vad ska man säga i torsdags så åkte jag till Alnö på kvällen, fick reda på att jag inte fick åka hem. Så det blev övernattning, mycket trevligt. Det hände lite sjuka saker som det inte finns någon naturlig förklaring på. Sjukt vare iaf, haha. Samtidigt lite spännande. Orkar inte delge information om händelsen men aah ni kan få veta framöver.
Sen igår så var jag med Annika på kvällen mycket trevligt, och erkänn att du var lite rädd efter jag hade åkt xD. men Singing Bee var kanske klockrent med kändisar. Haha, vi får fortsätta ses, det var roligt:))

Iaf så firade jag också min bror igår, eftersom han fyllde 15 år i Torsdags.Grattis till honom....

Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, mer än att jag ska spendera en middag hos mormor idag. det kommer bli trevligt hoppas jag. Men ni får iaf ha det så bra..

Hejdå

Yey:))

Hehehe, vad säger man, kanske finns en möjlighet till att jag ska skriva ett längre inlägg senare:) man vet aldrig:D

everyday we struggle just to get by...

Jaa jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att jag är kanske as glad nu:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lil wayne - prom queen , det säger dagen:)


Designtävling.... VAR MED!

http://majan.blogg.se/


Kolla in länken för att vara med i designtävlingen. Jag tävlar varför inte vara med?



/Felix

Min musik sida.

http://znapmusic.com/feffe


Lite sommarkläder..:)

Tänkte visa lite sommar stuff som jag vill ha =)


                                     


Åhh köp nu åt mig?:) as snyggt:D


T.I feat Justin Timberlake - Dead and Gone





Checka in min musik sida på    http://znapmusic.com/feffe

Musik

Kommer lite saker som är väldigt enkelt att få till i bloggen... Ska nämligen börja lägga upp dagens låt.. Ni får tycka vad ni vill:) det kommer i form av youtube klipp. Det kan handla om hur dagens humör är, eller hur det känns, ja ni förstår:))


ENJOY!!!!


Beutiful

Vad ska man säga... alltså jag vet inte riktigt. Allt är så förvirrande just nu. På nått konstigt sett så har alla mina misstag kommit ikapp mig så att säga. Allt har liksom fått ett fäste nu. Det är på ett annat sätt än förut, förstår inte riktigt hur jag ska förklara det. Men det är bara lite sickt..





No Comments......................................

RSS 2.0