Härliga tider:)

Hejsan, fyfan vilka härliga dagar det har varit alltså. Ska ju ta och berätta lite om dom.

Tommy kom hit i tisdags kväll. Han tog med sig sin kära dator så vi körde ju lite "lan" hahah eller vad man ska kalla det. Så vi var ju uppe hela natten och gibbade arenan. Fyfan det var inte igår vettu;) man aeger ju sönder motståndet så att säga:) Eh vi sov till runt 12 dagen efter för vi ville ju såklart inte sova bort hela dagen. Det hade ju varit en tragedi. Så vi klev upp käkade lite lunch, sen så blev det ännu mer spelande. Haha, fyfan vad vi har spelat igentligen. Trevligt trevligt:). Eh vi gjorde inte så mkt fram till middagen. bara slappade, sen vare ju såklart middags dags. Som igår var lax med potatis. Mycket gott, och inte nog med laxen så hade ju rasmus gjort sockerkaka. Mums! Hahaha så man har ju fettat lite haha. Eh sen drog jag ju en chansning genom att fråga Jossan och Alexandra om dom ville komma ut och se på film och ha lite trevligt. Och tro på fan, dom kom vettu:) Förgyllde kvällen rejält;) haha, roligt hade vi. Vi såg först på Saw 4 eftersom att jag inte hade sett den förut. Det var ju fan klockren. Hahahaha så jävla skön asså. Ehm, sen var jag och jossan ut och typ rullade oss i den nykommna snön. Hahaha, vi gungade faktiskt lite också:) gosigt:P. Sen så snackade vi lite skit och skrattade. Förutom tommy då som var BF:) hahahahahah som jag och tommy lyckade lista ut efter ett tag vad det var. Sen så såg vi också på Linas kvällsbok, fyfan vad piiiinsam hon är lina och danne också för den delen. Helt sjukt. Hahaha, aja det var ju ett gott skratt iaf:) jag hade en trevlig kväll. Eller vad tycker ni:)

Sen så satt vi uppe hela natten och spelade. Tommy han gick inte och la sig han. Han skulle till tandläkaren i stan klockan 8 så han tyckte inte att det var någon idè att sova:) haha smart kille:) men det var trevliga dagar. Tackar till alla som gjorde dom bra:) hahaha men nu orkar jag inte skriva nå mer:) tja:)


Måndag - första dagen!

Hej!

Idag äre måndag och det innebär första lov dagen. Trevligt trevligt:) eh jaa jag kunde inte sova så vaknade 8. Det var ju en nackdel såhär första dagen. Men vafan får väll komplettera imorgon då kanske:). Idag äre så att det är min mammas 39 års dag. Grattis!!!! men vi firade ju henne igår som jag skrev i tidigare inlägg. Mycket trevligt var det. Mormor och Morbror kom och grattade henne, senare kom även Magnus bror och hans mamma och pappa. Hans far som är storjägaren hade skjutit en älg på förmiddan. en 12 taggare;) det var inte illa pinkat tyckte jag dårå.

Inget att göra!

Jag har inget att göra idag, alltså ni får faktiskt komma med förslag för det här går inte , kan inte bara vara hemma. Det går liksom inte. Så ni får komma med förslag på vad en lite pojk som jag kan göra idag/ikväll/inatt;) haha. Jag vill bara passa på att påpeka att jag har faktiskt tvättat nu på morgonen. Och tro inte att det var självmant, fick ett uppdrag att tvätta av min far igår. Så får väll ta och göra som han säger så det inte blir några sura miner.
Vad ska man ta och berätta om. Juste, jag övningskörde ju igår också. Det går ju så jävla bra. Jag e fan helt galen i bilen asså. Jag är född för att sitta bakom ratten. Hahahaha jag menar det verkligen. Det är ju naturligt att sitta där och köra vafan. Sen trycker man ju alltid lite extra på gasen för att det ska kännas att det är jag som kör. Nae men det var extra spec igår eftersom jag körde hela familjen. Det har jag därimot aldrig gjort förut. Så det var lite speciellt, alla sa att jag var så duktig så. Undra om det var bara för att göra mig glad. eller för att jag verkligen var bra. aja ni får fråga dom:) jag bryr mig inte.

Men nu ska jag inte skriva nå mer. BTW Det är 9 dagar kvar till jag fyller 17 år:)

Hare bra , tja:)

Helgen..sätter nog punkt för den här!

Jaa, helgen, helgen före lovet.

Alltså för det första vill jag be om ursäkt för alla som varit med mig den här helgen. Förlåt för det som hände i fredags, och förlåt till alla er närstående som blev drabbade. Fredagen blev inte som man hade tänkt sig. Vad som hände behöver jag inte skriva i bloggen men jag vill iaf bara be om ursäkt. Det var verkligen inte meningen att det skulle bli så. Tack pappa, tack för ditt otroliga stöd. Det känns underbart att du tar detta på det bästa möjliga sätt. Tack betyder mycket.
Japp men livet går vidare, vill bara stryka ett streck över det här nu. Och det är lättare sagt än gjort. Eh igår tillbringades hela dagen i sängen, pga Orsak. Eh sen blev det film med far på kvällen. Vi såg på "Bankok Dangerous" Riktigt bra film med Nicholas Kage. eller hur han nu stavas. Så den rekommenderas att ni ser på. Den var riktigt iskall.
Idag så ska jag först till mamma om typ 2 timmar, ska dit och säga grattis och lite annat:) hon fyller år imorgon igentligen men då är hon ju såklart bortrest till sthlm där hon spenderar 50% av tiden typ. Aaja har man ett jobb som kräver att man åker dit så måste man väll göra det då. Men det är ju skönt att slippa na ett tag också;) hahaha naerå. Det är jobbigt när du åker mamma<3. Sen ska jag till min älskade farmor och fira henne. som fyller 70 år idag. GRATTIS FARMOR! Yey. Mycket trevligt. Efter det så vet jag inte vad jag ska göra. Ni får gärna komma med förslag. Det uppskattas:)

LOV!
Det är ju lov nu som ni som går i skolan vet. Och jag vet inte vad jag ska göra på lovet. Där är också en sak jag behöver tips om vad man kan hitta på. Ända som är säkert är att jag ska till Alnö en dag och vara med jossan:) annars vet jag inte:) funderar på att dra ihop ett gäng och dra till paradisbadet i övik:) det skulle vara en mysig utflykt:) säg till om ni är på. Det lär ju bli till helgen eller något sånt:) men det ordnar sig:)
Nu ska jag inte dryga ut nå mer:) uppdaterar om födelsedags firandet ikväll:) hare gött tja!:)


Onsdagens mönster - En höstdag

Hej, idag äre ju som dom allra flesta vet onsdag. En helt vanlig onsdag om ni frågar mig. Det är ju lite tråkigt igentligen när man tänker efter på att onsdagarna ser likadan ut varje vecka, palla. Eh jaa just nu sitter jag på svenskan som igentligen skulle ha varit en ellära lektion. men dom hade bytt eller vad det nu var frågan om. Men iaf det kan ju vara nyttigt med lite Svenska också ibland. Vi håller på att träna inför nationella provet. Det kmr bli kanske roligt tror jag trots allt. Men ändå rätt så svårt. Eller ja inte den skriftliga delen. Jag är ju som ni alla vet en rätt bra argumenterare. Jag kan lätt få fram det jag vill ha sagt. För att sedan få några på min sida i frågan också. Så jag kommer nog välja en krönika eller så kommer jag ta debatt artikel. Det blir nog det enklaste valet för min del.

Höst!

Ja det är sant. Hösten är här, tillbaka till bitterheten. Om ni verkligen tänker efter så äre faktiskt sant att man blir lite bittrare på hösten och vintern. Utan att man igentligen vet om det, men jag som funderar på det mesta har klurat ut det. Men sen kommer ju allt det bra med hösten och vintern. För det första ska jag ju fylla år. Vilket inte är så långt kvar nu, det är ju bara 14 dagar. Fast det kommer ju inte bli sån stor skillnad att bli 17 år. Typ ända är att man blir 1 år äldre liksom, sen äre 1 år kvar tills man blir 18. Det kommer ju därimot bli soft. Men sen efter man har fyllt år kommer ju snön. Sen blire ju också julafton och nyårsafton. Så det är ju en del att se fram emot. Om man säger så. Så med hösten så kommer det ju inte bara dåliga saker. Det är ju ganska vackert också om man säger så. Det är ju fina färger och det blir en mysig stämmning.

Jaa det är väll dags att man rundar av här då. Om ni vill göra någonting ikväll kan ni ju alltid höra av er.
Tjarå:)

Fredag/lördag:)

Hejsan:)

igår vare fredag, och då var jag i skolan till halv 12 sen fick jag lov att jobba hemifrån på sista lektionen. Det var riktigt skönt kan jag tala om. Jaaa sen väntade jag på att tommy skulle komma hem från jobbet så jag kunde vara med honom. Han skulle sluta 8. Så jag tog 19.45 bussen till bredsand, Japp då jobbade han över som vanligt och då så fick ju jag vänta i en halvtimme i bredsand:P skojj skojj:P aah jag fick ju språkas vid med sparris och matilda. Trevligt:) Sen så kom tommy äntligen då drog vi till honom. Vi chillade lite där ett tag, gick ner på statoil och köpte snask. Sen så hem till honom igen. Aaah sen såg vi på andra avenyn ett tag för att senare sova:) skönt:)
Idag så vaknade jag runt halv 10. Jag låg och drog mig 1 h sedan väckte jag tommy. Vi käkade frulle och såg på Get smart:) mycket rolig film. Efter jag hade sett film med honom ett tag. Så drog jag till Inez. Checkade film med henne. Sen så fördrev vi tiden med datortittande och musiklyssnande:) Det var en mycket trevlig dag, tack inez<3:) haha.
Nu sitter jag hemma och vet inte vad jag ska göra. Men det blir väll någonting iaf:) hare gött tjarå:)

Tjaaaaa Onsdag kväll:) härligt:)

Tja alla som checkar in, hahaha äre bara jag eller börjar jag typ alltid så?:S

aja till saken:) idag äre onsdag och jag har varit tröttast i världen. Men en trött dag är en dag det med:) så det var bara kliva upp och dra till skolan. kom till skolan tidigare imorse eftersom jag åkte med mamma in, så var där vid 8:a tiden men det var bara skönt för då kunde man chilla framför skärmen själv en stund:P vet att det där lät sjukt men aah, tolka det hur ni vill. Iaf så vare ju ellära första lektion, där man faktiskt alltid lär sig någonting nytt. Vilket man inte riktigt gör på dom andra lektionerna:) men aja:P
Men första lektionen gick riktigt fort faktiskt, konstigt nog. Men det var bara skönt. Sen vare ju dags för lunchen då. Som idag var pannkaka och typ soppa:S aja jag förstår inte riktigt hur man ska bli mätt på det men. det är säkert bra saker. Det löste sig iaf, käkade några stycken då:) hahaha eller ja några och några:D en del. Sen vare dags för digitaltskapande som var fett dryg. gaah bara slappade på den.
sen blev det ingen bandy heller, suck!

aja imorgon ska jag iaf lämna in min skoldator för den e helt fuckad. jag förstår itne riktigt hur det gick till men aja det blev iaf så. Så den ska in imorgon. så ska sätta mig och ränsa den lite ikväll. så får dom ta bort resten på om ghostningen. Det löser sig. man tar livet med en klackspark u know.
Sen har jag städat idag också. Fett duktig jag är alltså:D aaaaaaaas nice blev det:D
Men aah nu vet jag itne riktigt vad jag ska säga mer::)


DU OCH JAG JERKER <33333333333333:D as nice:D
Tjarå:)

En tisdags morgon:)

Vad bra , idag kom man till skolan liksom riktigt fresh , fan käkat frulle för första gången på as länge:) det var fan nice:) så då var man ju för engångsskull pigg och kunde ha jobbat på matte lektionen. Ah då är ju läraren på utbildning och det kunde vi liksom inte fått veta igår så vi kunde ha vart hemma och sovit. Det hade ju fan varit as mycket skönare, men thats life. Idag vet jag inte vad jag ska göra, ni kan ju få komma med nått förslag om man säger så:)
Bara att höra av er:)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva fast skulle ju stolt kunna berätta att Djurgården vann igår över Södertälje med 4-2 och det var ju som vanligt ett av målen gjort av en viss Robin Figren. Kanske ni ska ta och ändra uppfattning om honom nu. Han kommer bli riktigt bra . Det vet jag:)
Jag tänkte ta och avsluta inlägget med en lite film snutt:) enjoy


Girls just wanna have fun:)

Tja:) det e helt otroligt han bloggar igen, vad äre 2:a dagen irad:) inte illa pinkat:D det e fan nice asså:)

Idag så vaknade jag halv 10 och det var så skönt att sova ut, vi började ju inte förän typ 12.40 för vi skulle bara ha bad idag. Det var lätt värt att åka in för det asså. Även fast många har påpekat att dom skulle ha stannat hemma. men inte jag surru. jag vill ha ett bra betyg i idrott. Det är skönt att ha det:) aaja iaf , jag klev upp käkade lite frulle såg på film en stund och typ chillade tills klockan var 11.30 då gick ajg till bussen som skulle gå 11.50. Jag var i stan vid halv 1 och då vare bara att ta 3:an till sporthallen där våran idrott skulle hållas så att säga. Ah väl där fick man ju såklart vänta på läraren ett tag men det var bara i sådär typ 15 min;) Japp vi hade ju simning och det gick ju rätt fort att klara av, kan jag ju bara tala om. Det är ju för att jag är så bra på att simma:) haha, nae men jag ska itne skryta men jag är rätt bra på det iaf. Sen så vare att man skulle plocka upp dockan från botten och "rädda" den. Det gick också bra. och vi var klar med det vi skulle göra på typ 20 min, så vi stannade kvar och hoppade lite från trampolinerna. Det var skojj, jag gjorde en buttplant:) snyggt snyggt:) hahaha nej men en unge typ käftade med mig:S han kanske var 8 år:S aja han var störd iaf:)
Sen vare duschen och typ snabba sig som fan för att hinna med bussen så man kunde åka från stan vid 2. För jag skulle till älskling<3, aah så hoppade av i kvissle och tog 121 nyhamn haha första gången. Men det ska ju vara en första gång för allt inte sant:) hahaha:P aah så när jag kom dit såg vi tv, och myste lite i soffan, sen blev det middag, som idag blev pannkakor. Mumsigt! Sen så skulle jag åka hem vid halv 7:/ för pappa kunde inte hämta nå senare:/ tråkigt. Men aja varför hänga läpp får träffa henne imorgon igen:)


Imorgon är en dag jag inte gärna är med om. Det kommer vara en ganska jobbig dag. eftersom att det är imorgon begravningen för min älskade gammelmormor ska hållas:*( det e verkligen inte lätt.
Älskar dig Mormor nu och föralltid <33333

hejsan:)

Aaah, äntligen tror jag många säger, när jag håller på med detta nya inlägg. Det ska bli ett extra långt hade jag tänkt mig, men det är upp till er att gilla det eller inte:) mycket att läsa. Men det är ju humor:)

Måste först och främst ta och berätta lite om gårdagen. Det var ju såklart match Djurgården IF mot gästande Timrå Ik. Hela dagen hade jag fått höra att timrå skulle vinna och att Djurgården var så dåliga. Men sen så kom man hem efterskolan och väntade på att matchen skulle börja. Det var en ganska lam ingång på matchen, inget mål i första perioden. Men det skulle ju snart komma till att ändras i andra. Där Djurgården startade sitt målskytte med ett framspel av Robin Figren som spelade fram till Micke Johansson. Det var ett riktigt högklass mål. Det andra målet kom senare in i perioden där Robin Figren självständigt tog sig igenom hela timrås försvar och går köksvägen och in bakom backlund. Där av 2-0. Sen i 3:e kommer 2-1 målet som också blir slutresultatet. Kanon tänkte jag. Så nu kan alla som har hållt på att hacka på Djurgården dra åt helvete rent ut sagt. Hahaha, det var riktigt få som svarade när jag skrev att Djurgården var det bättre laget ur denna match. Förstår inte riktigt alla blev lite sura:) hahaha men det är bara roligt tycker ju jag då. Den här vinsten innebar en avancering i tabellen och ja dom gick faktiskt om Timrå:) Det var ju skönt att höra.
Sen var det inte nog med vinsten som skulle göra mig as glad. Jessica har faktiskt erkännt att Timrå är sämst, och det roligaste är att jag har det printat så nu på min dator hemma finns en konversation där hon erkänner att hon tycker att timrå är värdelösa:) det var ju bara toppen på grädden om man får säga så:) ehm jag kom till skolan idag med världens huvudverk men det ordnade upp sig ganska snabbt , eller jag iaf på första rasten när jag fick i mig en apelsin:) den var riktigt god.
Gaaah jag får panik också. saknar min älskling:( har inte setts än den här veckan, men vi ska ses imorgon:) efter skolan. Mycket trevligt faktiskt. Älskar dig cassandra<3


En funderare:

Jag har funderat lite grann , som jag är rätt duktig på som ni märker. jag och adrian gick och snackade igår och kom fram till att dom har skatt på CD och DVD skivorna som man köper alltså dom tomma. Det är ju rätt konstigt att ha skatt på någonting som är olagligt? Det är rätt fel. Om ni frågar mig. Sen så får man inte ladda ner film. Och man får inte visa dom offentligt. Men har jag köpt skivan så äre samma regler som gäller. Man får inte visa filmen offentligt. Alltså man får inte visa den för en större grupp. Men hallå har jag  köpt skivan bestämmer jag vad jag vill göra med filmen , eftersom den är min? eller hur äre? Sen får man inte ha filmer på ett usb minne för det är emot Copyright rättigheterna. Det är rätt konstigt för vad ska man med usb ingången till på dom nya DVD spelarna? det är rätt många i den här världen som går efter den så kallade dubbelmoralen. Det är ju inte klokt förfan:) men aja det fungerar väll för dom antar jag.

Sen kan ni få er en riktig saftig sak att bita i. Är det någon som läser den här som har sett en postbil tanka?
Hahahaha tänk på det ni:)

Nu ska jag fortsätta med lite digitaltskapande=) hare gött pz:)

Uppdatering sker om ca 12 timmar:)

Hejsan, jag har fått lite klagomål på att det inte bloggas riktigt:) det kanske stämmer vet inte vrf det inte blir av, men nu orkar jag iaf inte, satt det blir inget ikväll. men om ca 12 timmar så kmr bloggen att uppdateras med det allra senaste nytt:) hare bra tills dess:D tjaråh:)

Fredag - Tänkte ta och skriva en krönika..

Hejsan, som ni ser i rubriken tänkte jag ta den här dagen till att skriva en krönika.
Ämne: Sport...

Som ni alla vet så är ju mitt lag Djurgården. Men bara för att jag gillar Djurgården menar jag inte att jag tkr att dom är bäst i världen. Det har jag aldrig sagt heller. Självklart försvarar man sitt lag om någon annan kommer och säger något opassande om laget. Saken är den att jag är extremt less på alla som hackar på mig för att jag håller på Djurgården. Vissa tar jag på skämt men andra blir man bara så otroligt less på. Ni håller på det ni vill jag håller på det jag vill. Jag ser faktan ni ser ja i princip ingenting. Så försök att se det som igentligen är rätt. Satt och snackade igår med en viss person. Nämner inga namn, antar att personen ändå kommer att skriva en kommentar på det här ändå. Jag menade att det kommer bli en intressant match mellan Djurgården och Timrå. Som i Sundsvall alltid har varit lite utav en viktig match. Eftersom jag borhär så är det många som är emot Djurgården. Och det fakta att jag håller på dom men bor här. Aja åter till saken. Vi snackade lite om matchen och båda höll med om att det skulle bli en intressant match, och brukar oftast sluta med små måls marginaler. Det blir ganska ofta en nagelbitare om man säger så. Men sen så är det ju också så att Djurgården är både en Ekonomisk och supporter mässigt en starkare klubb. Inte för att jag säger att Timrå har dåligt tryck på arenan. Tvärtom det är trevligt stämming. Men saken är den att det är många som har svårt att se det ur en annan vinkel. Det ska alltid vara det lag dom håller på som ska vara bäst. Men jag menar, hur många medlemmar har Timrå ik i supporter klubben. Strax över 1000? eller någonting åt det hållet. Men sen så är det inte lika många som står och sjunger på matcherna. Det är knappt att det är hälften. Så det skulle kunna varit bättre.
Djurgården har 4000 medlemmar i bara supporter klubben. Sen har dom 13000 i själva klubben. Och så många tar inte ens E:on in. Så statistiken talar för sig själv. Saken är den att anledningen till att det inte blir någon satsning till Timrå är 1. Det är för långt att åka. 2. Det är en dåligt planerad arena och har bara en borta sektion för 200 personer. Sen spelar det inte någon större roll om det skulle komma en satsning. För E:on är byggd så att man inte kan få en riktigt känsla mellan supportrar för att ståplatserna är på samma kortsida. Det är ganska konstig planering tycker jag iaf. Sen får ni säga vad ni vill. I år på försäsongen har Djurgården sålt 400 säsongsbiljetter och det ökar kraftigt hela tiden. Så äntligen ska vi få igång klacken och visa att vi är faktiskt en av Sveriges bästa supporter föreningar.

/Felix Karlsson.

orkar inte




Jag orkar inte skriva någonting idag, men jag tänkte att ni skulle få höra en klockren låt ist:)
Varsågod...PZ

RSS 2.0