Tisdag - Fett..:P

hejsan alla som kollar in.

Idag så vaknade man runt 11 hos tommy och fan vad hungrig man var vettu. Hahaha, vi käkade frulle sen var jag tvungen att åka hem för att jag skulle vattna blommorna ute i stugan , först så var det tänkt att ajg skulle cykla men det blev inte så för jag ringde och frågade mamma om hon kunde skjutsa mig dit. Och det kunde hon som tur var. hahaha, så det gick ju på kanske 1 h att göra den skiten. Sen åkte jag hem och då hade pappa varit hem och lämnat datorn fyfan vad det är skönt med en ny dator. Det fick bli en med quad core och shit, plus en 22 tums skärm. Hahaha, så nu har man fan en tv vid datorn.. Haha, lite soft äre ju faktiskt. eh jag har fixat med den nästan hela dagen det har varit krävande kan jag lova. sen överfört filer från den gamla datorn.
Eh imorgon ska jag klippa mig klockan 09.30 hur fan ska man orka upp till det?:O:O:O aja jag hoppas det blir snyggt, annars lär ni inte se mig nå mer den här sommaren kan jag ju bara passa på att tala om. Hahaha, satt vi hoppas på att det blir bra.

Men nu orkar jag itne skriva mer. hare bra , pz!:D

Lördag - Lite av allt möjligt..

På lördagen så fortsatte vi lite med skottandet på gården , vi skulle fixa klart hela infarten. vi klev upp runt halv 8 tiden för att vi ville slippa värmen. Det var fan skönt att jobba klart det på morgonen. Det gick rätt fort också , för det var inte så mycket kvar , vi var klar satt vi hann till stan innan halv 12. Där pappa skulle kolla på en skjorta och jag skulle kolla på ett par skor. Han hittade 2 skjortor i stan och jag fick en t-shirt. Vi tänkte att vi skulle käka nått innan vi drog ut till birsta. Så vi åkte till Donken vid järnvägsstation för jag visste att tommy skulle jobba där. Men då var det typ as mkt kö. så vi stog där en stund. sen så gav vi upp. det var liksom ingen idè haha, så vi åkte ut till birsta. Där käkade vi pasta på nån restaurang. Sen vare till att gå och checka in en till skjorta åt farsgubben. Det var fett snygga skjortor också kan jag lova;) , eh sen så skulle vi kolla på skor till mig då. Vi gick till Scorett. Där jag såg Lacoste skorna jag ha velat ha. så jag provade dom och dom var fan assköna. Hahaha, jag säger då det ja.. fyfan är fett nöjd nu faktiskt.
När jag kom hem hade jag ett par saker att fixa innan det blev lite party på kvällen. Jag skulle ut till stugan och vattan blommorna åt farmor. Det gick väll på 1 h tror jag eller nått. Det ända som var problem var att jag inte fick till låsningen på båten när jag skulle hem. Men det gick tillslut. Haha.
Sen när jag kom hem kom jessica runt 4:a tiden .Då fixade jag en skiva till kvällen . sen drog vi ner till mamma och fixade oss och hade oss. Herregud. vad man ska hålla på. Aja, emma kom väll först . sen gick jag och mötte lundin på ica. Vi skulle köpa lite cider till jessica och emma. för dom ville ha det. ah, senså gick vi hem och började lite smått smutta på lite gosaker. Haha. Lundin hade ju fan en halva mintu. Asgott. så vi shottade det jag drog kanske 6 st.. as gott:D sen vare bara full fart. Tydligen hade jag somnat på kyrkogården och en jävla massa saker. Jag fattar inte..:P hahahaha aja.. vi skulle på statoil och köpa mer cider för lundin och lisa och frida ville ha. Aah, och det tog fan 1 och en halv timme att gå fram och tillbaka . Asså jag fattar inte:P hahahahaha, det var så jävla fult igentligen. Och vill ni upplysa mig över nått som hände på kvällen så säg gärna till x)
Eh vi badade också i ljungan. Eller jag badade inte riktigt men var i en stund iaf..:D hahahahahahha det var också jävligt skojj..

Men nu orkar jag inte skriva nå mer. Hare bra pz:D

Inte skrivit på ett tag.. blir lite av varje..

Hejsan.
Jag har inte skrivit bloggen på ett tag , tänkte att det kanske var dags nu. Haha, eh det har hänt lite av varje, några tråkiga saker men en hel del bra också. Eh i förrigår så var jag med mina kära vänner tommy, alexandra och jossan. Älskling kom också och hälsade på ;) , haha, eh vi var först hemma hos mig , då kom vi på att vi kunde gå till statoil och vänta på tommy som skulle komma med bussen runt 9:e så vi gick till statoil och tajmade det. Så han kom precis när vi kom dit. Sen gick vi hem till mig igen , och var där ett tag, såg ett snäpp på "happyfeet" den är ganska rolig om man får säga det. Sen kom tommy på att vi skulle bada i ljungan han och jag. För Jossan och alex ville inte. Haha, så dom kollade på när vi badade liksom. Hahaha, det var rätt skönt i vattnet faktiskt ska jag ju säga. Haha, så vi vankade hemmåt igen för att det började bli kallt.
När vi kom hem så hade vi ju tappat upp ett bad i badkaret , så man fick värma sig däri. Det var skönt kan jag tala om. Efter vi hade badat eller jag tror det var efteråt. Så gick vi ut och spelade fotboll , med en basketboll. Det gick sådär . haha, det var ju killarna mot tjejerna. Huaja vilken match med en hel del fuskande JOSSAN!:O Hon fuskade mest i hela världen. Herregud. Nästa gång måste vi spela ärligt. Eh , jag och tommy förlorade , men det var ju bara för att vi hade kommit överrens om att vi skulle låta dom vinna. ;) Det var typ det som hände den kvällen .

Igår var jag med simon. Jag frågade om han hade lust att komma ut med bilen en sväng på kvällen . Då sa han att vi skulle köpa snax och läskeblask och se på film. Det var så det fick bli. Så han kom ut till mig runt 8:a då var det ju stängt på ica, och simon hade glömt skivorna hemma satt vi bestämmde oss för att hämta skivorna hos honom sen åka in till willys och köpa chips och dricka. Det fick bli 5 chipspåsar, 1 back dricka. Och ett paket micropopcorn innehållande 3 påsar. Så vi var lite tjocka. hahahah, men det är riktigt mycket kvar. Som jag fick Hahah , han är snäll simon. Haha .
Först kollade vi på The combacks. Den var faktiskt riktigt rolig. Hahah , den rekommenderas att ses. Den var fan skön. haha, Efter den åkte vi en sväng igen. Vi tänkte palla jordgubbar för det skulle vart så jävla gott. Men då var det typ inga där och vi gav upp och åkte en sväng runt kvissleby. Senare hem och se på Doomsday. Den var riktigt jävla bra. Både rolig och spännande. Hahah, rekommenderas också att ses. Hahaha

Eh jaa nu orkar jag inte skriva nå mer. Det blev en del nu . Hare gött..:D PZ!

Måndag - Jobbat..

Hejsan

Idag har jag hjälpt min farfar igen ute i stugan. Det har varit ganska jobbigt måste jag säga. Började dagen med att vakna runt 9 tiden. Det var fan as längesen man klev upp så tidigt. Herregud. Aah sen käkade jag frulle, och sedan drog det i väg till farfar. Jag var ju i tid dit. men det var fan inte han . Hahaha, så skällde lite på honom. Vi började att lasta in saker i bilen som skulle ut. Det var allt ifrån stenplattor till burkar. Jaa jag förstår inte hur man kan spara så mycket skit. Herregud. Aah sen efter kanske 4-5 vändor så var äntligen allt ute. Då åkte vi ner på kvissle till momangen. Det satt verkligen fint efter att ha jobbat hårt.
Efter en välförtjänt lunch så fortsatte arbetet ute i stugan. Då skulle vi först ta över allt med båten och ställa det på andra sidan. Det blev väll också en 4-5 vändor antar jag. Eftersom farfar inte kan bära så fick ju jag göra allt skit arbete. Men vafan får man pengar för skiten så går det väll bra. När väl allting var över på andra sidan så skulle det upp från bryggan till en annan stuga. Men det gick rätt fort. så jag var väll klar runt halv 4 nån gång. Så nu sitter jag här.
Sen måste jag bara berätta att jag har sett en död säl idag med. Den hade legat i viken ute hos farmor och farfar. Så några fiskare hade spännt fast den vid bryggan tills det var någon kille som skulle hämta den. Aa , den var stor som fan herregud. man blev ju lite smått rädd;) haha naerå. Men det var ganska fräckt tyckte jag iaf.
Nu ska jag sitta här ett tag sen ska jag vara med jessica som ska sova här. eller ja vi ska ner till mamma.
Ni får ju höra av er ifall ni vill göra nått skojj.

Hare bra . Hejdå!



Uppdatering ikväll eller imorgon.

Söndag - Slappandet fortsätter..

Tjenare..
idag har jag varit på stan med älsk, det var meningen att emma skulle med också.
Men det blev ju inte så men det var fett skojj ändå. Eh hon skulle köpa nått till håret
och jag skulle kolla på skor. Men jag hade inga pengar så skullle bara kolla priset.
Blir ju ett par vita lacoste. Ingen tvekan. Haha, eh men det fick bli ett nytt hårvax.
Vilket blev D:fi haha luktar ju as gott iaf. Och det är ju fan bra. Hade det förut.
Så nu går jag tillbaka till det igen.

Gårdagen blev ingenting typ , bara på kvällen finns det nått värt att berätta om.
Det fick bli bio och det var meningen att vi skulle se Hancock, men såklart är
ju hon i kassan dum i huvudet.  Hon bah, du måste ha legg för att se den. Jag
bah men va i helvete. aja så vi kom överens om att vi skulle se Kung Fu Panda.
Jag ångrar verkligen inte att vi tog den istället. Den var så jävla bra. Fyfan jag
skrattade så jag höll på att dö. Hahahahaha fyfan asså. Japp sen åkte vi hem
och typ tog det lungt och drog igång en till film, Haha eller jag inte film utan
vi såg på C/o Segemyhr. Det är också så jävla skojj. Hahahaha aja.
Nu sitter jag här och har ingenting att göra. Kan ni komma med förslag eller?
Herregud vettu. Blir nog trååkigt ikväll.... aja hare bra pz!





Uppdatering:
Eh på kvällen blev det till att vara hemma först. Jag tänkte jonka lite med fotbollen på gården.
Men jag hittade itne bolljäveln. Blev lite less, och gick in och satte mig vid datorn ett tag
sen sa jessica att jag skulle komma till henne så jag åkte dit och hon typ klippte gräset
Så där tog jag och jonkade med bollen lite. Haha sen blev det till att gå in och typ se lite
tv. Vi väntade på att hajen 4 skulle börja klockan 10. Men jag ska ju upp imorgon så jag
åkte hem för typ 40 min sen. Så såg inte klart den men det jag såg var ju rätt bra.
Eh imorgon ska jag typ hjälpa farfar i stugan ett tag på förmiddagen . Man måste
ju tjäna lite kosing. Det är ju viktigt det. Haha, sen vet jag inte vad jag ska göra på
eftermiddagen men ni får ju fan komma med lite förslag. Hahaha. Aja ..
nu pallar jag inte skriva nå mer , inte för att det fanns så mkt mer att skriva men
vafan , haha hare bra .. / feffe.


We taking over...

Lördag - jajamensan

Tjenare..


tänkte ta och berätta lite om igår eftermiddag/kväll.. det började med att man var snäll och klippte
gräset hos min mor. Ville vara lite snäll eftersom dom nyss hade kommit hem från frankrike.
Eh jaa , sen när dom kom hem från att ha handlat så började dom med maten vilket blev
grillat denna fina kväll. Men det blev ju såklart regn men som tur var hade vi precis grillat
klart köttet. Så vi fick ju kött men vi blev tvungen att käka inne. Men det gjorde inte så mkt.
Sen efter maten tackade jag för mig och åkte till pappa, för det var där som jag och tommy
och jossan och alexandra skulle vara. Eh jag kom hit runt halv 7-7 och då så skickade alex
ett sms att dom skulle komma runt 9:e tiden. Så jag fick ju sitta och dryga vid datorn i några
timmar. sen så kom dom , och jag typ visade dom runt sen såg vi på film. Sen så ringde
tommy och sa att han hade fått tagit dubbelpass så han skulle sluta runt 11. Det var lite depp
Men han kom ju sen. Och då blev det fart i skorna. Haha, vi snackade om allt möjligt. Och det
var riktigt trevligt. Fast nu höll jag på att glömma att skriva om killen som ramlade med moppen
utanför mig. Hahahahahahaha vilken jävla sopa. Han låg typ på marken ett bra tag. Sen så klev
han upp på moppen igen och typ sa: Det blev svart jag såg fan ingenting. Du vet väll hur det är
när allt bara blir svart. Sen stog han och sa så hur länge som helst. Typ till sin polare
och han skulle vara förstående och sa bah: aaa jag förstår precis.
Men inte nog med det så gap skrattade Jossan och Alex åt han Hahahahaha. Det var så
jävla skojj. Aja. Det var typ kvällen det, Dom åkte hem runt halv 2 och då satte jag och tommy
på en film. Det fick bli The truman Show, Den är fan rätt bra ändå:D hahaha, aah så nu sitter jag
här och ska snart städa rummet... Hare bra PZ!

Fredag - Helt slut

Tjenare

Vaknade runt 11 idag, fett trött var jag, somnade runt 2 , för jag kunde i sova fast jag var fett jävla trött.
Men vafan aja , igår var en riktigt jobbig dag med, jag var tvungen att städa mitt rum , sen så hjälpte jag
pappa med att klippa gräset och att göra iordning infarten för att kunna lägga nytt grus där. det var rätt
jobbigt, kan jag ju bara tala om . Aja det blir iaf as bra. Hahaha, men jag är lite slut i armarna om man
får säga så. Men det går ju över haha, eller vad tror ni. Eh , idag ska jag kanske vara med jossan och
hennes vän Alexandra. Det kommer bli sjukt skojj, allt hänger på en middag som alex ska på i juniskär.
Men vi håller tummarna. Sen tror jag också att tommy kommer hem idag , och då måste man ju säga
till karl jäveln att komma hit, hahaha. Sen så har ju också min mamma kommit hem från sin bilresa
till frankrike. Så nu är det slut på friden. Det kommer verkligen bli jobbiga veckor framöver. med tanke
på att vi ska slå ner en vägg mellan köket och biblioteket så det blir ett stort kök. All förberedelse ska vara
klar i september då det nya köket kommer. Det kommer bli så jävla snyggt . Sen vill jag bara påpeka att det
kostar ju en del. Nu blev ni nyfiken va?, hjahahaha, nejdå:D men alla säger att jag bor i ett stort hus men vafan
klart det måste vara stort när man är 6 st i familjen. Hahaha, det är ju bara ett måste eller vad säger ni?
Eh, jag vet inte riktigt vad mer jag kan skriva men det kommer nog nån uppdatering senare. När jag
är hos mamma. Haha, nu ska jag ut och klippa klart gräset. Hare bra PZ!




Onsdag, tung dag..

Tja

idag har det varit en jobbig dag, haha, jag vaknade runt 11 käkade frulle , sa hejdå till jessica sen började det..
Jag åkte med pappa hem till farmor för att hämta deras säng som dom skulle ta ut till stugan. För att påpeka
det så skulle dom ha ut en dubbesäng. , det var fett jobbigt att få ner den för trappen från övervåningen , men det
gick bra tillslut. Sen när vi hade lastat på allt som skulle med på släpvagnen så åkte vi till stugan. Där det först
var ett eländigt backande med bilen , men när det var klart så packade vi av sängen och massa annat skit,
vi tog först över sängen med båten, det var rätt äckligt eftersom båten är fett jävla liten, men det gick rätt bra
ändå. Aa sen så tog vi över resten av sakerna, och typ bar in sängen i deras sovrum. Men pappa skulle också
ha deras gamla säng med hem så dom kunde byta den mot den säng dom hade innan. Så vi packade på
sängarna, för det var 2 st , som man sätter ihop, aa sen gaveln. Så begav vi oss hemåt. När vi kom hem så
var pappa tvungen att börja med maten , så jag och Jane(låtsasMamma) fick bära in sängarna och gaveln
för att senare skruva ihop den. Det var ganska jobbigt må jag tala om. Men det gick rätt bra tillslut. När det
var klart så satte jag mig vid datorn ett tag, för att senare städa mitt rum så vi kunde ta ner den andra sängen
till mitt rum , jag har nu äntligen fått en dubbelsäng, det kommer bli så jävla soft. Men nackdelen är att hela
rummet vart tvunget att möbleras om , så jag måste koppla om alla högtalare det är runt 10 st, satt . det var en
del jobb. Men vafan nu är det klart, och det känns så jävla bra kan jag bara tala om .
Snart så kommer älsk hit. Hon har varit på Bio , hon såg Mama Mia. Hoppas hon hade det trevligt.
Sen drar det vidare ut, med elisa emma och erik. Men det ser rätt dystert ut nu eftersom det regnar . Men nog
kommer vi på något att göra. Det blir väll till att vara inne då. Och kanske se film.

Men nu orkar jag inte nå mer. uppdatering sen eller imorgon.


PZ!





Läs med omsorg..VI SKA TILLBAKA!

Krönika: Som en familj vänder vi trenden

Djurgårdsfamiljen går på knä och många Blåränder är uppgivna. Frustrationen måste dock kanaliseras på rätt sätt och användas till något positivt. Vi måste lägga fokus på det som identifierar oss Djurgårdare och tillsammans vända trenden.


Efter en rolig säsongsinledning har vi Djurgårdare bl.a. överösts med konstiga uttalanden, en sällan skådad säkerhetsskandal och ett bråk mellan hockeyns och fotbollens ledarprofiler. Djurgårdsfamiljen går på knä och alla hopade problem har naturligtvis smittat av sig på allt från supportrar till kanslipersonal och spelare. Det finns en hel del problem som vi måste gå till botten med och reda ut, men detta görs inte över en natt.

Det är var mans rätt att vädra sitt missnöje när saker och ting går under förväntan. Det finns dock en rad olika sätt på vilka man kan kanalisera sin frustration. Att skälla på spelarna när det går knackigt är inte alltid den bästa lösningen, framförallt inte nu. Tvärtom så anser inte jag att några av ovan nämnda problem kan härledas till grabbarna i laget. Däremot har spelartruppen också tagit stryk av den senaste tidens karuseller. Att atmosfären i truppen blir därefter är bara naturligt och den förbättrar inte vi supportrar genom att överösa spelarna med än mer negativ energi.

Dagens problem har inte sina rötter i truppen. Gulden 2002 och 2003 kom naturligtvis till stora delar tack vare en utomjordiskt grym startelva. Men det fanns en övervägande anledning till att viljan att vinna hos spelarna överglänste rädslan att förlora. Föreningen genomsyrades då av en positiv anda som inhyste självförtroende hos alla delar av Djurgårdsfamiljen. Den andan måste vi hitta tillbaks till.

Europaresorna är allt som oftast höjdpunkten för oss supportrar. Naturligtvis så även i år nu när Tallinn hägrar vid månadens slut. Varför är det så? Bortsett från ett ofta nytt och intressant resmål så innebär dessa äventyr att Familjen sluter sig samman, umgås, festar och har kul. Stämningen på dessa matcher blir också därefter. Mycket sång, bra drag och alla positiva aspekter med vår supporterkultur får sina utlopp oavsett resultat i matchen. Det är en upplevelse att längta efter och ett minne att bevara.

Vi ska inte behöva åka utom landets gränser för att få uppleva en sådan atmosfär, den kan vi skapa när som helst, varsomhelst, bara viljan finns. Det är dags att knyta näven i fickan! Vi måste inse att det finns ett ljus i tunneln, men det kommer ta tid för oss att nå dit fram. Under tiden kan vi inte låta familjebanden kollapsa. Är det några som ska ta ansvar och sätta stopp för denna neråtgående spiral så är det vi, Djurgårdsfamiljen tillsammans.

Vi som supportrar kan inte vara beroende av uppradade guld för att ha kul i samband med matcher. Kravbilden måste skapas efter rim och reson. Det finns många aktiva som följt DIF i ur och skur sedan 60-talet och inte stannade de kvar under trettio år av mer eller mindre sportslig misär om det inte fanns något speciellt som höll dem kvar.

Redan innan torsdagens kvalmatch mot FC Flora på Råttis kan vi se till att vända den negativa trenden. Vi får sluta ta oss själva på för stort allvar, återfå lite av ironin med vårt supporterskap och inse att vi inte är bättre än åtta i Sverige just nu. Om valet står mellan att skratta eller gråta så väljer jag att skratta. Dock vill även jag minnas att det varit värre, men skit samma, vi é DIF! Låt oss i denna mörka stund visa varandra, men framförallt spelarna vårt stöd och vår förståelse för den situation vi alla befinner oss i. Då ska ni se att vi tillsammans plockar Flora av bara farten.

Samba Djurgår'n!

Magnus Öhrman
Ordförande, Järnkaminerna Stockholm




Härligt

Hej

Idag äre måndag och det har hänt rätt mycket i helgen
det var ju 6 månader i lördags sen så igår så hände det
en tråkig sak på kvällen. Men det ska vi inte snacka om
här tycker jag iaf.. Eh ja idag har jag varit och badat på
Berga Fjärden det var fan varmt i vattnet men det tyckte
ingen annan, men jag låg i ja. Det var jag Erik Elisa älsk
Lisa och Emma hahaha när jag tänker efter så har dom
andra blivit badkrukor. Hahaha. Men det var rätt soft för
det var för en gångs skull bra väder när vi skulle bada.
Men som ni alla vet så blev det ju regn mot eftermiddagen
satt vi åkte hem. När vi kom hem käkade vi Ravioli det var
rätt så längesen jag käkade det så det var fan gott.
Sen efter det runt 16.00 så åkte jessica hem och nu blire
ett tag tills man får träffa henne , om jag inte ska dit
imorgon dvs. Haha, Men det tror jag nog att jag ska.
Eh ikväll så vet jag inte riktigt vad jag ska göra , antingen
är jag hemma eller så blire väll till att checka film med
några , om dom nu behagar att vara med hahaha.

Imorgon kväll kommer pappa hem och då hoppas jag att han
har köpt parfymen till mig som jag bad han att göra. Det var
Hugo Boss - Energize. Den säger älsk luktar gott så jag får
väll lita på henne då. Men det blir nog bra ska ni se.
Och imorgon har jag inte så mkt planerat annat än att kanske
dra till älsk. Och kanske säga hej till pappa. Det kan nog
vara bra.

Men nu orkar jag inte skriva nå mer. Ni får ha det bra
PZ


And I am, whatever you say I am
If I wasn't, then why would I say I am?
In the paper, the news everyday I am
Radio won't even play my jam

 


lördag - 6 månader

Hejsan.
idag äre lördag och när man vaknade var det inte riktigt det bästa vädret, regnet öste ju ner , det var ju lite trååkigt.
men jag är glad ändå för att idag så har jag och älsk varit tillsammans i 6 månader. Det har varit en otroligt härlig tid. haha, jag lovar;) , eh på dagen idag blir det bara till att slappa och typ chilla vid datorn och kanske en och en annan film. Vi får se vad som händer. Senare mot kvällningen kommer jessica hit och vi ska käka middag sen får vi se vad som händer men det blir väll mys med film eller något dylikt. Jag vet inte riktigt än. hahaha, frågan är ju vad fan man ska göra när det regnar liksom. Aja eh igår så gjorde jag inte så mkt annat än att slappade för att man var rätt slut efter att har varit i stugan, och jag fick inte heller någon riktig sömn. Men aja det löser sig. Jag bara slappade som sagt och det lär ska fortsätta så framöver nu. Man orkar inte göra så mkt på sommarlovet. Fast det är väll det sommarlovet är till för om man säger så. Haha, Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva eller göra faktiskt . Men jag tar väll och printar ner några rader till.
Jag kan ju också passa på att berätta att tommy min kära kompis är i Grekland och han är ju saknad. Men horungen har ju iaf sol och typ 30 grader varmt, eller det borde iaf vara det. Är det någon som har pratat med han som vet? aja
Nu orkar jag inte skriva nå mer. men jag kanju uppdatera mer sen , när dagen har gått liksom . Men hare bra. hejdå!

Japp!

Hejsan nu äre dags för ett nytt inlägg för jag har inget att göra..

Eh idag har det varit lite fram och tillbaka , jag har typ haft en riktig funderar dag. Först så vaknade jag hos tommy runt jaa vad var den typ 12 och då hade jag bråttom till bussen för jag skulle åka till didde och hämta moppen, så jag åkte 12.15 bussen till han och var tvungen att gå upp för den där långa backen, fyfan vad jobbigt det var kan jag lova. Hahahaha. aja.. eh,  när jag kom hem var det allt började, eh jag och jessica började bråka, eller det var mer jag som brusade upp men aa,  det var mycket som hände jag orkar typ inte berätta, men ni får gärna fråga om ni är nyfiken. hahaha.
Japp imorgon ska jag till stugan med familjen och jessica det ska bli så skönt, vi blir där tills på fredag då blire hemgång och bara ta det lungt, och typ längta till det jag skrev i förra inlägget mina föräldrar åker ju på söndag.. fett jävla skönt asså. hahah dom blir borta till tisdag. så det blir jag och brorsan bara, hahha, för mamma är i frankrike:D SOOOFT:D
Men nu orkar jag inte skriva nå mer, hahaha, men jag skulle vilja skriva lite längre inlägg. men vafan det kommer framöver. eller vad tror ni.. men aja ni får iallafall ha det bra allihopa:D

PZ!:D

Igår och idag..

Glada DAGAR!:D

Igår:
Igår så var jag med jessica mest hela dagen, vi började med en tripp till dyket , men det var rätt så kallt så vi åkte hem , och pga andra saker, men det ska vi inte ta upp här, det löste ju sig. hahaha, aja.. eh sen när vi kom hem såg vi lite vänner och åt godis, och innan vi skulle åka ut till jessica så köpte vi mer godis och chips med dipp, det var ju rätt så nice alltså.
Sen när vi kom till henne så åt vi middag och typ hade det trevligt, och vi hade ingenting att göra så vi tänkte först bada men när jag kände hur kallt det var i luften var jag inte så sugen längre, så vi gick in , satt oss i jessicas säng och funderade på vad vi kunde göra, och då kom jessica på att vi kunde fiska, och jag tänkte det var ju fan inte igår man gjorde det så jag hakade på idèn så vi tog fiske sakerna och drog oss till jessicas brygga, haha hennes katt murre eller tjockis som den också kallas, följde med oss ner och ville såklart ha fisk. När han käkat upp första fisken så ville han inte ha nå mer satt det blev inge mer ätande för murre den kvällen, så då ville inte vi fiska mer. Vi gick in och såg film och käkade gotta. det var en mysig kväll.

Idag:
Vaknade hos jessica av att hon fick panik och ville veta vad det var för väder för hennes mamma hade frågat ifall vi skulle haka på och bada , vi checkade vädret vilket var ett strålande väder , och vi begav oss till borga sand , där det var skönt att sola , hahaha det blev inget bad. Efter typ 2 timmar åkte vi hem. Sen åkte jag hem från henne och då så ringde jag tommy och hörde ifall han var sugen på att göra nått och det var han , så nu sitter jag här. uppdatering på kvällen kommer...
Uppdatering.. på kvällen så spelade vi fotboll och fick samtal av Jossa och Alex, sen så ringde också min älskling, fett vad jag saknar henne nu alltså men aja. eh vi lekte också en del med tommys nya hund, han e fett söt vill jag lova. hahaha. men aja sen så sms:ade vi typ hela kvällen med alla men mest med jossan och alex antar jag. hahaha , eh sen så sjöng vi lite vid datorn och lyssnade på musik men det var en helt okej kväll. Nu sitter jag hemma och är fett trött , imorgon ska jag och älsk ut till min stuga , kanske om det går nice för farmor så..:D det kmr bli skönt. Sen är jag ensam hemma söndag till tisdag. , det kommer bli så jävla niiiice:D men nu orkar jag inte skriva nå mer, hare bra PZ!:D

Gatufesten

Tjenare alla , som ni vet är det ju gatufesten i sin högsta grad i sundsvall nu, det har varit fett jävla skojj asså. fyfan.
Det var på torsdagen som festen började hos didrik och det blev lite som det blev från början, men vafan det ordnade sig, fett nice vare iaf, eh efter en relativt lugn förfest så drog vi in till stan för att röjja, och det blev verkligen röjja kan jag ju tala om , vi splittrades som alltid hahaha, och jag gick och träffade jessica, och det var sista gången den kvällen jag såg didde och det gänget, vi tappade fan bort varandra dirr, hahah, men vi hade det skojj ändå, fyfan vettu. Vid 23.00 tiden drog vi till Stora scenen och rockade lös till magnus uggla , fyfan vad han är kung alltså, vi stog nästan längst fram, och det var riktigt partaj. hehehe, aa sen så åkte vi 01.15 bussen hem för då var vi så jävla slut asså.. hahaha, aja det var en helt okej kväll faktiskt , haha.

Fredagen:
På fredagen var det igen förfest hos my homie, haha, och det var ju soft som fan , hans brorsa som dagen innan hade ju också sin förfest där så det blev en del folk haha. Aja, vi åkte samma buss in som dagen innan, och det blev riktigt skojj, och vi höll ju ihop längre med varandra den här kvällen än igår. Haha, men sedan så skulle jag träffa jessica, för emma hade ju blive tagen, aja, vi ska inte prata om det, fråga henne om ni vill veta nått, hon svarar nog på frågar och vidare diskussioner. Haha, eh kvällens stämmning typ dog ju pga detta, men vafan vi kom igång igen efter 1 timme i madhouse, sen klockan 22.30 vare dags för mange Smidth och han var ju helt okej faktiskt , om man får säga så, men det var inte det drag jag trodde det skulle vara, men det blev nice ändå. Aja, senare klockan 00.30 vare dags för sveriges största rappare petter att ta över scenen, jag stog inte så långt fram för jessica ville inte det, så vi stog lite längre bak men vi hörde ändå musiken. Haha, det blev en bra kväll tillslut. hahaha.

Idag:
Uppdatering kommer....

Härlig dag faktiskt..

Tjenare alla som checkar, den hära dagen har fan varit bra, asså skit bra:D allt har fungerat bra och det flyyyyyter hela tiden, det e det som gäller:D hahaha, eh gatufesten började idag, asså på riktigt, med artister och shit, jag var in en snabbis och gick med sandra och tommy och hans morbror ett tag, sen så sa jessica att hon ville komma hem till mig vid 9:e tiden.. , så jag tog bussen hem sen så kom jessica till pappa och då "fixade" vi film, och drog ner till mamma, men vi såg inte filmen som vi fixade hos pappa, utan vi såg på "Pirates Of Carribean - at the world's end" den e fan rätt bra måste jag säga, hehe, vi laddade såklart med godis , muffins och Te.. haha gott gott, hahaha sen ville jessica att jag skulle skriva att vi hade lite extra mys efter filmen hahah x) aja:D

Imorgon blir det gatufesten , och jag ska vara helt nykter, kan jag lova, :D hahahaha, det ska bli rätt soft, man har fan längtat lite så att säga. Men imorrn gäller det, hahah:D blir till att dra in med boysen:D hahahha sen träffa jessica där.
men nu orkar jag inte skriva nå mer så uppdaterar imorgon typ före och efter gatufesten. Hare bra PZ:D!

Djurgården - Äntligen drar allsvenskan igång efter pausen..

Efter ett nästan 2 månaders långt uppehåll i Allsvenskan är det snart dags att besöka Stockholms Stadion igen. De sista matcherna innan uppehållet blev för många väldigt tunga, men nu gäller det att lägga det bakom sig och se fram emot att följa Djurgår'n ihop med Djurgårdsfamiljen i sommar. Det är dags att börja hitta tillbaka till glädjen igen.

DIF - Elfsborg, 2 juli på Stockholm Stadion
Höstsäsongen börjar med full fart nu på onsdag den 2:a juli, då DIF spelar mot Elfsborg klockan 20:00 på Stockholms stadion - Se till att köpa biljett redan idag!

Två intressanta spelare har värvats under uppehållet, unge Patrik Haginge från Örebro och rutinerade Prince Ikpe Ekong från Gais. Missa inte chansen att se dem och välkomna dem till Stockholms Stolthet på onsdag.

Elfsborg har börjat serien stabilt och ligger på en andraplats. På onsdag väntar alltså en svår match och det krävs en stor kraftansamling från både spelare och supportrar för att 3 poäng ska kunna bärgas. Vi kan med glädje minnas tillbaka på förra årets sommarmatch mot boråslaget och vi hoppas på en lika skön match den här gången.

Mycket biljetter sålda - köp din klackbiljett i DIF-butiken
Det är redan en bit över 9000 biljetter sålda så för att vara säker på en plats är det bäst att köpa förköp. Biljetterna till klacken köper du som vanligt i Djurgårdsbutiken på Jakobsgatan 26. De kostar 220 kronor och betalas med kontanter.

Innan och efter matchen ses vi i vanlig ordning antingen i Humlan, Medlemstältet, på Östra,  eller på övriga pubar kring Stadion. Att äntligen få träffa alla bekanta ansikten och surra DIF igen kan göra mycket för att hitta tillbaka till glädjen. Så vi ses antingen på pubarna eller i Humlan för att tillsammans ta några kalla öl och förhoppningsvis gå en betydligt bättre höstsäsong till mötes!
Väl mött på Stadion!


Tisdag - Fett nice asså

Tjenare alla som väljer att läsa min blogg, det har nu uppdateras till en blogg.se , hahaha, det ska bli ganska skojj att få blogga igen. Det är 2 dagar kvar tills gatufesten och det ska bli så jävla skojj , längtat ett tag. Men men , det kommer ju så att säga. Jag orkar inte åka in imorgon för att det är bara små barn överallt sen kan man typ inte ens ta sig fram någonstans. Herregud. Aja. så torsdag , fredag och lördag blire ju vi som är kungarna I madhouse:D hahaha så att alla vet.
Idag har jag typ inte gjort någonting, bara slappat och det har varit så jävla skönt kan jag lova. Har ju haft en ganska jobbig helg så att säga. Sen ikväll blir det inte heller något annat än att slappa. Det kan behövas inför Gatufesten

Nu orkar jag inte skriva nå mer, kanske blir mer sen ikväll. eller så blir det imorgon. Men ni får ha det så bra allihopa. PZ!:D



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0