Imorgon kommer bilder upp från lgh!

För er som missat det så har vi ju flyttat till ny lägenhet. Bott där i snart 3 veckor, imorgon kommer en stor förändring att ske i den. Det är nämligen såhär att vi får upp fondväggen med den fina tapet vi hittat på Bauhaus för några veckor sedan.

Det är otroligt skönt att den ska upp imorgon och skapa lite liv i rummet!

Men bilder på lgh kommer imorgon!


/Felix


Save Tonight!

Hej på er allesammans, vad ska jag nu dra på med för ursäkt att jag inte varit aktiv denna gång liksom. Men jag har försökt att få ett slut på inflyttandet. Vad ska jag säga det tar tid och det är en bit kvar tills vi är helt klara. Men det är väll så det fungerar, samtidigt som jag själv känner att jag är rätt trött på att plocka så jag gör väll inte det så mycket längre. Men vill ge cred till Therese som gör det typ hela tiden.

Nog om det, imorgon ska jag sticka till vemdalen över kvällen /Natten och köra rave med grabbarna som för närvarande är där uppe nudå. Så jag ska vara där 1 dag och rensa skallen lite, jag menar det kan faktiskt behövas ibland.

Dagens fundering:

Varför är alla krönikörer som skriver krönikor i ST så negativt vinklande i sina krönikor. Fel att skriva en krönika om något som är bra istället. Har hört att det kanske gör någon skillnad för en gångsskull.

Men nu ska jag inte skriva nå mer, hade!

/Felix


Responsibility and a new home!

Ja det är ju såhär att sedan jag skrev senast något seriöst så har jag ju hunnit med att flytta till en ny lägenhet som ligger på Oscarsgatan 8. För er som inte vet så ligger den precis ovanför statoil bergsgatan. Vilket ni kanske förstår är ganska så nära stan. Om man jämnför med det vi hade innan dvs.
Så vi har nu hunnit med att flytta in i princip allt vi hade i den lilla lägenheten, jag kan ju säga såhär hur i helvete fick vi plats med så mycket saker i den där lilla lägenheten. Jag trodde det var betydligt mindre kan jag ju med ett halvt leende på läpparna säga.

Men vill passa på att säga några ord om gårdagens premiär på TV:n ni kanske förstår att jag pratar om Konferensresan. Vilket var ren smörja eller i vilket fall detta avsnitt. Nästa kan förhoppningsvis vara bättre än det första. Men jag menar vem fan vill se en massa "kändis" bloggare sitta och tro att dom är idol juryn. Det är faktiskt inte så att ni erbjuder dessa små människor något speciellt.

Ikväll vankas det match mot råttorna också, eftersom jag inte kan vara på plats så ska jag se den från tv-soffan. Men jag tvivlar inte på att det blir vinst både på läktaren och på planen.
Det är lite tråkigt att Ölvestad inte är med från start men det kommer att sluta med en vinst i vilket fall. Trots att han bidrog med ett ledningsmål senast.
Jag hoppas på en spännande tillställning faktiskt.

Ha det gött så länge!

/Felix

I am!

Tyckte att jag skulle lägga ut en text som säger mig mycket, hoppas det kan ge er en liten tanskeställare med.

How you spend your minutes are what matters
All tomorrows come from yesterday's
We're just who we are, there's no pretending
It takes a while to learn to live in your own skin

When you think that no-one needs you
Sees you or believes you
No ones there to understand
I Am
I'll be there to be that someone
When you think that no one, is there to hold your hand
I Am

Think about that!

/Felix



RSS 2.0