Marshall Mathers!

Det finns en artist som går över alla andra, som står på en egen nivå dit ingen annan kan nå. Oavsett om det har gått dåligt för honom de senaste åren med droger och liknande så har han tagit sig tillbaka och gjorde det verkligen med storm. Han tog sig in på topplistor med sitt nya album recovery. Han är fantastiskt och tilltalar mig på ett sett som ingen annan artist kan göra egentligen.

Vill bara passa på att länka till Nemo's blogg där han skrivit otroligt värmande ord om Eminem och verkligen varit stark nog att visa denna kärlek till honom.

Här är länken!

Fantastiskt, Keep it up Nemo!

 







/Felix


Fantastiskt!

I know you see me starin girl
I see you lookin at me
Go find and it's apparent girl
You feelin luck in the street
Girl tell me, what's on your mind, let me know
Girl give me the go, give me the go ahead
What's on your mind, let me know
Girl give me the go, give me the go ahead


/Felix


Namnbyte

Ja några av er kanske har sett att jag har ändrat mitt namn. Och det är inte en såndär facebook sak som jag bara gjorde utan jag har alltså ändrat mitt namn och heter numera Felix Blomqvist. För många så kan det kännas fel att byta namn men detta är ett beslut som jag funderat på sedan jag var 16 år. Det är inte för att jag inte tycker om Karlsson sidan eller något åt det hållet. Det finns ett antal anledningar till att jag gjort detta, det är dels för att min gammelmormor och gammelmorfar heter så, sedan för att det inte finns så många på mammas sida som heter Blomqvist längre. Det är snarare mina morbröder och min gammelmorfar. That's it, tror jag. Och jag nudå förstås. Men jag känner bara att Blomqvist är mer exklusivt och det är aningen lättare att få fram ett ansikte på en person med ett annorlunda och ovanligt efternamn.

Men som sagt jag har inte gjort det för att lämna Karlsson släktet utan för att jag vill föra namnet vidare.

Jag kommer troligen inte byta URL på bloggen för det innebär att jag måste göra en ny, vilket jag inte orkar egentligen. Men vi får se vad som händer i framtiden, isf så kommer det att komma ut här först.

Ha de gött så länge

/Felix

Toppen helg?

Ja enligt mig så har faktiskt denna helg varit fantastiskt skön och bra. Vi har varit hundvakt åt rocky ute i Njurunda så jag och Therese åkte ut och var där från Torsdag. Vi har bara slappat och tagit det lugnt, eller jag antar att det är jag som har gjort det eftersom hon jobbar ju fan varje helg. Men det måste man för att få några pengar som man säger.
Vi har också hunnit med att fixa en ny laptop, det blev media markt som fick stå för den skönheten. Det är en Macbook Pro 15" , 16 lax kostar den. HAHAHA som om ni trodde på det. Nej det blev en helt vanlig dator som vilken som helst, som för det priset den låg på var fantastiskt bra. Så vi slog till.

Sitter nu och väntar på att min älskling ska komma hem från arbetet, nu är vi tillbaka till reality och är i stan igen. Men har inte ätit någon middag ännu så jag tror vi ska göra det nu, eller så kanske det bara blir nå fika? För hon mådde inge bra tydligen så vi får la se.

Just nu streamar Laazee ut ur mina högtalare och jag har nog alldeles för högt på för att vara respektfull mot mina grannar. Men jag skiter i det, för Lazee är is the shit.

Ska sluta skriva massa skit nu, ha det!

/Felix




PS Vill ha lite sol och värme!

Everything isn't as it seems

Lake always i walk around and thinking about things. Like now it just came to me that we always look at it one way, you know. When you think that something is a certain way, you stick to that until the end. And this is something that girls are pretty good at. When you tell them they are cute, or handsome or something like that. They always say no, this is just because one time in their life someone told them that they aren't. You get the picture? They stick to the thing the once heard and can't chance the way the feel about it.

That's just, excuse the language "FUCKED UP!"

So what i meant to say or to get to the point, please understand when someone tells you something. Mostly good things, then they truly are that way.


/Felix

Written in the stars.

The thing I like the most is dreaming, dreaming is the one thing no one can take away from you. If you don't have dreams what should then push you forward? Push you to do the thing you didn't think you could achive. The thing everbody else wish they could do. That's something i'm dreaming about, doing something everybody else dreams of. You know, the look at you and point and say "oh my god, I wish I could do that". That's my dream and i'm gonna chase it wherever and whenever I can.

So if you stop beleaving and if someone tells you that you can't do this or that. Then remember that nothing in this world can take away your dreams.


Written in the stars, a millon miles away


Lever för musik, Musik för att leva?

Ja som rubriken lyder så har jag alltså ett beroende som är ganska olikt massa andra beroenden. Jag har alltså Musiksyndromet vilket innebär att jag är beroende av musik i alla dess fomer. Det finns ingenting som är så skönt att upptäcka en ny låt som bara är sådär härlig att man kan lyssna på den om och om igen. Det är kärlek till någonting det, men det kanske också vara jobbigt. Exempelvis så kan jag inte åka buss, bil, tåg eller något annat transportmedel utan att lyssna på musik. Men det kan ju också vara bra, för då går det alltid lika snabbt att komma fram.

Jag lyssnar på musik på jobbet, hemma, ute, inne ja i princip vart som helst, när som helst. Men nu är mitt problem att jag inte har så många som delar samma intresse. Förvisso så finns det personer exempelvis som Therese som också missbrukar musikens former och har en ganska okej musikstil. Vilket är bra, för då kan jag slå på musik hemma när som helst i princip.
Sedan har vi också Saasta som delar samma gengre i stort sett i alla fall. Men visst finns det musik som han lyssnar på som jag inte diggar och virse versa. Men jag menar det är fantastiskt egentligen när man tänker efter om hur mycker gemensamt man kan ha i en sådan sak som musik.

Musik = kärlek, njutning.


RSS 2.0