This aint a scene!

I dont belong here, got to move on my dear!!

Alltså ibland är det fantastiskt vad man kan få fram ur låtar, jag har sagt det förr och kommer säga det igen. Jag älskar musik!!! Musik är det bästa i hela världen i princip!


Så nu vet ni det med!

/Felix


Tack så mycket - Sandra Kollin

Jag bad min goda vän Sandra att fixa min blogg för några dagar sedan, detta som ni nu ser är resultatet. Jag är nu jätteglad att jag bad henne att göra detta, tack så hemskt mycket Sandra.
Det blev jätte bra tycker jag i alla fall.

Men nu ska jag se lite film och mysa med älskling.

/Felix

Bakande?

När jag kom hem idag så har jag något som har börjat höra till vanligheten, att maten står framdukad på bordet. Vilket är mycket trevligt, idag blev det pannkaka. Vilket alltid slinker ner måste jag säga. Men sedan skulle Therese börja snacka om kladdkaka och grejer, så det slutade med att vi hade en kladdkaka i ugnen och den var oerhört god.
Så jag har sagt det förr och säger det igen. Baka det kan hon.



Så nu är det bara fullt med mys som gäller. Vi har också kommit på att man kan möta varandra på UNO på Iphonen. Haha det är förvånansvärt roligt att spela måste jag säga.

Älskar att du är så söt älskling<3:)


Hörs senare /Felix

Det måste alltså snöa hela tiden!

Ja nu har det alltså snöat konstant i 3 dagar ungefär. Det är ju kul med snö men de hinner ju inte ploga undan skiten så att man blir blöt oavsett vart man går någonstans. Det är mindre roligt ska jag tala om, men jag vill ha en Jul med mycket snö det blir så mycket mysigare då.

Det är ju också Julafton snart, det ska bli spännande eftersom Therese faktiskt ska fira jul med oss. Detta då det inte går något tåg som passar hem till henne och hon jobbar runt jul så hon måste tillbaka till Sundsvall direkt. Men då bestämde hon sig för att stanna hos oss. Det är ju bra det i alla fall.

Har en till sak att berätta, vi var nämligen på visning av en lägenhet i Lördags. Den låg på Björneborgsgatan och var fantastiskt fin. Den är på 75kvm och mycket rymlig kan jag tala om. Jag blev helt såld på den och hoppas att dem hör av sig och säger att vi får den.
Det skulle i alla fall göra min jul komplett.

Ha det gött /Felix


New York - Bilder inlägg nr 1

Här kommer lite bilder från New York, det kommer fler framöver. Ska bara välja ut några fler som jag kan dela med mig av, men vi har ju en del.
Sedan så kan ni kolla in http://tremysigapojkar.blogg.se för att se våra videoinlägg.

Här har ni i alla fall några, Enjoy!




Frihetsgudinnan Frihetsgudinnan




New York City Promenad i New York City Första dagen i New York



Det kommer fler i framtiden!

Håll utkik!

/Felix

Dag 8- Ett ögonblick

Ett ögonblick, jag antar att det ska vara ett ögonblick man kommer ihåg speciellt exempelvis ett sådan som står över alla andra ögonblick antar jag.
Men detta var faktiskt svårare än vad jag hade förväntat mig, eftersom när jag börjar fundera så kommer jag på en massa ögonblick som har betytt något för mig. En kliché skulle ju vara att säga att det var den kvällen då jag för första gången kysste Therese, eller när Viktor kom till världen, eller kanske den gången då jag fick veta att vi skaffat Rocky, eller när jag och Tommy var på Roadtrip med Zanna och Milla, eller när vi åkte till Göteborg med familjen. Detta var några av de få ögonblick som betytt något för mig, men jag antar att det som jag aldrig kommer att glömma är väll när jag väl bestämde mig för att jag inte längre skulle bo hemma. Utan flyttade in med min flickvän i Granloholm. Detta är nog det som har gjort störst förändring i mitt liv i alla fall. Eftersom det gjorde att man fick ta sitt eget ansvar och att man ändå kunde inse att man kunde leva ihop med någon. Vilket jag tidigare inte trodde att jag skulle klara av, jag menar man behöver sin ensam tid liksom. Men nu skulle jag nog inte klara det utan henne, det är liksom tomt om hon inte är i närheten.

Det var nog det ögonblick som jag alltid kommer ha med mig.

Det och många fler... och de som klagar på att jag inte nämde ett ögonblick då ni var med, så som sagt jag tror jag skulle överbelasta servern om jag skrev ner alla jag hade.

Ha det gött, Felix!




Livin in the gangstas paradise...

Detta inlägg ska vara fyllt med olika citat/stycken från texter och liknande. Jag ska inte säga att det berör den sinnestämming jag är i. För det gör det inte, jag känner bara att jag är trött på skiten?, allt alltså...

Who am I?
A slave to the beat and its rhythm
Who am I?
I'm ashamed of this world that we live in
Who am I?
I'm a threat, I'm the voice in your head
The one telling you to jump off the ledge motherfucker

......
A stone of ice
is what you gave
inside of me inside of lies

I cannot cry
I've never done
and my queastion now is why


Orkade inge mer..

With power, comes money. With money comes Greeed!

Jag vet inte varför, men är på tipptopp humör. Kan bero på att jag ska umgås med fantastiska människor ikväll. Det ska bli fantastiskt och jag är lite nervös för vilken t-shirt som saasta har köpt som jag ska ha på mig.
Lite bakgrundsfakta om det, det var nämligen såhär. När vi var i New York så köpte vi en tröja till saasta som han skulle ha på sig på krogen en hel kväll. På tröjan så stog det "Happy Birthday, Blow here" och en pil neråt. Ja använd eran fantasi litegrann så förstår ni vad det var.
Men nu har han hämnats på oss, när han var London så köpte han tröjor åt oss 3, men eftersom Adrian och Tommy in kan ikväll så blir jag ensam med den utmaningen. Men samtidigt så kan jag skratta lite åt grabbarna när de måste använda den på Juldagen. Men ändå jag tror att det som han har köpt är lite brutalare än den vi gav honom. Så vi får se hur det slutar ikväll.

Som sagt så ska vi fira honom ikväll, Saasta alltså. För er som undrar så är det Niklas Saastamoinen jag pratar om och ingen annan.
Väntar nu på att Therese ska sluta jobba så jag kan hämta henne, sedan ska vi försöka sno ihop nå käk sedan ska vi iväg till Gångviken. Hur vi ska ta oss dit är fortfarande ett mysterium.

Det ordnar sig! Ha det gött!!!!


/Felix


Dag 7- Min bästa vän

Hej på er igen!

Jag har nu kommit till det ämne där jag har lite beslutsånget över vem eller vilka som är mina bästa vänner. Jag tror faktiskt inte jag har bara 1, utan jag har nog lyckan att ha 3 eller egentligen 4. Men de vänner som jag skulle se som mina närmaste är Adrian, Tommy och Saasta. Dom har jag alltid lika roligt med och vi gör alltid så mycket tok måste jag säga. Sedan vet jag inte om det fusk att säga att sin flickvän också är ens bästa vän.
Men det är väll så att jag har tur att jag har dessa i min närhet, eftersom vi gör i princip allt och det blir sällan tråkigt liksom.

Det var typ det jag hade att säga om detta.

/Felix

Dag 6- Min dag

Ja jag har ju inte precis varit den bästa på att blogga har ni kanske märkt. Men jag vet inte, så fort jag kan blogga så kommer det alltid upp något annat och då blir det inte av.

Men åter till ämnet, min dag bestog av den vardagliga rutinen vilket är jobb. För er som inte vet det som jobbar jag på Telia Sonera i stan och vad jag gör där kan jag inte dela med mig av. Men detta är något som jag sysslat med sedan Juni i år, och blir kvar där till Augusti i alla fall.

Efter jobbet kom jag hem, diskade undan lite. Lagade senare felix special pasta bolognese. Hoppas Therese blir glad av det när hon kommer hem. Hon jobbar nämligen nu så jag sitter här alldeles ensam. Vilket inte är så roligt men hon kommer faktiskt snart.

Det var väll ämnet för dagen jag ska försöka göra det varje dag nu så att ni vet.

Sedan tänkte jag bara notifiera för er att jag och Therese har bott tillsammans nu i 3 månader, och varit tillsammans i 10 månader. Det är alltså det officiellt längsta förhållandet jag haft, och det seriösaste?

Haha i alla fall så vad det allt för idag.

/Felix

RSS 2.0