If you let me, you wont regret me

Jag skulle vilja skriva att det är skrivet i stjärnorna. Jag kan inte säga det rakt ut men jag skulle vilja beskriva för dig egentligen hur det ligger till. Men som sagt det går inte.. jag skulle vilja hålla om dig varje kväll, skulle vilja bli knäsvag när du ler. Jag vill skratta, gråta,älska,känna närhet, uppleva lycka och olycka med dig...


ta åt dig<3!

Tied up my hands..

vet inte hur jag ska börja.. det finns så mycket som jag skulle vilja säga. Det finns många puckon, samt idioter som tror att dom kan lita på en i alla väder. Herregud finns jag för att alla andra ska lyckas eller? är jag här för att hjälpa er hela tiden.. shiet tänk åt andra hållet med.. Det är liksom en person här som ligger ner som ni sparkar på. Haha nej det lät hemskt. Men ni förstår principen. som i tidigare inlägget alltså det är dom som är speciell som man kommer ihåg. Inte dom som hela tiden bad om ditt och datt. Och typ jaa i stort sett utnyttjar en person för att komma åt en annan. Alltså den grejen är så sjukt tråkig.. jag vet inte riktigt vad jag vill med det här inlägget men iaf det tar en ny vändning nu..

Vill gratulera Familjen kollin, samt Lehnberg till den nyfödde. Som kommer till att heta William Kollin Lehnberg om jag har förstått det hela rätt. Han kommer bli världens tuffing!

Ni får ha det så bra allihopa, tänkte få ihop nått att skriva imorgon..

Hej!

You are the special one..

Så kan det vara, och så kommer det nog alltid att vara..

Tror inte att man någonsin kan glömma någon som har betytt något för en annan. Kom ihåg det..


Dagens låt : Lil wayne - comfortable

Dagens humör: Trött och lättstött

Dagens Suck: Vädret

Dagens bästa: Ledigheten..

Dagens person: Jaa vem vill ha?

Hej!


Väntar på..

Att Tommy ska anlända med Zanna, Milla och Rikard.. Det blir lite filmtittning och annat skojsigt. Vi får se vad vi hittar på, det kanske blir lite bad i bubbelpoolen. Man vet aldrig, heh men vi skulle iaf tydligen se "Twilight". Hm iaf då kanske vi inte ska se på en tjej film? det verkar ju ganska så ologiskt med tanke på att det är 3 killar liksom.

Jaja skitsamma. palla skriva nå mer, jag vet inte heller vad jag ska skriva.

Ha det bra /pusshej

All I want..



kärlek<33

Lil Wayne..

Är troligtvis min största idol...

Promqueen
Lollipop
got money


och många många fler låtar..
Kanske hur bra som helst!


'


Ps: ska jag göra alla tatueringar han har?=D

mmhm

Dagar som kom, blev till dagar som har varit..
Men jag vill bara att ska vara som vanligt..

Jag är densamma men allting förändrar sig..
Folk får snacka men ingen här som känner mig..

Jag gav upp

Intresset är ju inte på topp...

Inte på en enda nivå!

Reason to cry

Jaa vad säger man, när man minst anar det så kommer det tillbaka.
svårt att kontrollera. Svårt att förstå


När systemet tar kontroll över känslorna så dör plötsligt allt du någonsin brytt dig om.

Sthlms syndromet.

Tjenare alla småfisare... just nu sitter jag i Danderyds finare kvarter och skriver några rader.

Jag tänkte att jag skulle dela med mig med lite tankar som har diskuterats under helgen när jag kommer hem men det blir inte förän då alltså. Ha det bra...

Just det jag älskar er allihopa så ni vet, och om ni tog illa upp av min lilla kärlekshälsning via sms så kan ni suga snase:))

Första dagen på färden..

Guess what, man kan ångra sig, men jag ska dock inte skriva varje dag. Jag ska uppdatera någon gång ibland ni vet då man känner för att skriva av sig, och jag klarar inte av att bara hålla käften det fungerar inte på det viset. Galet va, jag är en person som måste säga det jag tkr någonstans ellerhur.

Jag sitter och funderar på, tänk om idealet hade varit på andra sättet. Ni vet en normal människa idag, ska vara smal. Det är typ som en lag, man måste vara smal annars så är man överviktig. Och det vill man inte för det är liksom fel nästan med att vara det. Frågan är egentligen om man kan vända den trenden. Alltså man betalar 800 kr om året för att få ett "äta så mycket du orkar" kort. Det skulle ju vara sjukt roligt. Anledningen till att jag kom på den här idén var ju mest för att jag inte orkade köra stenhårt på gymet häromdagen. Men jag fortsatte att tänka, det borde fan inte finnas ett ideal på en normal människa. Om man har snygg kropp kanske man inte har något liv? Ni vet man hänger på gymet hela tiden. Har man en normalt byggd kropp har man nog vänner och bryr sig inte varken ut eller in. Ni börjar förstå vad jag menar va? Det kanske stämmer det jag säger, jag kan nog nästan känna att ni håller med mig.

Sen vill jag också bara påpeka att det ska bli sjukt skönt när sommaren är här på riktigt, det kommer bli sådan sjukt härlig känsla. Jag kommer dock att jobba hela sommaren, men jag menar för dom pengar jag tjänar så kan jag gärna jobba hela året. Det är galet bra va, men nu vet jag inte vad jag ska säga mer.

Ni får ha det så bra så länge så hörs vi. Pusshej

Når vi över 1000 gränsen innan månadsskiftet?


Sista inlägget.. hur känns det. jo bra.

Jaa, som rubriken säger så är detta kanske mitt sista inlägg på blogg.se.

Anledningen till detta är ju pga inget större intresse längre, samtidigt som jag aldrig har tid eller ork till att skriva. Ni kan ju fortsätta blogga ni, eftersom det är ju så värt:)))

iaf så tänkte jag att jag skulle ta och skriva av mig med det sista inlägget.

tänkte på en sak tidigare idag, alltså varför försöker man chocka människor med att göra något oväntat? Eller varför försöker man hjälpa andra eller gör så att andra må bättre när man själv inte känner någon större skillnad, eller motagelse av den personen. Det är ju för mig svårt att förstå. Och när något är svårt för mig att förstå måste jag veta vad meningen med det är. Ni vet jag måste ha en meningen med allt, alltså vill se en mening med allt. Det är viktigt, annars är det liksom ingen idé att försöka.
Iaf så tänkte jag också på hur man kan engagera sig så lite som vissa också gör. Det är ju sjukt alltså, kanske ni ska tänka efter före som våran ellärare säger.
Men nu ska jag säga som peter jihde - Hur känns det?

Iaf hörs nått, kan hända att jag återupptar skrivningen om jag finner något meningsfullt att skriva:) ha de gött hej!

Bestämt mig,

Inom en snar framtid så kommer denna blogg att försvinna, för att senare ersättas med en blogger.com blogg. Pga enklare kodning och pga att jag inte orkar engagera mig i bloggningen nå mer, det är onödig tid och det suger stenhårt att hitta på skit som ni ska läsa.. iaf så ska jag försöka ta mig tid till att skriva en sak ikväll inlägget förväntas att bli långt. Troligt sista inlägget på denna blogg..

Vilken kanon helg:))


TOMMY, VI KOMMER ALLTID HA LIKA ROLIGT.. VI KOMMER ALLTID VARA LIKA BRA VÄNNER!!!
Ingen kan ta det ifrån oss, ni andra kan dra :)))











On top of the world.

skriver sällan nu, antingen har jag inte tid, eller ork till att skriva något som kan intressera er som läser bloggen.


Aja jag ska försöka skriva nått framöver.. ha det medans..


/Felix

RSS 2.0