Hemgång!

Nu har jag varit i stugan i Ö-vik hela helgen och det var faktiskt 2 år sedan jag var hit senast så det har varit mycket skönt att vara borta ett tag. Bara för att slappna av och inte tänka speciellt mycket på det som händer runt omkring. Men som sagt nu är det hemgång och om jag känner mig själv rätt så kommer kommande helg inte vara fullt lika lugn då jag får min lön imorgon. Vilket innebär att det blir utgång för hela slanten till helgen, så vi får la se hur mycket det blir.

Jag ska också införskaffa min nya telefon imorgon tänkte jag. Det blir alltså en Xperia x10 mini pro som kommer vara i min ägo från och med imorgon.

Men nu ska jag packa ihop så vi hörs hemma sen.

/Felix

Hej på er igen!

Nu har jag som ni kanske såg på den andra bloggen bestämt mig för att jag ska använda mig av denna blogg för framtida bruk. Detta för att det har varit klagomål och liknande. Samt för att jag kan få in mycket mer bilder om jag använder denna blogg, så jag kommer försöka få ihop något sorts utseende i framtiden. Vi får se hur det ska fungera med den saken, men så att ni vet så är det här som alla uppdateringar kommer att ske i vilket fall.

/Felix

RSS 2.0