Aldrig haft en guldsked i min mun.

Hejsan..

Märker att jag inte bloggar tillräckligt. Det kan nog bero på att jag inte har haft tid. Eller nått intressant att skriva. Men dock så ska jag försöka få ihop ett inlägg.

Imorgon är det nyårsafton. Det är ju mycket trevligt. Jag ska iväg till simon där det ska vara "Party" haha, sen ska jag in till hamnen, som det ser ut nu iaf. Hoppas på ett trevligt tolvslag. hihi, jag tror nog det blir bra. Iaf så har ju jag köpt lite kläder som jag ska ha på mig på nyår, vilket är en grå skjorta med vid krage, sen ska jag nog ha slips och kavaj på mig:) Fast jag har inte bestämt mig ännu. Vi tar det som det kommer imorgon.

För en stund sen kom mina morbröder och anki hit. Så klart så skulle Johan och Jonas ut och smälla smällare så fort dom kom hit, dom är liksom 30+ och är galen i smällare. Hallå? Haha, fast det är lite roligt också. För dom är typ aldrig seriösa..:)
Imorgon ska vi ner till ljungan och grilla lite och så. Käka där nere, sen ska vi bara mysa hela dagen liksom. Sen så käkar man middag hemma och sen så drar jag ju som sagt vidare till Simon..:)

Aja jag bloggar mer imorgon:)

Hejdå:)

I want you, I think you want me, why can't we let it happend?


Let me, entertain you:)

Hejsan.....

Nu var det dags att drabbas av min så kallade bloggning:) det ska ju bli intressant tycker ju ni då. Men jag måste be er att tänka om. eftersom det aldrig händer nått roligt:) fast jag ska ju dock blogga om gårdagen, Som kanske var hur bra som helst. Måste bara påpeka det. Helt galet.

Det började med att man vaknar klockan 10.43 och tror att det snöar ute. Men icke, det var bara en dröm som är alltför lång borta. iaf så blev det frulle sen kom simon och hämta mig. Sen drog vi till stan, där jag köpte 2 par jallingar, sen så åkte vi till birsta där jag köpte skjorta och slips faktiskt, som jag ska ha på mig på nyår. det ska bli kanon bra det. iaf så när jag kom hem så hade jag inget att göra så jag gick till far.
japp när jag har varit här en stund sms:ar alex och säger att hon och Jossan ska komma ut. jag bah, nämen gud var roligt:DYeah:D , aah iaf så såg vi på körslaget och sedan så skulle vi ner till min mor. och då gick vi ut en stund och åkte spark. sen så gick vi in och snackade lite skit:) ahahah, som vanligt:)
Det var iaf en riktig trevligt kväll:) ellerhur tjejer:D
haha.

eh jag orkar dock inte skriva om dagen just nu.  skriver om den lite senare:)

Här är dock lite bilder från gårdagen:)

Jossan och rocky:)



Jag och lite av jossan:)



Alex i sin otroligt fräcka mysdress:)



Jag som racer förare på sparken:)



Jag och Jossan:)



Enjoy:)

Bilderna är på G!

Ja som rubriken säger så är bilderna på G...

Men jag tjuvstartar med denna:)




Hon är väll för söt:) Min lillkusse Moa:)

Hah, jag kör det nu istället:)

Tjenare, jag skrev ju tidigare att jag skulle uppdatera imorgon istället. Men jag gör så att skriver om julen idag, sen lägger jag upp bilder imorgon:)

Morgonen började med att vi käkade lite julgröt. Hos min pappa då. Sen var det lite slappande och retande med brorsan. Men det var ju bara lite smått. Sen var det paket öppning, vilket var bra, för då slipper man vara så spänd inför kvällen u know. jag får ju 2 julaftonar. Det är ju inte många som har sån tur. Iaf, så var det bara jag rasmus pappa jane och viktor som körde "lillajulafton" på morgon, så det var ganska så lungt. Sen blev det lite missuppfattningar och sura miner, men aah skit samma, julafton ska man vara glad på så det ordnade upp sig. Iaf så gick jag ner till mamma och väntade på att alla skulle komma och att kalle skulle börja.

Det kom några vid 2 tiden först. Men dom skulle på mormors grav och tända ljus. Så dom kom typ tillbaka 20 över. Då blev det full håll igång. Med alla som skulle hälsa och alla som skulle prata om i princip allting. Sen så var det ju extra roligt den här julen eftersom att alla var liksom samlade under samma tak. Det var ju mammas sida, och magnus sida av släkten som var med. Och det var riktigt roligt kan jag tala om, man fick sig en del skratt under dagen.
Iaf så var det ju kalle 15.00 såklart, med glögg. Det var faktiskt helt otroligt för att alla satt typ i 20 minuter tysta och kollade på kalle. Det är inte ofta det händer kan jag ju bara säga. Efter kalle så var det lite Guitar Hero World Tour spelande. Eftersom det finns ju några som diggar det as mycket i släkten. Nämner inga namn men jag kan bara säga att dom är i 30 års åldern och beter sig som småbarn. ellerhur då?;)
Vi spelade några låtar och Johan trodde att han var jätte duktig på Trummor, men vi har fått motsatsen bevisat för oss. hahahaha, det var rätt roligt han missade på Easy, HALLÅ!?!?!
Aja det var roligt iaf, men efter att ha spelat en stund så var vi så hungriga så vi gick ner och käkade. Mycket gott. Och jag kände att efter 3:e tallriken då var det faktiskt nog. jag orkar verkligen trycka ner nå mer. Så jag och Jocke gick upp och spelade lite till.
Efter ett tag så kommer Johan upp och säger att vi ska göra en extremt rolig sak. För förra gången som det var julafton hemma hos min mamma, så kom min kusin Mary på att det var jag som var tomten, och då tror hon inte på tomten längre utan vet det där att det är en mask liksom. men då ska vi lura henne lite. Hon trodde att Hon och Johan (hennespappa) skulle vara tomte och dela ut julklappar. Men då skulle jag redan ha bytt om och när dom skulle gå in skulle jag komma fram så hon skulle se att det fanns en riktig tomte. Och jag tror nog att hon gick på det. och blev ganska skärrad. Haha, jag tror att uppdraget tomte slutfördes.
Det var iaf rätt så skoj. sen så var det ännu roligare för att alla ville att alla skulle krama tomten så jag fick en del kramar. Haha. Mycket roligt och mycket mysigt.
Sen när alla julklappar var utdelade så var det bara rent mys kvar av kvällen. Sen åkte alla hem , men vi ses igen på Nyår ellerhur?:)

Oj, jag skrev en del om julen. Sen tänkte jag bara ta och skriva medans jag ändå håller på. att idag har varit en riktig slö dag. Det har inte varit nått annat än slö. Haha, men det ska vara så dagen efter. Det tycker iaf jag.

Aja bilder kommer imorgon.
Trevlig Fortsättning på er!:D


Uppdatering imorgon...

Uppdateringen kommer att ske imorgon på grund av att jag inte har ork, eller bilder från gårdagen ännu:) hare bra:)

I'm The fall out boy.

Hejsan.

Oj, det är första gången jag kommer att blogga såhär innan jul. Det är ju lite nytt kan jag ju tala om. eftersom att jag itne riktigt vet vad jag ska dela med mig om. Det är ju svårt sånthär, det är så oerhört mycket jag vill skriva men kan inte, samtidigt som jag skriver saker jag inte borde? eller hur var det?:S aja skit samma. Nu är det såhär då att det är en fullproppad "Uppesittarkvälls" Tablå på TV:n, så egentligen bör ju jag sitta där och gona liksom. Men vad gör man inte för sina kära läsare. det är otroligt:) haha, iaf så är det ju som ni alla vet julafton imorgon och det är ju mycket som ska till och göras. Men som vanligt så står ju jag för sällskapet och musiken:) det är ju jag som är bäst på det:D det här med att laga mat är inte riktigt min grej:) men jaa, jag är väll trevlig att ha i närheten. eller ja det kan ju inte jag svara på. men ni får ju kommentera det ni tycker. det tycker ju iaf jag. Blev det krångligt?:)

Haha, iaf så tänkte jag ta och önska alla en riktigt god jul.

Från Mig till er alla, en riktigt riktigt riktigt GOD JUL!

Lista:)

Nu hälsar vi år 2009 välkommen
och lägger 2008 bakom oss.
Men först måste vi ta reda på det
Roliga&Positiva som hände&var år 2008!!!

Regler: ladda upp bilder som påverkat dig själv och var 100% ärlig
Ladda upp bilder på:


Årets bästa tjejer!
              |



Årets bästa kille
               |



Årets bästa kväll
              |



Årets ABSOLUT bästa vän
                     |


Årets roligaste minne
                   |




Årets skönaste dag
                 |



Årets snygging
             |



Årets nykomling
Haha, hittar inget på det:)


Årets sport
          |



Årets resa
          |



Året roligaste
Finns för många:) tar ingen där heller:)


Could you say goodbye to yesterday?

Hejsan hejsan,

jaa nu är vi tillbaka på det där stadiet, vad ska man egentligen förmedla på bloggen? vad äre som är viktigt att dela med sig av?

Först och främst ska jag ta och dela med mig om att jag vaknade klockan halv 11 idag, sen vare film en stund. Air bud. As bra, typ världens sorgligaste när han måste lämna iväg hunden, men som tur är så hittar ju hunden tillbaka till honom senare:) mycket bra film. Sedan var det dags för skottning,eftersom att det snöade igår kväll/natt, så måste man ju skotta bort det. Jag hade kunnat använda snöslungan men nej, den är trasigt så jag fick skotta med skyffel. Men det gick ju snabbt eftersom det är en liten uppfart. Så nu är den skottad och fin. Iaf så har jag också varit ute och övningskört lite idag, det gick bra. Fick motorstopp 1 gång när jag hade stått och väntat typ 5 minuter vid ett trafikljus istan. Men jag är ju lugn för det, för jag har inte bråttom, så det gick ju lätt. annars har jag inte gjort så mycket annat idag. Men det lär ju bli, om det finns någon stackare där ute som vill göra nått med lilla mig idag.

Julafton = Familjedag!

Jaa, som ni vet är det snart julafton, tänkte ju ta och dela med mig om mitt stressiga schema den dagen. Först så ska vi ju sova hos far, alltså jag och min bror då. sen kliva upp och ha julfrulle här då. Sen så ska vi dela ut julklappar och ha lite mysigt. Sen ska vi ner till min mor och se kalle och käka julmiddag jaa ni vet den traditionella julaftonen som alla har. Sen är det typ julklapps utdelning sen kommer alla vara jätte fulla och sen kommer alla att gå och sova:) låter det som en klockrent roligt jul?:) JA! Och våga inte säga nått annat:) hahahaha.


Önskelista!

1. skidor
2. Pengar
3. Diverse presentkort

Det där är min önskelista, vet inte om det är nått att komma med. Men vafan ändå:) hahaha.

Uppdaterar senare om jag kommer ihåg det:)

Saknar dig!<3


I don't belong here

Hej.

Vad ska man skriva, egentligen vill jag itne skriva, men jag vill itne göra mina trogna läsare besvikna, men aah iaf. Så tänkte ju att man kanske kan ta och berätta att dagen har varit en slapp dag, dock såg jag på film med en massa på kvällningen, men jag orkade itne vara kvar så jag vandrade hemåt. vilket jag gjorde rätt i. jag är ju trots allt lite trött då. Men det är sånt som händer. Jag sitter just nu här och gör typ ingenting, eller mja lyssna på musik då. Men det är inge bra, jag ska nog snart se film , sen har jag ju sängen bara 1 meter ifrån datorn, så jag behöver bara slå på en film och lägga mig i sängen och titta:) mys eller vad?

Aja jag har inget mer att skriva. Men ni får ju gärna höra av er lite:)

hare gött tja

IwantyouIneedyou!


Wiiie lycklig:)

Hejsan Hejsan nu såhär 5 dagar före Jul!:)

Som ni ser rubriken så äre faktiskt " WIIIE lycklig" haha,, nej men jag är faktiskt rätt så glad just nu. Pga vissa orsaker.
Men nu äre ju såhär att jag ska berätta om dagen först sen ska jag berätta om varför jag är lycklig:)

Jag var ju ledig idag, eftersom jag inte orkade åka in och checka på film nån timme på skolan sen dra hem? bah hallå? hur gammal är dom? bete er förfan, så jag har faktiskt städat rummet hos min far, sen så var jag och far ut och hämtade en tall. Vi höll på ett bra tag fan, det var ingen lätt match att få ner den. Men aah ni tror säkert att det var en liten pytte tall vi tog ner, nej nej, det var en typ 5 meter hög tall. Som vi tog toppen på. Mycket roligt iaf. att putta och ha sig. haha sen så hade vi ju lite bråttom eftersom vi stog kvar i skogen när jossan satt på bussen ut till mig, bah oj, nu måste vi skynda oss. Så jag välte tallen sen åkte vi hem med toppen på taket:). Den är juvlig. iaf så när jag kom hem så var det bara att gå ner till busshållsplatsen och möta jossan, men hon hade hunnit till forsa backen så jag slapp gå så långt:)
Sen såg vi på Wall-e , alltså vad var meningen med den filmen? kanske den mest fantasi lösa film jag någonsin sätt:S:P hahaha iaf, så snackade vi också lite skit ni vet:) sånt äre ju jämt:)

Så nu kanske ni förstår rubriken?:) hahaha:D

aja ni får tänka sj:)

uppdaterar sen:) tja!:)


Humpianca!

Hejsan.

Alltså nu är det nära tills det smäller. Det är Humpianca som kommer stå som segrare imorgon på fotbollsturneringen. ladda hela kvällen sedan stadig frulle imorgon så blir man på hugget. Sen kommer vi dra till skolan på morgonen och stryka dit trycken riktigt på våra egna gjorda matchtröjor. Frågan är ju om man kunde få till dom snyggare. Helt sickt iaf. Sen så är det ju så att vi är riktigt revansch sugna efter att inte ens ha gått vidare ifjol. Nu ska vi därimot vinna gruppen vilket kommer bli en relativt enkel match. Sedan kommer det Slutspelet där det gäller att om man möter ett lag med endast flickor i så leder dom automatiskt med 2-0 i starten. Vilket innebär att det kommer bli tufft.
Men iaf så har ju vi snackat ihop oss med Trollgubben och vi har gjort upp en plan på hur dom också ska gå vidare. Eftersom det är 1:an och 2:an som går vidare. Så ska vi vinna alla sen spela oavgjort mot trollgubben då har dom störst chans att gå vidare. Men vi får se imorgon hur det går. Vi går in för att vinna, sen om det inte räcker med endast motivation så är vi inte rädd för lite blod ska jag tala om för er. Så nu är det på liv eller död.

Min dag idag har faktiskt varit bra, jag gjorde klart Elektronik labben rätt snabbt så jag kan ju räkna med ett högre betyg;) Vilket alltid är bra. Ellerhur? Efter elektroniken så var det flash vilket jag inte hann göra så mycket på för jag skulle ju göra trycken på matchtröjorna tsm med simon caspar jimmy och tobbe. Så vi är inte hela truppen med tryck:) vilket inte gör nått. Jag är ju allstar stjärna. Lite utav en legend faktiskt så ni kan ju seupp på planen.

Aja jag kan inte släppa fotbollen. Vilket inte gör så mkt men ändå. Ska inte tjata ut er:). Helgen blir intressant ska vara med jossan på fredag, vet´inte vad vi ska göra dock, men det löser sig ellerhur?;) sen på lördagen blir det till att vara med Lisa, hahah det var inte igår. vi ska nog troligtvis se film, eller dylikt. Elisa skulle också vara med:) det är reunion av bommen gänget.!

/Felix!

Den sanna kärleken

Härlig dag!

Jaa det har faktiskt varit en helt otroligt härlig dag. Jag menar först har vi ingen lektion som ni kan se i föregående inlägg. Sen så har man ju LAN A på eftermiddagen och det var intressant, eftersom jag fick svar på en massa frågor. Men aah det är väll därför man går i skolan liksom. För att lära sig intressanta saker:) ellerhur?(a)

Sen så har ju jag gjort dagens stora grej, nämligen TRÄNAT!
Hur skönt som helst att lägga sig ner och ta lite vikter och bara pumpa ur kroppen. Skönt skönt,redan pepp över morgondagens pass. Där man ska köra lite rygg och axlar så man mår bra i hela kroppen. För er som inte känner mig och för er som inte förstår så tränar jag ju Gym då. Vilket är en otrolig känsla, att man vet att kroppen verkligen ger allt och att den sedan mår bra av det. Det är helt sjukt egentligen. Jag ska faktisk ta upp mitt fysiska liv. Jag ska skaffa en bättre kondition, käka lite mindre godis och en massa andra onyttiga saker. Käka frulle på mornarna, sen ska jag faktiskt (tro det eller ej) börja käka sallad:O

Iallafall så är det ju såhär då att jag sitter vid datorn nu och nackar på. Och jag vet inte vad jag ska göra. Snart duscha typ. Men vad kan man göra liksom, det är alltid lika tråkigt efter skolan. Fattar inte, aja skit samma.

Men jag tror det kommer bli bra

/Felix


Broken Dreams

HEJSAN!

Jag sitter ju på skolan nu då. Men jag har liksom inget att göra. Vi skulle ha haft Elektronik nu på Svenska lektionen för att svenska läraren är ledig. Men aah han kom inte så jag har skrivit klart en sak till Datorkommunikationen satt det blir klart nån gång. Sen så ska jag snart dra och käka då. Efter lunchen är det LAN A då vi ska vara i labbet och ha roligt. Det är faktiskt alltid roligt där nere. Vi får syssla med lite Lokala nätverk:) mycket ro givande.
Sen efter skolan idag blir det faktiskt träning.
Så det kommer vara skönt som fan att bara dra skiten ur sig på gymmet idag, har känt mig så otroligt rastlös:) hahah men det blir skönt.

Höres senare då. Kommer en uppdaterin

Hejdå

/Felix!

Jag vet att allt blir bra igen.

Hejsan alla glada läsare.

Jag mår faktiskt förvånansvärt bra. Jag vet inte varför, känns som om det är en sten som jag har haft på ryggen har ramlat av. Det känns som om jag tar livet mycket lättare nu är jag gjorde förut. Jag vet inte om det är för att jag har äntligen lärt mig att se det positiva i de negativa saker som har hänt. Eller hur var det. aja det var nått sånt iaf. Sen så har jag officielt bestämt mig för att nu ska jag börja träna så att kroppen blir lite finare, och så att jag mår fysiskt mycket bättre. Anledningen till detta är för att jag klev ur duschen hos pappa idag och såg mig själv i spegeln och jag har verkligen ingen snygg kropp. ser ut som ett troll vafan, det måste bli en ändring på det nu. BEACH GLID 09 HERE I COME!

Iaf så första lektionen idag spenderades utan våran kära mattelärare Mattias Alge, som är sjukskriven pga skada i knäet. Men vi klarade oss på egen hand, jag fixade lite med allt möjligt och satt och fulade mig med resten av klassen. jag har faktiskt tagit mig en solning med Lundin och Jimmy idag. Det fick bli på Bling där Lundin betalade med sitt solkort vilket gjorde det mycket billigare.Det var ju bra. Tack lundin för det. Nu är jag mycket brunare. Faktiskt så måste jag säga att det har blivit en riktigt snygg bränna;) hahahaha. Ni får ju spana in den när ni har tid. Men aah nu vet jag inte riktigt vad jag ska framföra för budskap men ska försöka få ihop några rader till.

Torsdagen = Fotboll!
Ja som ni ser ovanför så är det fotbolls turnering på Torsdag. I Nordic hallen kommer detta evengemang att hållas och det kommer att vara över hela dagen. Vi , och med vi menar jag "Humpianca" tänker ju såklart plocka hem Trofèn. Anledningen till namnet "Humpianca" är för att vi har toppat 2 av klasserna som är Humpe och Bianca, så vi går in med en inställning. Play Hard Go Pro. Det är våran så kallade moral predikan.


Så jossan är du nöjd över detta inlägg?:) hahahaha, du som vill läsa om vad som händer i mitt liv;) hahaha.. Varsågod tillägnar detta inlägg till dig:)<3

/Felix

Musik Stil!

Tjena igen. Sitter här i mina tankar.

Började ju fundera på vilken musikstil man har. Egentligen är det ju blandat men det är ju inte heller rätt att säga. Om  någon frågar, vad har du för musikstil. Då kan man ju inte bara svara blandad? ellerhur. Det låter bara helt sjukt. Men jag menar om man skulle säga alla musik gengrer som man lyssnar på skulle det ta för lång tid att rabbla. Liksom Hiphop/Rap, R'n'B , Rock, Ballader, Svenskt jag menar finns det ett ord för det? Jag skulle ju kunna säga att jag lyssnar på Hiphop mest, men då är det främst engelsk. Sen är det med Svensk Rap. Och ni som inte vet skillnaden kan ju ta upp ett lexikon;) hahahaha. Nej men skillnaden är väll att Hiphop är en mer sammahängande, ni vet man sjunger mer. Rap då snackar man lite tydligare. Som om man skulle prata med en kompis. Sen finns det ju såklart Freestyle också. vilket jag är duktig på. Haha, nej men jag är bra på Freestyle och Rap. Inte så bra på Hiphop dock. Övar;)

Jag tänkte att jag skulle skriva några låtar som ni kan få lyssna på. Dom är riktigt bra faktiskt.


Feffe's Playlist:

Young Dro - lollipop Gangsta
Slim Thug - Click Clack
Samson Ft. Danish - hur det än känns
Sober ft. RKM - Det regnar i stockholm
RMK ft Frida - Kan inte vara som ni
Sober - Kalla mig
Sober ft allaywan - Ställ er upp
Nickelbacks ny album Black horse.
Typ alla Mange Myt låtar är bra med:)

Lyssna och njut:) feffe's Playlist.!
The one and only, Right here at blogg.se!

Filmrecensionen!

Hejsan, tänkte jag skulle ta och recensera 2 filmer som jag såg igår kväll..

Babylon AD

Huvudrollen hålls av ingen mindre än Vin Diesel. Som spelar en väldigt duktig legosoldat (Toorop). Som arbeterar mest för sig själv. Han litar inte på någon och har inga speciella vänner. Men han får ett uppdrag att ta en flicka in i Amerika. Av en av han föredetta arbetsgivare "Gorsky". Det är mycket spännande saker som händer efter vägen. Det är en lång väg att färdas och han måste göra det så omärkt som möjligt. Det han inte vet är att flickan han ska transportera är en mycket speciell tjej.
Jag ger filmen 4.5 F av 5 möjliga. Vilket gör filmen till en höjdare.
Gengre: Action.



Death Race

Death Race är återskapad med en viss handling från filmen som gjordes 2000. Den var riktigt bra, huvudrollen i denna film har Jason Statham som spelar Jensen Ames han är en fabriks arbetare. Dom ska lägga ner fabriken pga konkurs, då börjar problemen. Han kommer hem samma kväll och blir då fälld för ett mord han inte har begått på sin fru. Han blir förflyttad till fängelset där han visar direkt att han inte vill bli någons "Bitch". Men det slutar med att han är med i ett Race Team för Death Race. Som fängelset håller i. Det innebär alltså att dom kör för olika Team och alla medel är tillåtna. Jensen får inte vara sig själv i bilen utan ska föreställa "Frankenstein" som dog i ett race. Men var älskad av publiken och när han dog sjunk tittarsiffrorna.

Den här filmen får faktiskt 4 F av 5 Möjliga. En riktigt bra film men ändå lite seg.
Gengre: Action.



Uppdaterar senare om helgen:)
/Felix

Love supreme

Tjenare.

Nu äre såhär att jag har ju inte bloggat ju. Det är bedrövligt jag förstår inte hur man kan glömma något sådant. eftersom man tycker det är roligt. Men aja, nu äre ju så att jag var ju i bredsand igår. Och vi bastade lite gran då. Det var så otroligt skönt kan jag ju lova. Hahaha, vi var ju 5 st svättiga killar i en liten bastu. och vad som gjordes där inne det pratar vi inte om ;) eller hur boys;)
Men aah fan vad trögt det var att skriva nu. Jag tror jag ska uppdatera senare ist. Ni får läsa då:) hej!

100:e inlägg. SNÖ<33

Hejsan Hejsan

Som ni ser i rubriken så är detta mitt 100:e inlägg. Det är otroligt vad tiden går. Men det kommer hinna bli många fler innan jag ger upp det här. Det är en otrolig frihet att blogga. Man får liksom skriva i princip vad man vill. Eller ja nästan. Men det är liksom skönt för man argumenterar med sig själv. Vilket är en sorts terapi:) Iaf så har det snöat i princip hela dagen idag med. Hela sundsvall är vitt. Det är sjukt roligt eftersom det ser ut som det kommer ligga kvar över jul. Vilket det inte gjorde ifjol eller om det var 2 år sedan. Då det var 10 grader varmt och grön gräsmatta ute. Men iår tror jag det kommer bli en fin julafton. Eller jaa jag hoppas ju det iaf.
Idag var det ju idrott där vi hade hård träning inför Fotbolls turneringen som kommer hållas nästa vecka. Vilket är underbart roligt. Haha, jag kan knappt vänta. Helt galet kommer det att bli. Sen kan jag ju bara säga att vi kommer ju lätt att vinna.

Jag kan faktiskt inte komma på något jag ska skriva.. tyvär..............
Men aah ni får ha en trevlig kväll och natt för den delen.
Har gött tja!:)


Lyckligast skulle jag varit med dig

Hejsan hejsan...

Nu äre ju såhär att jag är rätt så glad ja. Eftersom jag har kommit på att jag har stort inflytande på människor. Vilket är rätt så roligt att veta om. För såhär var det. Jag var ju ut på Media Markt igår och frågade när min dator skulle vara klar. Då sa dom ju att dom inte ens visste var datorn var någonstans. Då blev jag smått förbannad och gick därifrån. Sen imorse så skulle jag kolla på reperatörens hemsida men hade glömt bort vad dom hette. Så jag mailade och frågade media markts support vad företaget hette. Då frågade han om jag var han som var och frågade efter datorn igår. då sa jag jaa. det var jag. Då svarade han att dom i Västerås hade skickat tillbaka datorn och den skulle vara här i sundsvall imorgon eller på fredag. Förstår du hur lycklig jag blev då eller? helt galet lycklig. 
Iaf så har jag ju också varit med om en annan sak idag som har gjort mig lycklig. Jag klarade Elprovet i Ellära A idag. Med 33 poäng, precis på G och det var ju bara 4 st i klassen som klarade det på första försöket och jag var ju såklart en av dom. Jag mår så himla bra nu alltså. Men som sagt allt kan bli bätte, u know what. Hah, eh sen så kan man ju försöka glömma all skit ett tag eller hur? det vore ju nyttigt det med.

Sen så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva nå mer alltså. Det händer inte så mycket nu för tiden. Förresten vad ska ni alla göra i helgen? jag är ledig på lördag, vågar du vara med mig då?;) haha, men allvarligt hör av er för jag vill inte ha tråkigt. Och jag är med på nästan vad som helst. För allt måste vara bättre än att ha tråkigt;) hahaha,
Sen så på fredagen kan jag ju bara berätta att jag ska faktiskt på julbord. Sen så ska jag till bredsand och basta igen med boysen. Och spela lite biljard...:D nice:D
men ärligt sms:a med mig, har inte så mkt att göra såhär på kvällskvisten:D

Vill du ha mitt nummer lägg till mig på msn isf först:) -----> [email protected]

Jag tror på dig och mig, jag tror på att vi har en framtid..

Give a little bit

hejsan hejsan

jag sitter för närvarande med datorn i knäet och kollar lite på Ugly Betty, vilket jag kan tycka är underhållande i vissa stunder. eller tycker inte ni det?:) hahaha, men iaf så tänkte ju ta och berätta lite om min dag. det har ju varit så idag att jag har gjort nationella prov i Matematik B idag. som för att noter gick dåligt. Och jag vet vad ni tänker jaja han har inte pluggat eller hängt med på lektionerna. Men nu ska jag ta och berätta exakt hur det ligger till. Det är såhär att vi hade nationellt prov på en kurs som vi har hunnit 50 % knappt på. Det är rätt sjukt eftersom att vi har prov på allt? då kan man ju inte få G eftersom man ska ha 60 %  för G hm? hur tänkte dom att det skulle gå ihop? det förstår inte riktigt jag. Så jag är lätt irriterad och kommer solklart att överklaga om jag får IG satt jag vinner ju på det i vilket fall.
Jag åkte hem efter provet eftersom vi slutade efter det. Sen så kom jag på att jag inte har någonting att göra. Så jag frågade runt litegrann. Och tillslut blev det Birsta med adrian och lundin. Där har jag faktiskt inte varit på ett tag. Så det fick bli av. Så iaf så var vi på media markt ni vet butiken som jag verkligen älskar? NOT! dom kan verkligen riktigt dra åt helvete. Rent utsagt, dom fattar faktiskt ingenting alltså verkligen ingenting. Men aja vi provade lite högtalare och checkade in lite spel ja ni vet ju hur det är.

Sen var det hemgång och när jag kom hem blev det lite film. Sen så satte jag faktiskt igång att städa rummet. Och det medförde lite förändringar också. Ställde sängen närmare fönstret för det blir svalare när man ska sova om man gör så. Så det blev riktigt bra. Sen så nu sitter jag här.

Sen som ni vet så har jag ju en del funderingar och tankar. Jag är ju en filosof har jag faktiskt kommit på. eller heter det så? hjälp mig? aja iaf så har jag tänkt lite mer på varför man dricker glögg? vem var det som kom på det. Och varför heter det glögg? aja ni har säkert svaret på den frågan. men jag bara sitter och funderar och jag orkar inte Googla på saken för det tar bara tid. Så har ni svaret skriv det gärna som en kommentar:)
Sen tänkte jag också på varför man ska känna sig som en dum person bara för att man lever ett bra liv? ska man må dåligt för att man själv har det lite bättre än vissa? jag tycker verkligen inte det. Istället ska man se det som tur eftersom man skulle ju kunna ha det dåligt. och då ska man känna sig som en bra person som har lyckats .
sen undrar jag också varför det aldrig räcker med donations pengar till T.ex. SOS barnbyar. jag förstår itne. I hela mitt liv har jag hört det där. men nån gång måste dom ha nog med pengar? eller?
aja jag orkar inte tänka nå mer idag. nu får det vara bra faktiskt.

ha det bra ni, och kom ihåg att höra av er. PUSS<3333333333333333

If it only were..

Hejsan hejsan hejsan i bloggen...

Nu måste ju jag kompencera med att dra ett lite längre inlägg idag. Efter att jag inte har lagt ut något riktigt på sistonde. Men notis, jag har faktiskt uppdaterat även fast jag inte har tid. Jag tror att det har med ork egentligen.. men vad gör man.
Idag vare skolan som gällde så klart som vanligt kanske man ska säga? eller hur? men aah det är väll därför man lever? eller hur vare:) jag lever inte för skolan men jag gör det ändå:)
När jag kom till skolan så skulle det ha varit matte men läraren var ju sjuk, och det kunde dom inte ha informerat med ett mail typ igår? nej nej för på våran skola så sysslar vi inte med information. Nej vi måste liksom gissa oss fram.
Iaf så var jag på stan en stund och spelade fifa, vilket jag vann på såklart(a). Men vad hade ni annars trott? hahaha.

Vad ska man snacka om? hm kanske att det är skönt med snö. Det är helt klockrent eller vad tycker ni som läser? fel att kommentera? hahahahaha. får faktisk en kommentar på varje inlägg (nästan) av jossan:D hahahah tackar och bockar<3:D haha, men jag kommenterar ju såklart tillbaka. Gör jag inte det?:)

Oj det var fasligt med frågor nu . Men aah det är det värt. Men nu orkar jag inte dryga.. tja!:)

Don't bite your lip, to hold back your smile

Tjena Tjena..

Idag har det varit en såndär dag då man inte gör så mycket. vaknade ju runt 12 eller vad det nu var. Sen så vare frulle sen så drog vi upp till viktors mormor och morfar. Käkade lite där och mådde gott. Men vad gör man liksom. Det är ju härliga tider. Ja sen så körde ju jag hem då. Sen vare bara att vara hemma och chilla

jag vet kort inlägg men är inte pepp på det:)

sms:a?

Uppdatering senare:)

Tja, ska till viktors mormor och morfar, uppdaterar om helgen senare:)

ring/sms:a nice:)

live each day like it were your last..

Tjo.

idag så har det faktiskt varit en bra start på dagen, vaknade runt 9 tiden. Sen så käkade jag lite frulle sen drog jag och bror ut och fixade till ett hopp och en startramp så vi kan schredda lite på gården. Vilket vi ska göra imorgon. Det snöar ju faktiskt också. Mycket trevligt. Liksom mysig stämmning. Men det är ju alltid det med snö. Vilket är bra.
Sen ska jag och bror faktiskt in på Railjam och checka in lite shredd. Jag tar med mig kameran, så vi ska filma lite så att säga. Det kommer att komma en liten Edit in på www.freeride.se senare. Men det kommer ta minst till typ tisdag eller Onsdag innan det sker. Men den kommer iaf, sen lovar jag också att jag ska lägga in den här på Bloggen. Så ni får en exklusiv förtitt. Det är väll bra?:)

Men aah hör av er:)

Miss you!

Jag lär mig av det som händer.. till en annan dag

Tja.

Nu sitter man hos far. Väntar på att man ska få lite käk i sig. Det är ju alltid bra liksom. Men aah jag tänkte att jag kan ju ta och blogga lite medans, Eftersom det är ju rätt så skojj ? eller är det? NOT!
Fan igentligen har jag funderat på varför man bloggar. Varför? vad är meningen? för mig är det nog för att det är skönt att skriva av sig liksom. Det är terapi, kan det vara så? aaah skit samma jag gör det iaf, vare sig ni vill eller inte. Det är mitt val eller hur?:)

Detta kommer dock inte bli ett långt inlägg. Det kommer snarare att ta slut nu:) hej!

Jag vet att det är värt det.

Hejsan.

Vad ska man säga. Jaaa herregud, nu på sistonde har jag haft så svårt att komma på någonting att blogga om. Jag kan ju ta och berätta lite om dagen. Det har ju varit snö idag med, mycket bra. Men när jag kom till skolan imorse så var jag verkligen trött. Jag typ somnade i 20 min. Men ah det gjorde ingenting. Vi var typ klar ändå. Men aah första lektionen var ju operativsystem. Vilket vi ligger först i klassen på. Men ändå är vi rätt efter med kursen. Men det kommer ju alltid lösa sig. Elr?
iaf så var det nå biff liknande saker till lunch som man faktiskt kunde käka. Sen var det sönderkokt pasta. Men aah det ska ju blandas i  magen. Det är ju typ så man måste tänka om man ska käka skolmaten. Sen efter lunchen vare att gå på stan en stund. Sen tillbaka till skolan för att vänta på att vi skulle dra till squash hallen.
När vi väl var på squashen så började vi med lite uppvärmning. Typ i 20 minuter. Sen så var det dags för dagens viktigaste turnering. Då man taggade till redan från första match. Då man spelade 6-2 mot adrian. Han som trodde att han kunde slå mig. Aah resultaten för turneringen var att jag stog som vinnare efter 13 spelade matcher med sammanlagt 11 vinster. vilket resulterar i en stark vinst. Och vinnaren fick en fribiljett för 2. Gratis i 40 minuter.
Kommer jag nog använda inom en snar framtid.
Sen så var det hemgång. Och som vanligt är bussen smockfull. Men som tur är har johan en plats åt mig. Tackar och bockar.

Oj vad ska man mer ta och berätta. Hm, jo juste jag har ju byggt ett hopp på gården som jag faktiskt kunde dra en 3:a i. Mycket skönt att stå på skidorna igen. Men dom är typ traisg


Tänk alla gånger..

SÅ BRA!!

Tänk alla gånger som man märker att
Att alla tjänster man gör för andra inte hjälper alls
Tänk alla gånger som vänner sagt
Att du, bara du är den bästa dom haft

Dom vill de bästa med allt och dom vill hjälpa dig fram,
men när du verkligen behöver får du ingen hjälp alls
Nej du får ingen hjälp alls

Tänk alla gånger jag suttit med gråten i min hals
Gått ner i depressioner, då mår man kass
De gånger jag inte har stått för det jag lovat
Vänt kappan efter vinden i hopp om att allt ska ordna sig

Tänk alla gånger jag suttit hemma
Istället för att hänga med så kallade vänner på fester
Ensamma hemmakvällar med mig själv och ingen annan
Fast i sällskap med mina tankar lät jag timmar vandra

Tänk alla gånger jag ångrar saker jag sagt
Ord som kommit ut i all hast när jag talat för snabbt
Gånger jag sårat andra utan att mena det
Jag ber om ursäkt nu, förlåt men jag menar det

Har mindre vänner nu än då
Tänker ofta på de gånger gänget softa, längtar
Torkar tåren efter alla det där dumma gångerna
Som jag fått mitt hjärta krossat
Och alla de som bara varit vän på låtsas

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad

You are never gonna be alone..

Hej Hej hej och åter igen HEJ!:D

Idag så har det varit en såndär dag då man vill bara kräkas. U know, det är ju vissa dagar som verkligen suger. Men aah det är ju sånt som händer. För det första var jag blöt om fötterna innan jag har kommit till skolan, så då blev man ju smått förbannad. Sen på elektronik lektionen gick det faktiskt rätt så bra. Måste jag faktiskt ta och erkänna. Jag var den enda som lämnade in uppgiften:) det är ju ett plus till mig:)
Sen så vare ju flash då såklart:) Det gick också bra, hihi, jag har faktiskt börjat med min hemsida nu. Den slutgiltiga filmen eller filmerna blev sällskapsresan filmerna. Mycket bra av mig att komma på något sådant. Måste jag ju bara säga. Sen så skulle man vara kvar på skolan till 20.00 men det orkade ju inte jag med då inte. Så jag åkte ju hem och chillade, och bland annat städade rummet.
Sen har jag varit iväg och solat idag med. Skööööönt som f*n vare, vill jag ju lova. Så nu kanske man kan hålla lite färg över vintern. Men det måste ju bli iaf 1 gång i veckan. Så man kanske har en chans;)
Sen vill jag också passa på att påpeka skitvädret vi har. 1 plus och regn? hallå??????? Vintern?
aja vad gör man. Det är väll bara att acceptera. antar jag.

Bara så att alla vet så vill jag ha fredag!
/Felix

Säga vad dom vill, du är en vacker person!

Snöööööööö!<3

Hejsan allihopa. Tänkte ta en stund att tala om snön som nu äntligen faller ner.

Det har nästan kommit 2 dm eller jag det känns som det iaf. Vilket jag älskar, jag älskar verkligen när det snöar, eller bara det är snö. jag tycker det är så mysigt. allrahelst på kvällen. Eller om man är i fjällen. Men saken är den att jag har inga skidor ännu. men hoppas på att det blir ett par nya i julklapp:) yey.

Så nu över till vad jag har gjort idag. Jag har typ inte gjort så mycket faktiskt. jag vaknade klockan 10.43 tror jag klockan var. Eftersom vi började 12.30 idag för att våran svenska lärare inte var på skolan idag. Vi skulle bara ha en bok till nästa lektion så behövde vi inte komma idag. Men sen så till " Första" Lektionen idag blev det idag LAN A där vi fick vara nere i labbet och installera lite datorer. Haha, vi installerad Server 2003 och XP proffesional. Mycket bra, så nästa gång ska vi får labba lite med server. Det kommer bli rätt intressant. 

Idag äre faktisk en sån dag då jag inte kan skriva så mycket faktiskt. Men aah det blir uppdatering imorgon. Btw jag ska vara på skolan till 20.00 imorgon. Så ni kan ju ringa eller sms:a med mig. Hihi, detta är pga öppethus:)

Aja hör av er. TJA!


Älskar er<3

Hejsan, jag har faktiskt glömt att skriva att jag var hos morfar i söndags...

Tänkte ta och berätta lite historier som kommer upp när man sitter och tänker tillbaka i tiden. Plus att jag tänkte ta och berätta lite om min morfar, eftersom jag inte har gjort det tidigare. Förut har all fokus varit på min mormor. Men nu ska jag faktiskt ta och berätta lite.

Som sagt vi var och hälsade på min morfar. eller gammelmorfar blir det ju då. Efter att mormor dog så var han tvungen att skickas på ett ålderdomshem i Matfors. Och i söndags för den första gången som jag faktiskt var och hälsade på. Det var mycket känslor som väcktes. Jag tycker verkligen synd om honom. Han har förlorat det som han älskat mest här i världen. Och blev "Ensam" kvar. Man ser så tydligt på honom att det värmer när man kommer och hälsar på. det märks att tycker om sällskap. Alltså om jag fick bestämma skulle jag ta med honom hem för jag ville verkligen inte lämna honom där. Det kändes inte normalt. Dom ska bo på Ejdervägen 3 i Bredsand. så är det bara, det har varit så i 17 år nu. Jag vill bara att dom ska finnas för alltid. Önskar det fanns någonting man kunde göra för att det skulle ske. Men vad gör man. man måste gå vidare.

Sen kan jag ju berätta en rolig sak med morfar. Har man frågat honom om det skulle bli någon tomte i år. Då har han alltid sagt under så länge jag kan minnas. "Nej det blir ingen Tomte, och inga julklappar för den delen heller" Så skön kille. Han har alltså alltid sagt det. Varje år. Och jag var bara tvungen att fråga honom nu också om det kommer någon tomte. Och det var såklart samma svar. Hahaha, morfar du är bara för rolig du. Haha, och nästa gång vi skulle dit så lovade jag honom att jag skulle ha med mig snus. Hah, det är också rätt roligt, han har snusat i typ 100 år känns det som. Och även fast han är på slutsträckan så ger han det inte upp. utan han kommer nog lämna oss med en snus under läppen.
Aja vet inte riktigt vad mer man kan säga.
Morfar du betyder, Vi älskar dig!
/Felix



Mormor & Morfar<33

Låt dom säga vad dom vill. Du är en vacker person!

Hejsan hejsan och åter hejsan.:)

Nu är det på detta vis att jag ska ta och blogga igen, det är alltid lika spännande när man inte vet vad man ska blogga om liksom. Men det blir som sagt alltid någonting. Det är ju bra iaf. Men aah vad ska vi ta idag då. Hm, just det jag tänkte bara ta och skriva HALLLÅ!#¤"#&&#¤ Djurgårdens HOCKEY FÖRENING vad håller ni på med?:O vad äre här ska vi vända på tidningen så vi får se tabellen ur en synvinkel som vi vill ha? äre det som Djurgården står för? nej men visa nu för h*lvete att vi är en stor klubb.......

Iaf, så är ju jag som ni vet en man med många funderingar. Så jag ska ju fundera lite mer nu om vardagen. T.ex hur kan man har ett nationellt prov i Matematik B om man har 3 kapitel kvar i det? det verkar inte särskilt logiskt faktiskt. eftersom 3 kapitel är typ 50% av kursen. Det är ju typ ett fettigt IG som gäller på det där då. Det är ju helt sjukt hur dom tänker dom där på skolverket. Dom kan ingenting enligt med. Eftersom alla våra lärare måste ändra nått i kurserna för att vi ska få nyttig inlärning. Då äre ju dags att man funderar på om det är högre upp problemet sitter eller? Men jaa vi som är ungdomar har ju ingen makt, alla säger att vi har lika mycket som vuxna att säga till om. men nej nej, det är alltid vuxna som vet bäst. Men är det egentligen så? nej jag tror inte det, eftersom vi som är född -90 -91 -92 -94 osv är ju född med internet och datorer. Men det är ju inte dom som är äldre typ som 80 talisterna och tidigare. men ändå så är det dom som vet vart och hur man surfar säkrast. hörrni TÄNK OM! Lyssna på yngre och mer talanglovande ungdomarna. Det är trotsallt era val som vi får ta konsekvenserna för. Det är inte rätt.. Samt röstningen om vi ska ha Euro eller inte. Det är dom som är mellan 15-50 år som Endast ska får rösta om. Eftersom det är vi som ska dras med skiten. ellerhur? eller har jag fel? liksom tant märta på 78 bast hon lever troligtvis inte om 20 år. och då har hon gjort ett val för hur våra liv ska se ut. Och vi som är unga anser itne alltid att det är rätt val. Så jag tycker att det är fler vuxna som borde se fördelar med att lyssna på ungdomar. SÅ LYSSNA UNGT!!!!

Iaf. så idag var ungdomsmottagningen på skolan och informerade om att vi kunde få könssjukdomar om man kör oskyddat. NAHE? u think. det känns inte som man går 2:a året på gymnasiet. Herregud. Sånt där har man ju haft i Sex och samlevnad i 8:an? hallå? aja , jag fick 2 kondomer iaf, mycket bra, sen även kondomkörkortet för andra gången. Så nu är jag verkligen proffs på det där. Vilket är härligt. Right girls?;)

Men det var allt för idag, Tja
/Felix!

RSS 2.0