Var tvungen..

Samson ft. Danish - hur det än känns



Lyssna och njut!

Släng en hand upp, upp i luften...

Tjollahopp:)

Nu tänker ju ta och blogga lite då..:P jag vet inte riktigt vad jag ska skriva , typ ta och skriva lite om allt? det vore ju bra:)
Jag håller ju samtidigt nu som jag skriver blogg på att möblera om rummet, det blir faktiskt ganska bra, tycker ju jag iaf. Jag ska få en fin och stor spegel på väggen , men vi måste köpa skruvar till den först:) så då slipper man gå ner på mornarna för att gå till en spegel. Sen så har jag flyttat allt utom bordet som datorn står på. Vilket är skönt så slipper man ändra på en massa sladdar och shit.
Sen så till middagen idag så blev det ju goooooooood mat nämligen Max! yey:)
Så nu är man ju mätt i magen. Mycket trevligt:D hahahahaha låter typ som jag inte får någon mat här hemma. men det är ju precis tvärtom. Man får bara lyx, i fredags blev det tacos, och igår vare porterstek!!! man äter ju typ ihjäl sig. Haha, det kanske är bra, för jag måste gå upp lite. Väger endast 68 kg. Ska ju ligga över 70 iaf. Tycker ju jag då. Men aah jag väger ju inte minst i klassen iaf.Det är ju bra.
Men iaf, så tänkte jag ta och säga att jag vill ha en person som jag inte kan få? hur är det möjligt:O nej men man kan inte kontrollera hur andra känner eller hur? men aah jag tror det skulle kunna bli nått bra. Men som sagt jag nöjer med att vara din kompis:D det är faktiskt en merit det också. föresten varför skriver jag nått överhuvudtaget om det i bloggen? aja , nu är det gjort iaf. Hoppas du inte tar det som en Piiiik mot dig, tvärtom. Jag står för sånt jag känner vettni det är ju kanske nått som är bra med mig? eller? så att man inte skämms:) Men aaah som sagt jag har tur som har dig som kompis:)
haha nog om det, ska inte ta upp det här nå mer:) för det kan bara skapa problem. Men därimot ska jag ta och skriva hur kan någon klandra någon annan människa över att dom bryr sig? att man är lite känslig? är det fel egentligen att be om tröst av någon? är det fel att visa att man har känslor? alltså jag vet typ ett dussintal som skulle skriva en kommentar på det här inlägget att jag är bög som skriver sånna här saker. men hörrni jag bryr mig inte:) ärligt talat så bryr jag mig inte om er. Ni är bara fega för att ni inte vågar stå för det ni känner. men aah jag kan inte klandra er, alla är olika eller hur? hahaha herregud om jag skulle lyssna på vad ni alla andra står för och säger, då skulle jag nog inte vara den jag är idag. Hah, så ni har lite att leva upp till nu alltså.

Så nu har jag ju iaf fått nått sagt idag eller jag tycker det iaf, men ni får ju tycka att det är bara svammel:) upp till er:)

/Felix tonåringen med funderingar!


Lördag kväll.

Hejsan. Lördag kvällen är ju här. Och vet ni vad jag gör. absolut ingenting.
hur kul är det. Men aah jag ska iaf försöka få till ett inlägg.

Jag har inte gjort så mycket denna dag, jag vaknade typ halv 12 skönt. Så man typ är utvilad. Sen så har jag bara suttit och spelat rockband hela dagen typ. trevligt trevligt. Det går faktiskt bra för mig och jocke på det. Vi har blivit mycket bättre iaf.
Sen så har jag typ käkat godis och druckit Julmust, eftersom jag har en del vettni;) och jag kommer inte bjuda nån annat om dom inte är snälla:) jag vet några jag redan nu skulle kunna bjuda;) you know who;)

Sen så har jag fått upp ögongen för svensk hiphop, riktigt sköna låtar finns det, sen finns det en del som är totalt världelösa *host SKÅNE host* hahahaah så kassa.
Men vad gör man när man har talfel? kanske inte är så lätt, men håll er ifrån hiphopen och rappen, ni kan ändå inget. Jag skulle plocka er en efter en. När jag väl sätter igång med rimmen så är det svårt att stoppa mig. Tro mig:) skulle freestyle bort hela deras verser. åååååh dom är sååååååå kassa!

Iaf, så tänker jag iaf satsa lite mer på att skriva texter, eftersom det är en sorts "talang" jag har, aah ni har ju sett några smakprov här i bloggen. men nu ska det blir mer dissar och annat så jag får in en fot i branschen. Men steg 1 är texter, steg 2 är beaten, steg 3 skaffa en skaplig mic, steg 4 spela in, steg 5 ta kritik:) en framtids plan för mig:)
Önska mig lycka till:)
Tack:)
TJA!

I'd come for you, but only if you told me to..

hejsan, ber om ursäkt för att det inte blev någon uppdatering igår. men vad gör man, man lever väll inte för det här ellerhur?

Iaf så vare ju skola igår som var som vanligt, annat än att vi fick lära oss lite roliga saker på flashen:) . Sen vare hemgång och då var man hemma i 2 h sen drog man till bredsand för att basta och spela biljard med boysen. Mycket trevligt faktiskt. Kom hem runt halv 1 tiden. Sen så kunde man inte sova på ett tag, så man är ju lite slut nu så att säga..
därför det här inte blir något långt inlägg:)
men uppdaterar sen:)


IKV?

I fight for you, I would give my life for you. You know i'd always come for you.

No matter what , remember i will always come for you...

It's nothing but a good time..

Svårt med en inledning, men aah jag kan ju iaf ta och skriva nått annat än hej kanske:)

ehm jag bloggade ingenting igår för jag kände igen större lust, men jag kan ju köra ett lite längre inlägg idag, eller vad tycker ni. Eller jag nu sitter ju jag på skolan så jag får väll ta och skriva 2 inlägg idag. För jag har ju inte så mycket att säga liksom. Men det löser sig alltid.

Igår så var det som vanligt skola som gick ovanligt enkelt för att man var liksom lite mer pepp. Men sen så är det ju ändå rätt skönt att det är jullov snart. Då blir det riktigt med Mys med släkten. Det ska bli så otroligt skönt. Sen kommer morbror och anki hem från USA, hoppas dom har lite roliga historier om hur det är där borta på andra sidan vattnet. Det kommer blir trevligt att träffa dom. Känns som en evighet sedan.
I år blir det Jul hos mor, eftersom vi var hos far förra året, vi shiftar liksom. Det är ju skönt, lite variation. Men det är alltid sån mysig stämmning hos mamma på julafton, vet inte om det är sällskapet eller om det kan vara så att det är en annan stämmning i huset liksom. Men jaa jag kan bara säga att jag trivs att vara hos mamma på jul. Det har jag alltid gjort.

Tänkte ta och vara lite poetisk eller jaa nått liknande , fast på engelska. Nu ska ni få se...

"Every moment I spend with you, is a moment I always will remember. You are like a shining star to me, in the dark you light up my life. You are always there, I can always talk to you, and I will always listen to you. All I wanna say, is that I hope that it will be you and med one day"



Sen tänkte jag ta och tipsa med lite musik....
Nickelback - Blackhorse 2008 ... Extremt bra album. Lyssnar sönder det nu..

Tack och bock!


You can have whatever you like..

Hejsan Hejsan!

Vart ska man börja. idag så kan jag ju börja som alltid att man inte har gjort så mycket. men ovanligt? ehm jag gör inte så mycket på dagarna, jag är en No lifer! hahaha, nae nu ska vi inte vara så bitter. Men aah nu ska vi bruka allvar. Dagen började med att jag kliver upp klockan 7 sen kommer jag på att jag börjar halv 1? aha då var ju den dagen förstörd, herregud vad smart man kan vara ibland ellerhur? Aah så då vare ju bara att ta sig en dusch, sen käkade jag lite frulle och typ tog fram lite kläder. Men när jag var klar med det så var ju klockan bara halv 9? happ liksom 3 timmar kvar tills vi ska vara på skolan vad gör man? jo jag räddade mig själv med lite film som jag nästan hann se klart, för jag åkte med 10.51 bussen så jag skulle kunna hinna käka på skolan, orkade inte göra något hemma. Sen så vare Lan A på eftermiddagen som det var tänkt att vi skulle vara i labbet på. Men icke sa nicke, det blev inge av, utan jag satt i 2½ timme och spelade biljard på Miniclip.com Skoj? mja lite kanske. Anledningen till detta var väll att det var så många i klassen som inte hade gjort provet. Vi var liksom 3 st som kunde varit i labbet, det var liksom inte ens en idè att gå dit. Men vad gör man. Aah så vi slutade lite tidigare än vanligt vilket är skönt. men aah tråk ändå det där med labbet.

MYS!

När jag kom hem så var det faktiskt riktigt kallt inne. Vet inte varför men det kändes bara så. Så jag tog mig i kragen och fixade lite ljus och sånt. Sen tände jag faktiskt en brasa i öppna spisen. Mycket skönt, sen blev det lite dator. Tills far kom hem och vi skulle käka. Men jag har faktiskt verkligen börjat uppskattat sånt där lite mys. Ni vet, lite ljus kanske en brasa sen bara att sitta och mysa. Det är väll trevligt, man skulle bara haft en tjej med så är ju kvällen räddad eller? hahaha, nått förslag?(a)

Hm vad mer kan man ta och berätta.... hm, jag har faktiskt inget mer tror jag... eller jo just det. Synd för alla er som håller på Timrå Ik , HAHAHAHA 4-2 till Djurgården igår. BRA , SÄG GRATTIS DÅ!!!!!:D:D

[email protected].... håll mig sällskap på msn:)
TJA!


SCHREEED MÖSSA PÅ MIG DÅ!!!, ska ha under hjälmen i backen funderar jag på!

When I see you, I run out of words to say.

Hejsan i snö stormen. allt bra? (retorisk fråga)

Jaa, då sätter vi igång, jag har ju lite att uppnå eftersom jag har bestämt mig att jag ska ha ett längre inlägg i dag än min kära vän Jossan hade. Det kommer itne bli lätt eftersom jag inte har så mycket att berätta. Men det kommer nog bli bra. Haha, eller vad tror ni. Aaah nu sätter vi igång och slutar drygar tycker jag.

Man vaknar imorse så snöar det lite grann då . Det är ju så himla härligt när det snöar man blir liksom glad. Eftersom jag gillar vintern rätt så mycket så kanske det är extra bra för mig. Plus att jag åker ju skidor, jag är alltså en jibber. Det är ju därför jag älskar dom här dagarna så otroligt mycket. Men sen så är det ju inte bara om det snöar eller inte som gör om dagen blir bra eller inte. Det handlar ju också om mycket annat. På så sätt så har ju inte min dag varit den bästa om man säger så. Eftersom jag har ju haft en huvudvärk som liknar ingenting. Herregud förstår itne hur det kan sabba en hel dag, det är ju inte ens roligt. Ah så det var ju en nackdel. Sen hade vi ju matte idag också, vilket är så sjukt svårt om ni frågar mig iaf. Men det är ju bara min åsikt. Jag kan ju inte tala för resten. Men iaf så är det rätt så svårt. Sen var det ju iaf god mat på skolan. Pasta med Carbonara sås. Mycket bra, så jag åt mig ju mätt på det. Så då står det 2-1 och det är nackdelar i ledning. Andra lektionen var ju DaKo vilket också är en jobbig lektion och plötsligt drog nackdelarna in en 3:e poäng. Sen är det typ inget mer i skolan som har varit skit eller som har varit bra. Men det kommer fler dagar vettni.

Sen så har jag ju inte hunnit med så mycket. Kom ju typ nyss hem och såg jossans inlägg och blev sugen på att blogga. Så då var jag ju tvungen. Eh jag är ju en man som funderar så sjukt mycket på så otroligt sjuka saker. Typ som varför heter det lussekatter? Varför ändrar man till vintertid? liksom sånna saker är det som är i min skalle. Inte liksom viktiga saker utan saker som inte har med nått att göra igentligen. Men aah det är väll så när man är ung. 

JULAFTON!
Hörrni julafton är inte så långt ifrån nu. Redan på söndagen som kommer så är det ju 1:a advent. Kan ni fatta det är helt sjukt jag älskar verkligen allt som har med julen att göra. Förutom att julhandla. Det är för det första tråkigt, sen är det jobbigt. Nån som vill följa med så säg bara till. Sen är resten kanske som himlen. Tänk er maten, hela tjocka släkten, förhoppningsvis snö, bra julklappar. Ja ni vet. Allt:D hihih.
Det är ju också jullov då, det brukar ju resultera i att man tjockar en del. Men det kanske jag kan behöva jag är ju duktig på att glömma att käka frulle. Så då blir man ju inte dirr tjock. Vilket jag vill vara:D

Hahaha, nu kan jag faktiskt inte dryga ut nå mer. Jossan jag tror du vann i längd. För du kan DRYGA mest. Eller? hahahahaaha.
Nej men hare bra ni. Så hörs vi framöver TJA!<3

Yes!

You're so beutiful, so damn beutiful

Aah,
Körde lite intro text för första gången:) mycket bra. eh jag kan ju inte berätta så mycket om den här dagen faktiskt, eftersom det inte har hänt så mycket. Gick typ och la mig 3 igår, sen vaknar man 9 kanon. Hyffsat trött nudå kan jag ju bara säga. Men det är väll sånt man får ta.
Ah sen så har fläkten på nätaggregatet på stationära datorn gått sönder, så vi har lämnat in den. Det kunde ta upp till 1 månad innan vi får tillbaka den. Vilken tur då att jag har min bärbara. Så att man itne blir helt off liksom. Det skulle ju inte vara så roligt. Man måste ju hålla sig uppdaterad. ellerhur. Ehh sen så har jag ju som sagt inte gjort så mycket mer idag. Typ bara slappat. Det har varit riktigt skönt faktiskt.

Tänkte ju ta och passa på att lägga upp en bild på min jacka:) det har jag ju itne gjort ännu:) så det blir ju nu då:D
Tjarå!


If today was your last day..

00:37!!

Aaah som ni ser så är klockan inte så mkt, och jag har ingenting att göra. Sen så är jag inte ens trött. vad ska man göra liksom. Man skriver kanske lite blogg, så man får skriva av sig lite. Eh det är mycket som rör sig i skallen just nu. P.g.a många saker. men privata saker tar jag inte upp i bloggen sen inte heller andras privata saker. Det är ju rätt taskigt, eeh så jag tar och skriver lite allmänna tankar bara.
alltså det här med vädret är ju rätt så konstigt egentligen. ena dagen är det 1+ sen andra dagen är det -7 asså hallå? aah det är ju rätt så sjukt. sen att det kan vara kallare när det är -4 än när det är typ -11, det är också rätt så sjukt. Visst vet jag att det har med luftfuktigheten att göra men vafan endå. det borde itne vara sån skillnad tycker man.
Men aaah det är väll bara så antar jag.

Sen vill jag bara säga till en viss person, och du vet vem du är och du ska ta åt dig. Du ska veta att jag finns här för dig, och jag kommer alltid lyssna på allt du har att säga, positivt som negativt, jag står alltid vid din sida, alltid oavsett. Det ska du veta. jag kommer alltid finnas här för dig. jag kommer alltid se till att allt löser sig, att allt är bra. Du har mitt ord på det. Du kan prata om precis vad du vill , när du vill. även om klockan är halv 5 på en vardag, slå en pling, eller skicka ett sms jag svarar ju alltid ellerhur. Aaah jag vill bara att du ska veta att du betyder så otroligt mycket. som sagt så gör jag allt för dig.. kom ihåg det..<333333

Det var allt för mig denna lördag natt. Tja!


This is the way i wanna live

Tjeeeenare...:D

men nu tror jag väll. Det har inte varit en uppdatering nu på ett tag. Som jag tänkte ta och ändra på just nu då. eh jag kan ju ta och berätta att jag köpte en ny jacka igår(torsdag) mycket fin. en ljusblå, som är tänkt att jag ska ha som en jibberstyle jacka i backen liksom. Mycket trevligt. eh sen så igår så vare ju idrott då hade vi ett konditionspass, vilket jag kan säga att jag lekte mig igenom. xD haha, naerå men jag ligger ju iaf top3 i klassen på kondition vilket är bra. Då mår liksom kroppen bra. Sen så hände det inte så mkt igår eh inte värt att nämna på bloggen kanske.

Idag så vare ju dags för den eländiga skolan igen. Jobbigt jobbigt, men det var ju fredag så det var ju skönt det. vi slutade 15.00 jobbigt när alla andra bah e hemma typ vid 11 tiden. skojsigt , bra skola man har. NOT!
Eh vi hade iaf Flash idag, som jag tidigare har tyckt har varit tråkigt men nu har jag fått upp ögonen för det. Det är rätt så roligt faktiskt, nu när man kan lite roliga saker med Det. Då blev det helt plötsligt mycket roligare.  hihi. sen så åkte jag hem käkade fin middag. Kvällen fick bli film:) trevligt trevligt:)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, jag som brukar vara så pedagogisk i mitt skrivande, men nu äre faktiskt stop. men aah det får väll räcka så här för idag. hihi
Hare bra:) TjA!

Come undone!

Uppdatering..

Uppdatering om dagen och morgondagen, kommer att ske imorgon!


That's me in the corner

Tjenare.

oh herregud vart ska man börja. Kanske med hur jävla sjukt stort äckligt skavsår jag har under foten. Det kan ju ni som läser få veta lite mer allmänt om. Det är liksom inge bra att idrotta 3 gånger med ett litet skavsår. Sen skita i att göra nått åt det. Nu är det aningen större då. Men men man får preppa det så det blir bra någon gång. Eller förhoppningsvis blir bra.
Dagen började ju med mötet då. Som var avklarat på 15 min, Där jag fick fastställt att jag är inte alkolist. Härliga tider. Nu har vi äntligen lärt oss att man ska inte vara på Navet på en fredagkväll om man är full:) så äre bara. Ehm nae men det ska inte hända igen inte. Sen så vare ju skolan. Där elektronik lektionen var slut. Så vi spelade i 1h sen så vare ju dags för lunch som idag blev fisk:) vad gör man liksom. Måste ju käka det någon gång. Eh sen så vare den dära Flash lektionen efter det. alltså dom lektionerna blir jag inte riktigt frisk på. Det är helt sickt. Han är så snabb sen så om man ber honom att köra det långsammare, då fattar man ingenting. Så jaa jag nöjer mig med ett G i den kursen. Så det så.

Sen vare ju bandy dags, eftersom det är onsdag så är det alltid bandy efter skolan. Mycket trevligt. Det var rätt så mkt folk där idag. Det brukar det inte vara. Men aah det blev iaf roligt:) Alge fuckade ju ur som vanligt (alge är våran mattelärare) ganska roligt namn har han . Mattias alge=matte algebra:) hahahaha roligt:) men aah man måste ju ha min humor för det där med. Men det har ju inte alla.
Sen ska jag köpa en ny jacka imorgon. Som jag ska ha när jag åker skidor. Kanon:) hiihi..
Vet inte vad mer jag kan dela med mig om. Men aah det kmr fler inlägg:) tja!

Du och jag kan bli det bästa som har hänt!

I know it would be great.

Hej Hej:)

Jag tänkte eftersom att jag inte hade nått annat för mig så kanske jag kunde ta och skriva några rader. För det är ju jag rätt bra på ellerhur:) eeh idag så började vi 12.30 för vi som gjorde nationella förra veckan fick vara lediga från svenska lektionen idag. Mycket trevligt, så jag åkte in till skolan så jag var där vid 11.30 för jag skulle hinna läsa igenom det sista inför LAN A provet som vi hade idag. Jag och adrian satt i ett grupprum nästan hela rasten och pluggade fett. Det var faktiskt riktigt bra:) haha. Sen till provet då. Ja det gick faktiskt riktigt oväntat bra. Jag tror starkt på ett VG haha, och då är jag ändå generös. För det gick riktigt bra faktiskt. Men sen kan man ju ha fel på en del frågor som man tror att man har rätt på. Men vad gör man. Jag kan inte fick IG iaf.Så det är ju bra.
Rätt stolt faktiskt.

RENOVERING!

Som ni ser är bloggen renoverad också. Är rätt nöjd faktiskt, även fast det är en del små saker som måste fixas. Exempelvis Länkarna under inläggen sen ramarna runt bilderna. Det är lite små plock liksom. Men själva helheten är ju klar så jag vet ju vilka färger jag ska ha där och grejer. Det blir bra det där vettni. Sen måste jag bara påpeka att jag har länkat till en del bloggar om ni skrollar ner lite så ser ni. Det är ju till några polare. Samt lite annat folk:) hihih, men ni får ju kommentera hur ni tyckte att stämmningen blev. Jag tycker att det nya utseendet blev mysigt. Eftersom att det är vinter så var jag ju tvungen att ta nått vintrigt också:) mys.
Iaf så aah vet jag inte riktigt vad som händer ikväll. Kanske förbereda sig inför morgon dagen.

Straffet!

Jaa, imorgon så kommer ju det där mötet , eller "straffet" som jag skulle se det. Man ska åka till nån idiot som kommer klarställa att jag inte är cp i huvudet och inte alkolist. Jag pratar såklart om den där helgen då jag blev in tagen av polisen. Aja socialen vill väll ha något att göra dom med antar jag. Men aah jag tkr personligen att mötet är onödigt:)


"Jag tror att du och jag skulle kunna bli nått bra"

skriver för att informera:)

hej, ehm som ni kanske ser så är bloggen på en ombyggnation, hur lång tid det tar.
Det beror helt på hur mycket tid jag har över:) sen tar det ett tag att få ihop färgerna
så ni vet:)

Men ni får fortsätta att läsa , för jag kommer uppdatera.

Anledning till ombyggnation är pga vinter :D måste fräschas till lite;)

Inspiration..

Hej och återigen hej:)

Ehm just nu sitter jag och pluggar lite grann då. Det går faktiskt bra. Jag kan faktiskt det mesta. Vilket är bra för vi har provet imorgon, hoppas på ett bra betyg. Vilket jag kmr få;) hahaha. Eh jag har inte gjort så mkt idag faktiskt jag har mest bara tagit det lungt. Chillat igenom lite uppgifter i skolan. Ni vet man är ju för bra för sin årskull så man kan ju mer än dom. Så jag behöver inte anstränga mig så mycket. Hahaha, nejdå skämt åsido. Men vi hade iaf matte B idag, vilket är sjukt svårt tycker jag då. Fast när man väl har lärt sig uträkningarna så äre ju rätt så lungt ändå:) Men aah iaf, det är ju lite utav allt jag har gjort idag om man säger så.
Sen så när jag kom hem så sa jag till mamma att vi borde köra lite. Så då drog vi ut och gjorde det också. Mycket bra går det ju nu då kan ju jag då bara ta och säga.
Sen tänkte ju jag ta och skriva en sak som ni ska träna på att säga 5 gånger snabbt. det kommer här:

"Härom åre var jag i åre, och då ställde jag cykeln utanför stället istället för att ställa den i stället istället." Den ni:)

här kommer ett klipp på min kompis med.:) jibba 4 life. Enjoy!


I think i love you..

Hejsan.

eländet fortsätter, asså jag förstår inte , det har varit en helt underbar helg. Spenderat den med människor jag älskar och som betyder mycket. Men sen kommer huvudvärken och förkylningen och tar över det. Det är fan inte sant, jag orkar inte med den nå mer. Bara stick. Iaf så den här helgen har ju som sagt varit den bästa på länge. Igår så spenderade jag kvällen i bredsand för jag blev dit tvingad av Tommy, Jossan och Alex, men det blev ju en rätt så trevlig kväll. Bara det faktum att tommy vann monopol sänkte ju stämmningen lite iaf. men det är ju sånt man får leva med. Jag kom ju inte sist iaf. Det var ju bra. Sen så spelade vi lite bandy och jag vann flest matcher. Om man ska räkna ärliga matcher dvs.
Sen så åkte ju Jossan och Alex hem nån gång vid 12. Det är alltid lika svårt att säga hejdå *snyft*. men sen blev det stor bak för mig och tommy, som satte igång och bakade sockerkaka. Sen kom sandra och therese och hjälpte till lite. Då menar jag verkligen lite. Och sandra attackerade mitt finger.:O helt sickt. Men aja hon är ju inte riktigt frisk heller;) hahaha naerå skämta. Du betyder<333

Nu sitter jag här i mörkret och väntar på min kära mamma som har varit i gbg den här helgen. Det ska bli skönt att äntligen få träffa henne litegrann. Hon är borta rätt mycket. Men det blir ju desto mysigare när hon kommer hem då;)

Nu orkar jag inte skriva nå mer. Så nu avrundar jag:) hejdå!


Jag vill att du ska känna som jag.

Hejsan.

Har varit borta så har inte bloggat. men vad ska man göra liksom, var ju hos tommy igår ju. Dom har ju inget internet nu för att dom ska byta operatör. Från glocalnet till Telia. För att få en bättre uppkoppling (intresseklubben antecknar). Iaf så var ju jag som sagt med tommy igår. Det var mycket trevligt. Vi satt först på hans rum ett tag, sen upp i soffan och typ kollade igenom hela Skolkatalogen, med tommys låtsassyrra:) eller vad man ska säga. Hon är trevlig:) ehm sen så skulle vi se en film , som den här kvällen fick bli the ruins. Som handlade om nån jävla växt som var cp. Aah iaf. det var ju värd att se. men vi såg inte klart hela direkt. Vi gick och bastade ett tag med:) det var fett mys. Sen får ju ni andra som är avundsjuka skylla er själv att ni inte var med. Iaf så duschade ju tommy innan han gick in i bastun. ehm det ska man ju inte göra. Jag satt som en man och var lika blöt i svett som han var efter duschen. Haha. Men det e ju så man bastar ju. eller vad säger ni?

Iaf, så somnade vi väll runt 2 tiden, mycket skönt att sova då kan jag ju bara säga. Sen vaknade vi först 10, då snoozade vi till kvart över 11. då vare frulle sen åkte jag hem.
Aah sen har jag inte gjort så mkt sedan dess. Men vad ska man göra liksom:)
ehm ikväll ska jag bara ta det lungt. men ni får gärna höra av er nått:)


Why can't you see, you are the one.

Hejsan.

Ehm just nu är inte humöret på topp. Så ni får ursäkta det som kommer att sägas idetta inlägg. Alltså om det kommer verka lite bittert.
I alla fall så kom jag hem för typ 1 h, efter att ha haft 2½ h idrott. Så man är lite slutkörd och vill typ ta det lungt och aah ni vet hur det är man kanske lägger sig i soffan och ser på tv. Japp sen tänkte jag inte mer på det, då kommer min far hem och skriker på mig vrf jag inte har gjort mat? men hallå?!?!? Varför i helvete ska jag göra den för? alltså hade dom iaf sagt vad jag skulle göra hade jag kunnat gjort det. Nej men allt ska man lista ut själv. GAH panik hatar det. Sen eftersom att jag är älst och för att rasmus är en sån jävla kiss ass så får ju jag all skit som vanligt. Jag gör aldrig nått, och jag kommer bli en oansvarig person och bla bla bla. Men hurru, stick jag orkar inte höra. Vafan mitt liv, mitt val. Så käft!
men iaf, så har jag inte gjort så mkt annat idag, hade typ Operativsystem på förmiddagen.

Aja, orkar inte gräva ner mig. Hör av er ikv

Tja

Jag har aldrig brytt mig förr, så varför just nu?

Tjo.

jag vet inte riktigt vad man ska skriva en sån här dag. Jag har ju itne gjort så mkt idag eftersom jag bara hade nationella provet idag. Föresten så gick det bra. Det var skriftligt idag, vi hade 5 h på oss men jag gjorde klart det på 1 ½ h. Stolt:) haha. Nej men aah det var nästan för enkelt. eftersom jaa som jag skrev i tidigare inlägg så har man ju lärt sig rätt så bra att formulera sig på ett bra sätt. Men jag skrev ju inte som jag gör i bloggen på provet. Jag skrev ju såklart som uppgiften var. Och jag valde "KändisReklam" där man skulle skriva en debattartikel. Mycket trevligt är det ju när man får säga som man tycker och tänker. Jag menar det är ju därför man pratar. För att få fram det man tycker. Så ist för att prata så skriver jag precis exakt det jag känner. även om sanning är hård. Så kör jag min stil.

vill bara säga till alla er idioter där ute. Som inte uppskattar när man försöker göra situationen bättre så bara vänder ni ryggen mot. Men hörrni när ni verkligen behöver min hjälp. Vet ni vad jag kommer göra då? Vända ryggen till. Så det så. Så aah bara stick. Rent utsagt.
Och nej ni behöver inte fråga vem/vilka jag snackar om. Ni behöver bara förstå att det inte känns så bra att man försöker hjälpa nån och sedan blir kritiserad för det. Att det inte är så roligt. men men inge mer bittert nu:)

Jag lovade ju er ett inlägg med min text som nu är helt klar. eh jag kom ju på att bloggen inte är copyright skyddad så frågan är om man vågar lägga ut den, det kanske kommer någon stackars sate och snor den. men aah då får han väll göra det då. Ni vet ju iaf att jag har skrivit den:) här kommer den. Btw Ha en bra kväll:)

Feffe - förlåt

Japp, först och främst,
den här låten är till dig
jag älskade dig, men vi gled
isär.

Japp, yeah,


Vers 1
Jag älskade dig du var faktiskt
mitt allt. Men kärleken frös till
is och allt blev kallt. Vi hade 5
månader du och jag, Jag vet att det
inte är att skryta om , men det var
iaf ett tag. Kärleken tog slut och
vissnade ner, jag hoppas du kan gå vidare
och se tillbaka och le. Tack, tack för
det du gjort för mig, tack, tack för
att du ville bli min tjej.
allt jag vill nu är att vi ska vara
vänner. eller iaf någon som du känner.
Jag kommer alltid att finnas kvar här för
dig. Hoppas du känner likadant när det gäller
mig.


ref. x2
Förlåt, men jag tror det var för
vårat bästa.
Förlåt Men du kommer alltid ha en
plats i mitt hjärta.
Jag vill bara säga tack för våra tid
för vad som än händer är du stjärnan
i mitt liv.

Vers 2
Allt som vi har gjort tillsammans kommer
jag alltid att minnas, djupt in i mitt hjärta
där kommer det att finnas. Såret av att
vi 2 gled isär, kommer alltid att svida, det
är sant jag svär. Så lyssna nu på allt jag har
sagt. jag menar allt jag sa i dom rader
jag har lagt.
Allt jag nu vill säga till dig, är att
jag är tacksam för att du ville va med
mig. jag älskade dig mer än allt. Men
Vi gled isär och det var sant. Bråket
tog över, allt blev svårt. Allt jag vill
säga är förlåt.

ref. x3
Förlåt, men jag tror det var för
vårat bästa.
Förlåt Men du kommer alltid ha en
plats i mitt hjärta.
Jag vill bara säga tack för våra tid
för vad som än händer är du stjärnan
i mitt liv.

Förlåt, yeaaah, förlååååååt.


Nothing can take me away from you!

Hejsan svejsan.

Nu ska jag ju uppdater, pga av vissa *host Jossan* vill att jag ska uppdatera lite;) hahaha. Naerå men det är skönt att få skriva av sig lite. Eh idag så har jag gjort nationella provet i svenska B. Och idag drabbades vi av den muntliga delen. Det var sjukt närvöst imorse. Jag kunde inte ens sitta stilla:O:O aaah men vi hade ju till efter rasten på oss att öva lite så vi kunde det vi skulle säga. Så på rasten gick jag och adrian till ett grupprum och satte igång och träna. Vi körde igenom hela muntliga biten för varandra, sen gav vi kritik både positiv och negativ. Så vi kunde förbättra. Det var skönt faktiskt då fick man liksom en annans åsikt på vad man kunde gjort bättre. Iallafall så när det var min tur att gå upp var det inte riktigt lika nervöst. Det var liksom lugnande att man hade gjort det tidigare. Så jag pratade i 05:25 min. Det var skönt att få ut sin åsik om ämnet som var "våld".

Sen så andra lektionen gick inte jag på. För jag var alldeles tung i huvudet, och hade ont i halsen. Jag tror att förkylningen börjar ta över. Men aah vi får hoppas att man klarar sig ifrån det allra värsta. Men aja imorgon är det dags för nationellt prov igen, men den här gången är det skriftligt och vi får använda datorn. Jag tror inte jag kommer ha några större problem med själva skrivningen. jag har ju blivit rätt van nu genom bloggen. Så det kommer nog gå alldeles utmärkt. Hihih:)
Vet inte vad mer man kan säga faktiskt. Asså jag tkr jag har så tråkiga inlägg. Tycker inte ni?
aja, ni får slänga iväg en kommentar om saken. Imorgon kommer iaf texten till min nyskrivna låt upp på bloggen. Eller ja iaf delar av den. Ni får se:) hare bra.

Lite finare, Lite bättre

Superhuman!

Hej!

Jag har ju glömt bort min kära blogg:O:O hur kan man göra det liksom:O , aja, det blir ju uppdatering nu ellerhur;)
det får ni nöja er med.
Ska börja detta inlägg med att kommentera en skit film så att jag besparar er alla om en film ni inte ska se. Fast ni kan ju se den om ni ska se den med en tjej, då behöver man ju inte se så mkt av filmen;) är du sugen? hahaha, nej men bruka allvar. Den handlar om en som dom kallar "Föraren" som kör en gul last-bil ni vet en sån där med flak därbak men inte är så stor. Ah ni förstår säkert. Men iaf, han är ett spöke som inte kan prata för han har tydligen ingen tunga. Han begravdes utan ögonen och enligt indianerna så om man begravdes utan ögon var man dömd att gå på jorden som ett spöke tills någon människa brännde upp ögonen. Då skulle själen gå mot himlen tillsammans med röken. Riktigt psykad film. Men aah se den inte. som sagt om ni inte ska ha mys med en tjej;) seriöst hör av er om det i helgen;)

ehm idag så har jag inte gjort så mkt jag har bara chillat. Varit i skolan och typ gjort klart lite arbeten ja ni vet hur det flyter. Men det går ju framåt. Annars är läget bra och jag mår prima. Ehm nu vet jag inte riktigt vad mer jag ska skriva men aah. Eftersom jag vet att jossan kommer läsa det här så skriver jag så att alla ser. jag tkr att jossan är söt:)
haha:D den du!

aah men hare bra:D tja!:D


You are the one!

Tja. Tänkte ju ta och skriva några rader. Fast det brukar ju snabbt kunna utvecklas till en hel del.

Igår så gjorde jag inte så mycket, var bara hemma och tog det lungt. För jag kännde inte riktigt för att dra iväg någonstans sen så var jag ju lite trött. Jag satt vid datorn för mesta delen av kvällen. Men jag var även på statoil och köpte godis. Det verkade som om det var fler än jag som hade valt att slappa igår kväll. eftersom det inte var någon alla ute. Haha.
Sen så såg jag på film, däribland Anaconda 3 vilket var den sämsta film jag har sett på länge. den var sjukt överdriven. Men vafan har man börjat se en film. Så ser man klart den.

Idag, så vaknade jag typ vid halv 11 tiden. skönt att sova , vilket jag nästan aldrig får göra i vanliga fall. Men idag så blev det så. Nu sitter jag här och gör typ ingenting. Bara softar och lyssnar på musik.
Men ni får ju höra av er om ni vill göra nått:)
Orkar inte skriva nått nu. Uppdaterar mer ikväll. Om hur dagen har varit.

Vill bara påpeka. DÅLIGT VÄDER IDAG!

Förkylningen verkar ta över.

Hej.

Idag har ju inte varit den bästa dagen i felix karlssons liv vill jag ju bara ta och berätta. första lektionen var ju engelska och då var engelska läraren arg. Och då blev jag och Adrian också arg, så det tände till lite där , men det var inget allvarligt. Saken är den att jag blir så less när hon endast hör när jag och adrian pratar men inte när någon annan pratar. Det är nått som enkelt kan skapa en konflikt. men aja. Det löste sig.
Jag och adrian fick och snacka för 9:orna och det var min andra gång. Denna gång dock lite seriösare. Men vafan man ska ju ha roligt så 9:orna fattar att det är en rolig skola att gå på. Så det är bara att låta ansökningarna flöda.
Sen så vare Flash, där vi fick se nått riktigt coolt faktiskt, det var en flash film som var så otroligt bra gjord så man kan inte tro det är sant att någon orkar engagera sig till att hålla på. Aja vissa lever för olika saker vill jag ju bara påpeka.

 Förkylning som sagt, det är inte roligt kan jag tala om. Men ännu har det inte riktigt bryte ut men vi får väll se, har man tur kanske man slipper det. Det skulle ju vara skönt. Orkar itne vara sjuk nu och har verkligen inte tid med det kan jag ju bara tala om. men man är ju sjukt snorig och det är bedrövligt.

vet inte riktigt vad jag ska säga till er som läser. hur är det? hahaha naerå:) men aah jag vet inte. Nu har jag ju iaf uppdaterat så ni kan ju inte klaga. Skriver mer imorgon eller nått sånt:) tja!

Betong liv ingen inkomst ingen vecko peng:)

Hej!

jaa, nu äre ju så att man ska ta och skriva i den här bloggen igen. Herregud det är ju sjukt hur mycket man skriver igentligen. Men det är ju ett tidsfördriv. Det är ju precis som ett spel igentligen har man en gång börjat är det rätt så svårt att sluta. Men aja. Tänkte ta och berätta att jag har ju invisterat i ett halsband idag. Det fick bli en silver kedja, och på köpet fick jag ett armband också. Har inga bilder och orkar inte engagera mig till att lägga upp några på dom heller. Ni får helt enkelt se de när ni träffar mig.

Skolan går vidare!

Det går ju rätt så bra i skolan men det är samtidigt rätt så jobbigt. Men idag var det en sån där dag då allt bara flöt på. Det kan ju ha berott på att jag slutade 10.20 för att jag klarade Visa provet och sen så är jag förkyld så jag kunde inte delta på idrotten. så jag åkte hem. Det var skönt att få vila upp sig lite.  Men ja imorgon blir det skolan igen. Men ah det är ju fredag så det kommer ju bli snabbt avklarat hoppas jag.

Helgen?!?

Jag har absolut ingen aning om vad som händer i helgen, kan någon komma med ett förslag?. Tommy den svikarn ska ju till s-hamn, så det gick ju inte att vara med honom. sen så ska ju alla andra iväg. Aja, blir en såndär chill helg eller så kanske man drar ut och kollar ifall det är någon som är på och göra nått. Vi får se vad det blir. men det löser sig. Ta livet med en klackspark. Mitt motto:)

Nu orkar jag inte spendera mer tid här:) tja!

Säger orden med musik!

haha, som det står i rubriken tänkte jag ta och bidra med en musik video..

Lyssna och njut!

I dont wanna close my eyes!

TJJAAA!!!:)

Hah, då var ännu en dag avklarad. Aah skönt kan man ju säga fyfan:) skööööööööönt så in i helvete.
Ehm idag har varit bland dom jobbigaste dagarna i mitt liv. Fyfan kan jag ju bara säga. Kommer till skolan och redan då har ju huvudvärken slagit in. Fyfan jobbigt. Ah så då börjar man dagen med lite elektronik. Ah som ni såg i tidigare inlägg. Sen så vid typ 10 tiden skulle jag och tobbe informera 9:or om vårat "informationssystem" på skolan. Eftersom jag var projektledare för det så fick ju jag snacka mest. Jag kan säga att dom 9:orna hade verkligen ingen humor. Det var helt stelt. jag tänkte ju öppna med en rolig sak. Jag sa: " Tja jag heter felix och går IT år 2. jag tänkte ta och berätta lite vad vi gör på våra lektioner, vilket är i stort sett ingenting" jag fattar inte, varför skrattade ingen åt det? vrf? det var väll roligt?
Herregud. aja det gick ju iaf bra i stort sett. Eh sen vare ju denna förjävliga Flash kunskap. Så grymt tråkiga lektioner som man har på dom går fan inte att ha. Jag fattar ingenting, sen så är läraren typ halvt reeeeetarded. Aja. Det löser sig, man kirrar ett vg i den kursen bara då. Det får duga;) hahaha.

BANDY!

Efter skolan på onsdagar har man möjlighet att spela bandy efter skolan i idrottssalen. Vilket jag brukar närvara på. Eftersom jag tycker det är roligt att spela mot lärare. Idag vare bara en lärare och faktiskt 2 tjejer. som för att notera var helt galna. ellet åtminstonde 1 utav dom. Helt sick. Men jag var ju bättre och var med i vinnande laget flest matcher, sen så gjorde jag helt klart felst mål. hahaha. Nog om det!

Just nu sitter jag och chillar framför dator skärmen med väl utvald musik i högtalarna. Men 1 chipspåse! Thats nice:D

Men aah hare bra:D tja!

Dikter från en barnkammare.

Tjena.

Idag äre onsdag, kom nyss till skolan och vi ska nu ha elektronik. Mycket trevligt. Det är en ny kurs hoppas den är lite roligare än den andra elkursen som vi hade period 1. Eh jaa jag vill ju bara säga att jag har blivit lite förkyld. Mycket jobbigt har fan ont i halsen och rösten är helt fuckad. Men det ordnar sig. Man är ju fortfarande glad för att man fyllde år igår. Hahaha, man är lite nöjd ändå liksom lite pirr i magen;) hahaha, nae men nu äre ju bara 1 år kvar. sen äre 18 år och bil som gäller. Hur gött är inte det då?:)
Haha, eeh vad ska man säga. Fick stash och presentkort igår. Så idag ska man in på stan och kirra lite kläder:D niiiiiice nice:D hehehe.

Vantar, mössa och snorig näsa!

Vill ju bara säga att man har ju märkt att vintern är påväg. man har ju mössa och vantar varje dag. Sen har man ju snorig näsa varje dag. NÄSSPREJ Det är det som gäller på mornarna.
Btw äre bara jag som tycker att jag borde köpa en silver kedja?:)
Ska fan göra det iaf:) vad ni än säger:P hahaha:D men aah nu ska jag hänga med på elektroniken. Tjaaaaa!


17 år idag:)

Hejsan alla som checkar in:)

Tycker ni ska göra eran plikt och säga grattis till mig idag, eftersom det är min födelsedag:)

Yey 17 år:D hahaha härliga tider:P

Ehm jag kmr skriva ikväll om hur dagen har varit tjaråh!:)

Födelsedagen är nu nära:)

Hejsan.

Det är ju inte så långt kvar längre till min födelsedag, det är ju typ 4 h bara:) det e ju riktigt nice. Då blir man ju 17 år och ska ju behöva vänta ett helt år på att livet ska börja. Det är rätt sickt:) ahhahahaha. Aah eh hoppas jag får en trevlig födelsedag:) haha, det kmr bli riktigt nice:)

Idag kom jag ju till skolan och var as trött. Jag somnade fan om imorse när klockan ringde och det är inte ofta jag gör det. Så jag var rätt trött asså. aah då kommer man till skolan då är alla förvirrade och vi har ingen lärare på första lektion. eller jo i typ 45 minuter men vi hann inte så mycket på den tiden.Eh sen så vare ju dako då där vi gör ett grupp arbete. men det är lätt att jobba när halva gruppen är borta. NOT! skärpning grabbar.
Just nu sitter jag och dricker te och ska snart duscha!

Orkar inte skriva så mycket:) men aah hare bra:) tja.

I want you, I dont understand why you dont see that.


MANGE MYT KLOCKREN!

Tänkte bara skriva några ord.

Tja. en pojkes skugga av världen...

Eh jag tänkte igentligen ta och skriva att det är rätt sjukt hur vi missbrukar livet. Igentligen är allt vi gör själviskt och alla beslut och allt sånt tar vi för våran egen fördel. En person ska alltid ha den större kakbiten. Man vill aldrig vara ensam, och man gör vad som helst för att slippa vara det. Men saken är den att ingen tänker på att alla är ett felsteg från döden. Det räcker med att du är på fel plats vid fel tillfälle så är ditt liv slut. Det är igentligen rätt sjukt. Alla är en tumör ifrån döden. Tänk på det nästan gång du sätter en ciggarett mot munnen. Då kanske det klickar till i skallen.

Anledningen till att jag säger allt det här är för att jag vet en person som har gjort allt det där precis tvärtom. En person som gjorde allt för att alla andra skulle ha det bra. Det finns bara en person som jag vet. Det är min gammelmormor. Hon var nog den jordens mest osjälviska person.
Nu tänker ni nog hur jag kan säga så. Men jag tycker att det är så. Man var aldrig hungrig, och var man mätt skulle man ta lite till. det är min mormor det. Hon var så himla underbar.
Sen kanske inte förstår varför jag kom och tänka på henne bara sådär. Men jag ska visa er en tavla jag fick från mormor och morfar idag. Eftersom deras lägenhet skulle städas ur. Bilden kommer under... älskar dig mormor<333

Det är från vänster: Mormor, Morfar, Felix.


The weekend:)



Det här är sagan om, den coolaste katten i landet falukorv:) hahaha.
Naerå. TJa:)

Tänkte ta och skriva lite om helgen. Vilket har varit en mycket trevlig sådan. I fredags så var jag hemma hela förmiddagen och eftermiddagen, men sen med 16.56 bussen åkte jag till alnö. För att spendera lite tid med Jossan och Alexandra, det var premiär att åka till alnö för mig på kanske 6 år. Helt sickt, iaf så fick jag ju åka över alnö bron det var ju galet:O:O var lite skakis i händerna. ;) hahaha naerå. Det gick bra. När jag väl kom fram så var vi först på ica en snabbis sen så gick vi hem till alexandra. Där vi först inte kom på nått att göra, så vi gick ut en stund till där vi hade lite svårt att fatta att det var kallt ute. Så vi var typ ut i 5 min kändes det som. Sen in i värmen. Asså det är sjukt hur mkt det blåser på alnö jävla tattar ställe;) arga kommentarer på det där sen? hahaha. Roligt. Eh vi såg på "Mama Mia" ehm jaa vad ska man säga om den filmen. Trash? den var sjukt ful sen fick man abstinens besvär när dom gör som man inte vill att dom ska göra. Aja den var väll värd att se iaf. Hahaha, en till bock på merit listan. Eh Sen så vare idol som gällde. Vilket är ett program som jag fullkomligt hatar. Så jag lekte lite med Alexandras katt som jag inte har en aning om vad den heter för den hade typ 4000000 namn:) hahah men den var iaf as rolig att leka med, och den tyckte jag var perfa för den myste jätte mycket med mig men inte med jossan. hahahahaha to bad. Eh sen så var det hemgång. Då åkte jag 22.47 bussen från alnö och tänkte det är fan lungt att jag hinner med bussen till Njurunda som skulle gå 23.15 alltså så nära som jag var den kvällen har jag aldrig varit. Klockan var 23.14 när jag kom till navet förstår ni vilken jävla tur jag hade? alltså då  vare lepra besvär på bussen sen. Väldigt lyckad fredag kväll. Tack för det<3:)

Lördagen blev det till att kliva upp 08.00 för att vi skulle till paradis badet. Feeeeeett nice vare kan jag ju lova. Vi kom fram dit ungefär vid kvart i 11. Då fick vi ju jag simon och johan vänta på tobbe emma och ida. Tobbe kör så jävla segt. Hahaha. Nae det är nog golfen som är för bra. VI badade och hade trevligt hela dagen. Sen såg vi en peddogubbe som stog och kollade på små tjejer. Hahaha vilket aeckel:). Sen vare dags att åka hem vid 16.00 tiden. eller när det nu var. Då blev det lite käk på max innan vi åkte. efter det var man fan propp mätt. Så man kunde ju sova i bilen hem. Somnade någonstans vid härnösand. Hahah trevlig resa:)
Men nu ska jag slappa överdrivet mycket:) hare bra tja!

Följ min blogg med bloggkoll

RSS 2.0