Nelly - over and over



Det är så jag känner just nu typ..


Saknar dig, vill ha dig, kan inte förlora dig!

Bilder från kyrkogården tidigare i eftermiddags!



Var på mormors grav och tände en lykta. Vi saknar dig, tänker på dig ofta ska du veta.
Du var alltid så givmild och alltid lycklig. Du var liksom en gnista i våra liv.
Vi älskar dig Elvy Blomqvist<3

             

Det var verkligen massor av ljus på kyrkogården idag. Det är på något sätt mysigt.

/Felix


Ny design - Tagen av Tescho med fullständiga rättigheter!

Detta är min nya design, jag tyckte den var fin och koden som man fick var väldigt strukturerad vilket innebär för mig att den är enkel att konstruera om, om jag nu skulle vilja redigera något.
Jag kände eftersom att det nu är höst och så , så behövde bloggen en ny design.

Jag tänker gå till Kyrkogården sen och ta lite foton på alla ljus så ska ni få se hur fint det är. Det är magiskt, och jag har inte varit där på ett bra tag nu så jag tänkte att det kanske var dags. Nu kan jag ju eftersom jag är sjuk och kan därmed inte festa eller umgås med människor. Så jag tänkte jag skulle fråga mamma och magnus om dom vill haka på och kika lite senare..

Bilder kommer ikväll..

/Felix


Se och hör - Timrå gör storsatsning mot Djurgården ikväll!

Timrå kommer med ett tåg lastat med supportrar och resan till Stockholm storsatsat de på. Janne Åkerström, Timrå IK Supporterklubb, har jobbat hårt för att få denna resa att gå som på räls.


Detta skrivs på Djurgården IF hockeys hemsida. Det är alltid lika roligt att Timrå arrangerar sådana resor för att stötta sitt lag. Brynäs gjorde ett tappert försök här i början av säsongen men hördes då inte så mycket. Timrå har alltså fyllt ett tåg med supportrar och då förväntas alltså runt 300-350 man att inta Djurgårds borgen. Men om de kommer höras är nu ännu oklart, eftersom Järnkaminerna också har laddat upp och står och väntar på Timrås supportrar med 1500 man i klacken. Matchen är i full gång på planen och läktaren, upp till fight. Det kommer att bli en minnesvärd kväll.

Detta skrivs också på http://www.difhockey.se

Ni mobiliserar stort till den här matchen. Hur många hoppas ni bli på er sektion och vad är målsättningen med kraftsamlingen?

Vår målsättning är alltid densamma. Vi ska ge DIF bästa möjliga stöd, såklart. Det här blir tredje matchen denna säsong med en klack på 1500 man, det är ca 500 mer än vanligt numera. Hovet är vår borg och det spelar ingen roll hur många motståndarsupportrar som kommer hit och tror de ska ta sig ton. Vi visar gång på gång att ingen överröstar oss, det gör vi även mot Timrå.



Det är med ett stort leende på läpparna jag läser detta. Jag kan inte annat än säga att det ska bli intressant att se om dom lever upp till målet. Järnkaminerna står alltid för sitt ord. Alltid oavsett - Djurgården!

Själv kommer jag inte finnas på plats men jag vet att Djurgårdsfamiljen gör ett makalöst arbete!

Full fart framåt!
Håll tätt bakåt!

/Felix

Tack gode gud för värktabletter!

Jaa som rubriken lyder så är jag tacksam för värktabletter för det är verkligen inge roligt att ha ont, det vet ni kanske allihopa. Som det ser ut och som det känns som så har jag åkt på en Bihåleinflammation, vilket jag inte är så lycklig över eftersom det blivit värre med dagarna här. Därför tackar jag nu värktabletterna eftersom dom hjälper mig igenom detta. jag ska till vårdcentralen på måndag och hoppas då på att få en kur medicin för att få bort skiten en gång för alla.
Ni kanske inte vet det men jag har liksom varit förkyld sedan skolan började, det är ett tag. Det har kommit och gått , så ena dagen känner jag mig död, andra dagen känner jag mig glad och framåt liksom. Så det är skit jobbigt och tar väldigt på krafterna.

Sen fyller jag snart år också. Det är bara 5 dagar kvar, eller 4 dagar kan man ju också se det som. Då blir jag 18 år. det tackar man för, heheh äntligen kanske?



Men det var allt för nu /Felix

Första videoinlägget.. test inför den längre inspelning..




Sjukt seriöst;) hahahahha as roligt;)

Fredagsmys

Jag ser fram emot min sovmorgon imorgon. Jag menar jag har inte sovit riktigt på hur länge som helst. Senare vankas denna film:



mycket bra film hoppas jag att det är.



haha bloggar mer senare .. orkar inte skriva mer nu;)

I belive that there's something deep inside.


Jag tänkte försöka få ihop ett lite längre inlägg nu..

ska försöka förklara en del saker kanske jag vet inte. Men alltså just nu känns det som om att du & jag är ostoppbara från att hända, men det finns alltid "bumps in the road" så att säga. men jag vet inte varför man brusar upp så lätt ibland. Igår kväll kanske är ett prakt exempel på en sådan sak. Men samtidigt så var man ju förbannat trött. men det är som på happy gilmore, när man varit arg eller dum på en sak så vill man be om ursäkt 2 sekunder senare. För det känns som att jag inte klarar av att vara arg på dig en längre tid, det är ungefär som att jag inte klarar av att inte le när jag är med dig. eller som igår klarade jag inte av att sluta le när jag gick ifrån dig, inte för att jag äntligen blev av med dig utan för att det var en sån trevligt eftermiddag. Right?
Men jag ska försöka att inte brusa upp så förbannat hela tiden, ber om ursäkt för det.


Iaf så har jag körning idag, vilket jag inte ser fram emot. jag ska liksom bevisa att jag kan köra? hallå. det vet dom ju redan att jag kan så varför testa mig?
Iaf så har jag också halkbana imorgon. Mycket roligt haha för alla säger liksom att det är hur kul som helst att sladda runt som aldrig förr typ.
Men man börjar får lite nerver om det, eftersom man är ju lite skrajj för att få sladd. Det är det man ska försöka undvika i trafiken så.

Sen börjar jag bli lite förkyld igen det är inge skönt kan jag lova. Det finns bara 2 personer jag kan skylla detta på. Viktor och Rasmus, Tack så mycket grabbar!!!!!


/Felix

Chillin

Jaaaa jag vet att jag är dålig på att uppdatera bloggen men jag orkar fan inte, men det är verkligen inte mitt fel. Det är bla att jag har svårt att sova på nätterna nuförtiden, jag vet inte varför men det går inte så bra bara.


iaf så är jag ganska så glad idag, eftersom det har varit en underbar dag. Jag vet inte varför jag känner så, men jag har mina aningar på vad det kan vara som har varit det avgörande för att den varit så bra. Det kan ni ju klura på ett tag, för jag kommer inte gå ut med det nu..:))

Ha det bra sålänge.. btw håll utkik efter videobloggen..:))

Otroligt

Det är otroligt skönt med lov kan jag tala om , men dock så måste jag laga middagen idag, vilket jag inte är så lycklig över men men det är sådant man måste göra ibland.
Men jag har ju lovat nu en längre tid att jag ska göra ett videoblogg inlägg. Vilket jag ska göra, och det kommer innan lovet är slut. Det ska snarare bli ett hån mot alla såkallade videobloggare. Ni vet, töntiga och äckliga fjortisar. Men aah jag lovar att det snart dyker upp ett klipp så ska ni få se något roligt.


Ska till Matildag ikväll, hörs sen tja!


/felix

Goodie

Jaaaa då var veckan snart slut. Och jag har inte gjort något speciellt känns det som, det finns liksom ingenting att säga egentligen.
Men aja..


Saknar dig<3


Goodie

Jaaaa då var veckan snart slut. Och jag har inte gjort något speciellt känns det som, det finns liksom ingenting att säga egentligen.
Men aja..


Saknar dig<3


Open up your eyes

För första gången i mitt liv kan jag inte längre öppna mina ögon för att se, alltså jag vet inte vart jag ska gå. Vet inte hur jag ska göra för att saker och ting ska bli bättre. Hur lyfter man sig från en svacka, hur tar man sig upp igen. Ja ni vet ju kanske hur det är då. Men saken är den att jag mår inte dåligt, utan tvärtom jag mår jävligt bra. Men som sagt för första gången så står jag vid vägkorsningen utan karta.
Det är sådana saker som gör det jobbigt ibland. Man vet inte riktigt vad som ska hända sen. Vart ska man gå i skola? Bara en sån sak, vart i helvete ska man plugga någonstans?
Jaja, det löser sig alltid men fan, det är enklare när man har kartan ihanden och vet var man ska gå. Det är mycket, mycket enklare.


Jag kanske har fått ett jobb, eller snarare 2 jobb. visst är jag duktig då, fett attraktiv på arbetsmarknaden. Jag ska kanske få komma tillbaka till Telia, samt att jag ska hjälpa till att sätta upp nätverket på "Norrlan" men sen om det ger några pengar vet man ju aldrig. Man kan ju iaf hoppas för det skulle verkligen behövas nu. Börjar dra ihop sig i lädret..

Jaja, nu ska jag inte tråka ut er mer, hej!

never gonna be alone

Ja alltså jag har egentligen inte så mycket att skriva, eftersom min huvudsak är att hålla mig ifrån att skriva om min dag så kommer jag sällan på vad jag ska skriva liksom.

anledningen är väll främst för att matilda ska vara tyst som jag skriver.. men jag lägger upp en låt istället. enjoy!







Älskar den, och börjar verkligen tänka på en massa saker när jag hör den..


/felix

never gonna be alone

Ja alltså jag har egentligen inte så mycket att skriva, eftersom min huvudsak är att hålla mig ifrån att skriva om min dag så kommer jag sällan på vad jag ska skriva liksom.

anledningen är väll främst för att matilda ska vara tyst som jag skriver.. men jag lägger upp en låt istället. enjoy!







Älskar den, och börjar verkligen tänka på en massa saker när jag hör den..


/felix

Lista!

  Har du:
Någon som förstår dig? Beror väll på det
Någon som du saknar? Jaa
Någon som du hatar? Jaa
Vem kramade dig senast? Mamma
Vem pussade dig senast? M.
Vem ringde dig senast? Matilda:))
Vem ringde du senast? Pappa
Vem var hemma hos dig senast? Släktingar
Vem var du hemma hos senast? Nån på alnö
Har du några kärleksproblem? Svår fråga..
Har du pratat med någon idag? nej jag bor i en grotta
Har du gråtit idag? självklart..
Har du skrattat idag? Nej men usch nej

Jag:
Är singel? Aaa
Svär ofta? Aldrig
Sjunger i duschen? Jämt
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? Har faktiskt haft det..:)
Skrattar åt dina egna skämt? Jaa
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? Jaa har alltid önskat att ha bröst, lättare att tillfresställa sig själv då..:))

Har du:
piercingar? ne
Syskon? 4
Jobb? Icke
För många vänner? Jaa, du kan få några:))
Rymt hemifrån? Nej?
Färgat håret? Mjoa:)
Bra självförtroende?   Har du:
Någon som förstår dig? jajamensan
Någon som du saknar? kanske
Någon som du hatar? 2 stycken
Vem kramade dig senast? mammsen
Vem pussade dig senast? danne
Vem ringde dig senast? danne
Vem ringde du senast? fanny
Vem var hemma hos dig senast? danne
Vem var du hemma hos senast? danne
Har du några kärleksproblem?nej
Har du pratat med någon idag? haha ja :p
Har du gråtit idag? nej
Har du skrattat idag? aaaa

Jag:
Är singel? nee
Svär ofta? ibland
Sjunger i duschen? ibland
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? ne
Skrattar åt dina egna skämt? haha a
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? kanske

Har du:
piercingar? a
Syskon? halv
Jobb? nej
För många vänner? nej
Rymt hemifrån? ne
Färgat håret? ja
Bra självförtroende? aah
Sagt "jag älskar dig" till någon? si
Varit kär? si
Dumpat någon? si
Gjort något olagligt? si
Somnat i skolan? si
Brutit ett ben? Icke
Tappat bort mig i min hemstad? Icke
Sett en fallande stjärna och önskat? Icke önskat men annars så:))
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? Haha, jag har inga löften:))
Smugit ut utan lov?  nej
En hemlighet som ingen annan vet? jaa, jag är en alien..
Sovit en hel dag? yes
Somnat gråtande? nej, det är ju lite svårt då..
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? icke
Blivit generad inför folk? Nej
Varit kär i någon utan att säga det till personen? tveksamt
Ätit musslor? Nej
Varit på en festival? maha
Haft ett förhållande i under en månad? HAHAHA jaa faktiskt..:p
Blivit kallad player? Jaaharu
Färgat ditt hår svart? Nej

Vad:
Längtar du till mest just nu? ÅÅÅÅÅÅÅREEEE!
Ska du göra i helgen? Eeeh jag vet inte
Har du för kläder på dig? Stringtrosor och bh:))
Gjorde du igår? Var på hockey och ute:))
Ska du göra i sommar? Inte en aning, troligen jobba
Åt du senast? PORTERSTEK!
Har du för mobil? W995
Vad köpte du senast? Gótta
Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? Våldtagit det:)) nej men ringt silopen:))

Vem/vilka:
Slog du senast? Jag slåss inte
Fick du sms från senast? Matilda
Pratade du med i telefonen senast? Matilda
Älskar du? Vänner/Familjen
Skulle du kunna göra allt för? Matilda:)
Var du med senast av det motsatta könet? Oj, det var många som jag träffade igår:))
Kan du lita på mest? TOMMY!
Vet mest om dig? TOMMY!
Sov du tillsammans med senast? Tommy..:))

Allmänt:
Har du pussat en groda? Självklart:))
Kan du hjula? Aah:)
Biter du på naglarna? Jaa, när jag är närvös:)
Är du EMO? Nej:)
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Slösa:)
Skulle du kunna hoppa fallskärm? Yes
Har du sjungit inför publik? Nej men jag skulle lätt göra det:))
Följer du mode? Jaa, du vet en videoblogg om det:))
Är du hungrig? inte för tillfället:)
Är du blyg? Nej




Inte särskilt konstruktivt..

Alltså jag satt och kollade igenom lite bloggar, vilket inte händer allt för ofta. För även om man själv bloggar så känner jag att, läser ni min.. fine då vill ni veta kanske vad som rör sig i mitt huvud för närvarande. Men jag läser inte så många bloggar själv faktiskt. Pga att jag frågar hellre personen rakt ut än att bara sitta och vänta på att skiten ska komma upp på bloggen.
Men vi återgår till det jag skulle kommentera. Har ni märkt att de flesta skriver inte särskilt konstruktivt. Alltså det börjar alltid med "Idag har jag" eller "jag vaknade nyss" . men snälla människa om du vaknade nyss varför skriva då? Kanske var just därför du vaknade för att du skulle skriva blogg liksom. Haha det tycker jag är rätt roligt att sitta och tänka på det sättet.
Iaf så förstår jag inte varför alla inlägg måste handla om just det där, ni vet the standard "Idag har jag.."
Jag tänker inte berätta om min dag, för det angår väll inte er?
Samtidigt så finns det vissa saker som man måste skriva på bloggen, som t.ex. det tidigare inlägget. Det var liksom viktigt att skriva att Djurgården vann eftersom det är en stor grej. Men jag tycker dock inte att "Jag vaknade, gick ner och käkade frukost sedan så kom det gäster etc." det är ingen bra grej att skriva, först och främst vem vill läsa?

Värst vad jag klagar på detta, men ni förstår nog säkert min tanke..


Just det. Jag ska printa upp mitt alldeles första videoblogginlägg snart;) HAHAHAHAHAHAHA

As kul kommer det bli!

Åh en sådan härlig dag!

Åh en sådan härlig dag, Djurgår'n vann, Djurgår'n vann.

Det var underbart att skrika ner de där soporna. De hade inget på läktaren och inget på planen. Jimmie Ölvestad visade var skåpet skulle stå i början av sista. Men Timrå fick ju en liten ljusglimt i matchen när de gjorde mål i 17:e minuten. Men så ni vet.. Challe berglund håller på Djurgårn.


Sedan det som hände efter matchen var väll bra och dåligt.. men jag orkar inte prata om det, du vet lika bra som jag att det ska inte ta slut här.. inget ska ges upp..

Never give up, never give in!

Förlåt...

Förlåt för det jag sa, förlåt för det dumma saker jag gjort. förlåt för att jag fått dig att sluta tro.. förlåt för allt egentligen...

Men detta blev ett ganska så ynkligt och rätt så patetiskt inlägg.. men hurru om du såg vad jag skrev.. så stämmer det och jag kan skriva det här med..


Jag vill inte bara vara med dig, som ett one night stand, jag vill vara med dig, jämt....

förlåt.

Saknar dig, saknar den tiden






Saknar den gamla tiden <3 tänker på dig mormor....



/Felix


Jag känner för..

Att gräva ner mig ibland men det är bara så det känns. Jag är inte den som viker ner mig för motgångar det vet ni ju om. Men alltså ärligt det är inte meningen att jag ska bära allt själv. Sitter inne med för mycket skit som jag ibland bara vill släppa ut och låta någon stackare stå som offer. Jag skulle bara vilja skrika ibland och göra mig hörd. För det verkar som om det är svårt att få folk att fatta. Är det bra, då är det bra.. då behöver ni inte peppa mig till att göra det nå mer. Ett nej är ett nej.


Aja jag har körlektion om ca 30 minuter i skrivande stund. Det är Cirkulationsplats som står på dagordningen idag. Sen ska jag väll bara hem antar jag ...

Men hör av er/Felixx

Idoler!



Lil wayne!
kanske en av mina största idoler. Jag menar han har så sjukt bra musik allt han gör blir liksom på något sätt bra. Samt så tycker jag att hans stil är sjukt skön.




Jeremih!
En artist som har en sjuk röst. Jag menar behöver jag säga mer än Birthdaysex? Låten är bäst i världen.




Jay-Z!

Hiphopens tungviktare. Det är en sån sjukt bra artist, han är dock inte heller bara artist han är också en av de rikaste inom branschen hiphop artister. Det är inte tråkigt med låtar denna människa gjort. Han är bäst!



Flo-Rida!
En av de nya i branschen har väll varit aktuell sedan 2005-2006 någon gång. Hans stora genombrott var ju som ni alla vet Low som han gjorde tillsammans med T-Pain. Men enligt mig så kommer han bli den största genom tiderna. Så sjukt bra musik som denna karl gör existerar inte!



50Cent&Eminem!
Dessa människor är de som påverkat mig mest när det gäller musik inte minst med deras filmer. Samt deras budskap med låtarna. Tyngsta i gemet.. utan tvekan pz!



Akon!
Akon,akon .. jag menar han har ju så många låtar på alla listor överallt så jag kan inte räkna dessa. Det är helt sick för jag kommer till och med ihåg när han började. Det var inte allt för längesedan och nu har han liksom hur mycket pengar och låtar som helst. Han har helt klart tagit sig från en fängelse sittande "nobody" till en riktigt G!



Nu vet ni vilka som jag alltid har i hjärtat.. men kom ihåg detta är bara inom kategorin Hiphop..

jag återkommer med andra gengrer senare..:))

/Felix

Alla val vi gör!

Alltså jag satt här i min ensamhet och funderade lite. Jag funderade mest på de val vi gör hela tiden, om vi hade en guide att visa och berätta för oss vilka av dessa val som egentligen är värda att göra. Det är liksom hela tiden, du väljer att göra allt som du gör på en dag. Det är liksom val du har gjort, som t.ex du väljer att äta, du väljer att sova, du väljer att se film, du väljer ja iprincip allting. Men sen kom jag också och tänka på att det finns faktiskt en hel del saker vi inte väljer. Eller kan kontrollera men samtidigt så när sådana saker händer så är det oftast i rätt tillfälle. Exempel på saker man inte väljer måste ju vara de flesta känslor man har, right? Eftersom om du blir förälskad i en person har du ju inte valt detta själv, det är liksom något som du känner. Du kan inte välja vem du ska tycka om liksom. Du väljer inte heller om du ska vara glad eller ledsen, det är något som kommer av de val du gjort utöver känslorna. Det är något som jag tycker är ganska så, vad ska jag använda för ord för det ska låta rätt. Häftigt skulle man kunna utrycka sig. Den som aldrig väljer att göra något är död. Och ingen, jag menar verkligen ingen kan säga att det inte var ens eget val som gjorde att man handlade på det viset man gjorde i situationen. För du har ju valt att gå med på något du sedan kommer att ångra.

Oj jag känner mig väldigt filosofisk nu. men det var bara en såndär sak som kom upp i huvudet på mig. Så tänk efter nästa gång, det är inte någon annas fel än ditt eget att det blir på det viset det blev eller hur.

/Felix

Ps: Jag tycker du ska tänka efter på det jag skrev om känslor jag har inte valt att tycka om dig, gör det bara ändå. Och det är jag glad för!

sådär ja

haha, matilda nu skriver jag bara för att du vill det. jag har inget att skriva , så jag skriver det du sa.. du är bäsT:)))))))))))))))))))))

Yes

Är det bara jag , eller skrattar jag jävligt mycket? jag kom på det idag, jag skrattar fan hela tiden och allt är liksom roligt fastän det egentligen inte är det. Det är liksom min grej att skratta hela tiden. Jag måste kanske sluta med det annars tror väll folk att jag är dum i huvudet. Det är ju inge bra.
Samt att jag är ju ganska så glad jämt också. Det krävs mycket för att jag verkligen ska tappa humöret. Men om man retar mig när jag är hungrig eller trött då är det kört, fråga mina familjemedlemmar.. dom vet vad jag pratar om. Haha

roligt.. jag ahr inte att skriva hej!

Stuck with eachother..

Jaa alltså jag skulle vilja skriva ett långt inlägg om allt som jag känner just nu. Det är både bra och dåliga saker.. men jag menar man fokuserar bara på dom dåliga right? Men jag tänkte se det som är bra just nu. Och det känns helt underbart vissa stunder. Men andra går det ju åt andra hållet. Men så ser man dig, och allt blir liksom så bra. Man blir lycklig och glad när man är med dig. Det ska du ha med dig inom dig, för jag tror inte jag är ensam om att känna så. Det kan inte vara så, för du är en bra person.
Samtidigt så vill jag också påminna dig om den där kvällen. För det känns som att du behöver få veta, right? eller iaf komma ihåg. Men vissa personers minne är ju inte alltid lätt att fixa till, hahaha personen förstår nog att det är den jag skriver om när den personen läser detta. Hahaha roligt..

Men jaa du vet vad jag känner, men vet du vad du känner?


/Felix

List jävel!

 

Personligt

Namn: Felix Karlsson

 Kön: Kille

Längd:  185 cm

Födelsedag:  4 November

Hårfärg: Mörk

Ögonfärg: Blå

Boende: Villa

Skostorlek: 43

Vänner: rätt så många antar jag:)

Humör: Glad, förvirrad, trött, hungrig

Familj 

Mamma: Jenny

Pappa: Janne

Syskon: Rasmus, Johan, Joakim, Viktor

Husdjur: Hund

Vänner

Antal: Vet icke

Välj En bra Vän : Tommy Kollin

Du litar på: För många

Får dig glad: Haha , jag skrattar åt allt satt

Du skrattar ofta med: alla

Är saknad: Många

Du vill träffa: Du vet

Du känt länge: Adrian, Tommy

Känner dig väldigt bra: Tommy

Du gjort mycket med : Tommy


Känslor

Har du gråtit för att du varit arg?: Har jag nog de

Har du varit kär ? Yes

Har du varit riktigt kär?: Yes


Är du oftast sårad & ledsen men visar det inte?: Inte oftast, men händer väll

Menar du det du säger?: Oftast


Ditt Eller Datt

Pengar eller kärlek?: Båda

Singel eller förhållande?: Svårt där..

Sola eller bada?:  Båda

Mobil eller dator?:  Båda

Gröna Lund eller Liseberg? Liseberg

Mc Donalds eller Burger King? Burger King

Dans eller sång? Sång

Fotboll eller hockey? fotboll&hockey

Flyga eller åka båt? flyga till båten:)


Ärlighet


Lovar du att vara ärlig? Yes

Har du varit kär i din bästa kompis? Nix

Har du ljugit? Har hänt

Har du fuskat på ett prov? Nej

Har du berättat vidare en hemlighet? Har hänt


Druckit eller rökt utan att dina föräldrar vet? Haha dom vet nog det mesta..

Har du en hemlighet som bara du vet? Tror ej de


Resor

Har du varit utomlands?
  Yes

I vilka länder har du varit? Spanien, Turkiet, Bulgarien, Finland, Danmark, Norge

Har du åkt flygplan?  Yes

Tåg?  Yes

Båt?  Yes

Buss? Yes

Har du bott utomlands? Nix

Vart isåfall? ...

Kan du något annat språk? Yes, engelska och spanska lite grann


Rik Eller Fattig

Hur mycket får du i månadspeng?
 haha, 1050 sen händer det väll att jag får kläder:)

Har du ...

Eget rum?
 Ah

Egen TV?  Yes

DVD? Aaaop

Dator?  Aaaop

Mobil?  Jajamensan

HemTelefon? Haha jaa?

Kontokort? Yes

Över 2000 kr? Yes

Pool?  Nix

Studsmatta? ja

Cross/moppe? haha, moppar fulla garaget.. pick one!

Pingis/biljardbord? Pingisbord men står inte uppställt dock:)

Jacuzzi? Haha ska man räkna det som det?

Villa? Yes

Märkeskläder?  Si

Smink/smycken för över 5000 kr? nae tror jag inte


Skolan 

Går det bra för dig i skolan? asbra

Svenska: VG

Engelska: VG+

Matematik:  G

NO: Har inte..

SO: Har inte haft men ska snart

Musik: Har inte

Slöjd: Har inte

Hemkunskap: Har inte

Idrott: MVG

Språkval:  Har inget

Bild:  VG

Är du nöjd med dina betyg? Si


Dagens


Kläder? Mörka chinos, vit skjorta:)

Smink? -  Använder icke:)

Smycken?  Halskedja, armlänk

Humör?  Trött:)

Gjort? Film, skola, hem

Göra? troligen vara med matilda om hon nu svarar någon gång!

Måltid/-er? Kaffe, billys,nudlar, godis!

Sötnos? Du vet vem;)


Du är ingenting!

Jag blir förbannad när jag tänker på allt du gjort, blir förbannad på mig själv för vad jag har gjort. Jag ångrar allt fast jag inte borde. Jag hatar dig för att du påminner mig om mina brister. Men ingen är perfekt, har aldrig varit så. Så egentligen så tänker jag hela tiden på hur det kan bli bättre. Jag är falsk, tack jag vet men du är inte perfekt heller satt stick. Eller vänta hur var det nu..

Ååååh jag skulle bara vilja skrika ut hur det egentligen känns men jag vet att vetskapen skulle såra för många. Men saken är den att just nu känns det som om det finns en del personer så borde få veta vad jag vill, vad mitt hjärta vill, vad jag känner. Men ni kan fortsätta låtsas som om ni bryr er, för jag vet att så är det inte. Och nej jag har inte depressioner men jag vet inte riktigt vart jag har lagt mig själv. Jag kan inte hitta tillbaka iaf, och nu verkar det vara försent:))

Men det finns endast 1 person och sluta hoppas att ni ska få veta något just nu!

PS: Fråga inte, det är bäst så!

Måste erkänna..

Det är inte alltid så lätt för mig att ha insikt i samma saker som vad vissa tror. Det är inte alltid så lätt att alltid finnas där, ni vet för att prata om saker. Men jag gör mitt bästa för att ni ska kunna säga exakt vad ni känner.. jag har gjort det jag kan i situationen och jag menar att man gör sitt bästa räknas väll alltid right?

Men iaf så vill jag bara säga att Tommy det var oerhört skönt att prata ut lite med dig idag, det var verkligen det som behövdes. Vi har inte löst våra problem ännu, men jag vet att allt kommer att bli bra. Eftersom vi har ju tagit oss ur värre saker förut så varför skulle vi inte ta oss ur detta. Men denna helg ska vara en problemfri helg. Det är hockey och det är en underbar resa framför oss som kommer bli grym. Jag tyckte att detta med resan var en oerhört bra idé vi kommer få se våra favoritlag spela. Dock så är det på ett fullsatt hovet denna gång men nästa gång är det bortamatch för Djurgården så då tar vi bilen till Gävle istället. Så du får höra lite sång från dina egna fans.

Sen vill jag också passa på att ge er alla som ställer upp i ur och skur ett stort plus. Jag vet att jag kanske borde visa det bättre men jag lovar att det uppskattas. Tack för att ni finns!

Det var allt jag hade att dela med mig av ikväll. Antar att det kommer en del bilder från helgen på söndag eller något.

/Felix

RSS 2.0