Helgen - Perfect..

Tjooooooooo..

Jaa den här helgen har varit som man säger helt perfekt. Fredagen tillbringades med Tommy, simon , tobbe, aynsley och johan. Vi åkte runt typ överallt, det var fan asroligt igentligen hahahaha, men det var ändå rätt drygt, tobbe var fitt nöjd för att han hade lånat Markus BMW hahaha, den var iaf inte bättre ön GÖLFEN!:D hahaha , den är fan bäst iaf enligt simon, "inget tar gölfen" hahaha, aah herregud, nolife. Vi var ute typ allt från stan till njurunda till typ 2. Då var vi fitt trött plus att vi skulle upp dagen efter.. jag och tommy drog hem till han och sov. jag somnade typ dirr. Det var fitt skönt. Sen klev vi upp typ 8:a då vare duschen sen käka frulle, sen drog vi iväg till boda borg, Jag tommy simon och tobbe. Simon hade damp i bilen och kunde inte bestämma låt. Typ bytte hela tiden. haha, nästa gång äre han som bränner skiva. Hah, När vi kom fram så vare ju såklart jag och tommy mot simon och tobbe det var lite ojämna lag för dom är både större och starkare. Men vi hade smidigheten och sammarbetet på våran sida. Dom första 20-30 minuterna hade jag och tommy riktigt flyt, vi klarade 3 banor varav var 2 röda och 1 svart. Vi var fittnöjda. Sen när det var lunch vid 12 så hade simon och tobbe såklart skrapat ihop 5 och vi stog kvar och stampade på 3 st. Det kändes lite tungt. Men efter att ha fläskat i sig ett 150 g hamburgermål på nån grill i närheten så var man på topp igen. Jag och tommy taggade som fan och hade skrapat ihop till jag tror det var 6 banor när vi skulle åka hem, och tobbe och simon hade klarat 7 då såklart så vi förlorade. Det kändes lite tungt men det var ändå jävligt rolig dag kan jag tala om. Det ska vi göra igen grabbar, fast då blire kanske några fler?:) Hahaha måste också bara säga att simon tog en keps xD ni skulle ha sett vad nöjd han var. Hahahaha fyfan.           









När jag kom hem så var det lite tråkigt att man skulle åka till sjukhuset. Jag skulle inte dit för att jag hade nå fel. HAHA jag vet att alla kmr skriva vad konstigt eller någon annan kommentar jaja. men det är på det viset att min gammelmormor är "typ" död. anledningen till att jag säger typ, är för att hennes kropp lever , men hjärnan är borta. det var riktigt smärtfullt att se henne ligga där i sängen helt medvetslös. Tyckte riktigt synd om henne. Men samtidigt så vet man att det var just det här hon ville. Hon var trots allt 94 år. Hon fick precis allt som hon ville. Hon somnade kvällen innan, men vaknade inte. Hon kände aldrig någon smärta. Vilket känns skönt att veta.  Elvy Blomqvist 1915-01-04 (f) Vila i frid.

 



Efter det så drog jag till jessica för det var såndär ljuskväll. Men det var inte så mkt ljus som jag trodde det skulle vara . Så vi gick in och såg på Pearl Harbour. det var trevligt. Sen så somnade jag typ 12. Var fitt trött efter den långa dagen.
När jag vaknade imorse så blev det frulle. sen skulle hon måla så jag åkte med hennes mamma till bommen och nu sitter jag här. Vet inte riktigt vad som händer på dagen idag. Men det blir alltid något. Ni får ha det så himla bra.

Torsdag - tro på fan:)

Tjenare

Torsdag, jajamensan, ehm jag som lovade att jag skulle försöka skriva varje dag, hurru hur bra gick det ?:P inte bra alls, men vafan ni måste peppa mig så att säga. hahaha, ehm NOT! naae men jag ska försöka kirra det här fan, igår så kom jag till skolan och vi hade DaKo (Datakommunikation) och det var fett svårt har jag kommit på, det var typ den enklaste uppgiften som vi skulle få i den här kursen men vafan den var rätt svår, iaf att formulera, frågorna var att vi skulle förklara skillnaden mellan data och dator, sen skulle vi förklara skillnaden mellan data och information.
Den andra kan ni ju suga på ett tag, det är rätt svårt. Sen har jag en klurig fråga till er fan, hahaha Kan man spara information när man talar i dator kretsar?
Ni kan få svaret i ett annat inlägg. Haha, det är ganska klurigt:)
Idag så kom jag till skolan runt 20 över 8 och var fitt trött för jag somnade lite sent igår. Vi hade el. Eller ja iaf till första rasten för sen var det en massa andra saker som störde lektionen så vi fick lösa det också skulle vi ta genomgång nästa lektion. Men det var bara skönt. Slutade innan lunch, det behövdes kan jag lova.
När jag kom hem satt jag mig bara ner och tog det chill, det var skönt, det blev lite need for speed spelande. DET ÄR FÖR JÄVLA SKOJJ kan jag ju bara lova:) haha,
Sen så var jag med jessica typ resten av kvällen:) trevligt trevligt:) haha:D

Imorgon blire sidsjön med skolan, vi ska ha stationer för 1:orna haha, det kmr bli skojj NOT!

aja ska ta och se film:P bye;)

Måndag - Första skoldagen

Tja, idag så vaknade jag runt 8:a tiden och var fitt trött för man e fan inte van vid tiderna, jag e fett trött nu också. Eh kom till skolan runt 10 och då skulle vi först lyssna på rektorn som snackade typ i 10 min , sen fick vi gå. Ah vi gick till klassrummet och det kändes jävligt fel. Det kommer bli fett jävla svårt att klara av 2:an men jag ska fan klara det och jag ska ha en del MVG:n med på köpet kan jag ju bara tala om. haha, eh efter vi hade varit i klassrummet ett tag så gick vi och hämtade datorerna, det var fett förvånade att få dom första dagen , det tog ett tag innan vi fick dom ifjol. Haha, men nu sitter jag hemma och "Surfar" och skriver i bloggen på den, haha, det är skönt att kunna ligga i sängen och skriva. Haha, :)
Imorgon kommer det nog vara lite jobbigt eftersom vi ska skaffa en APU plats och jag har nästan en hos min låtsas pappa, men han visste inte säkert men skulle kolla upp det imorgon, hoppas på det asså:D ,

Nu på kvällskvisten tog jag och tommy bussen upp till granloholm för att hälsa på Elin och sandra, skoj skoj, vi hann inte vara där så länge men det blev en stund och det var mkt trevligt, det ska vi göra om . Haha, eh , åkte hem runt 9:e tiden och det var typ det som hände den hära dagen , som framstog som en riktigt trevlig dag trots allt:)

Skriver nog mer imorgon om vad så hände då:) ska försöka hålla bloggen uppdaterad nu. Hare bra PZ MAN!:D


Ber om ursäkt

Tja alla som brukar kolla.. har inte haft tid. eller dator för att kunna skriva blogg.. men åker till pappa idag så då ska jag uppdatera.. hare gött så länge pz:D

Torsdag - The show must go on..

Haaaaallå!

Idag så vaknade jag och tommy runt 11 tiden , vi var aströtta för vi var ute med simon och åkte bil ett tag igår kväll. Det var skojj, vi var i stan en sväng och checkade in drakbåtsfestivals invigningen. Det var ganska tråååkigt bara massa gamlingar överallt. Det blir nog inget av med drakbåtarna nå mer. Eh sen åkte vi till bommen och skrämde några moppepojkar som stog vid bruno. Fittstryk vare.  Hahahaha, roligt. När vi kom in så såg vi på Hancock för tommy hade inte sett den. Klockan var nog halv 3 när vi la oss. Var as trött. Aah iaf när vi hade käkat frukost imorse så brände jag ut two and a half men , och vi såg på det typ 2 timmar. Då skulle vi in till stan jag och pappa så vi skjutsade hem tommy sen åkte vi och lämnade pappas personsökare på hans jobb. Sen drog vi upp till gärde och övningskörde. det var as skojj. hahah jag är kanske bäst på att köra. Jag lovar. hahahahaha aah iaf sen har det inte hänt så mkt sen dess. Har typ suttit här. Kollat på film. Ska nog ut och kolla lite snart tänkte jag. Men ni får hare gött bye:D


När skolan närmar sig saknar man..

Åhhh. bara jag som kommer och tänka på hur det var när man gick i 9:an eller tidigare. Gah när det är såhär nära så önskar man nästan att det 9:an man skulle börja i. Våran klass var fan bästa då. 9A1 Det var grejer det hahahaha, fyfan vad vi hade skojj hahaha, när man tänker efter var det en klass som var ganska lik klassen i Eva och Adam , eller är det bara jag som tkr det. haha Janne vettu när han röt i då vågade man inte ens säga ett ord Hahaha, jaa jag kommer ihåg vad mkt han har skällt på alla i klassen. men främst typ jocke. Hahahaha, Herregud. det var tider det. sen när alla tjejer i klassen alltid skulle skryta om att dom var bättre än oss killar på fotboll. HAHAHA, det var så fult. på idrotten ville vi köra killarna mot tjejerna , men såklart det ville inte tjejerna nej nej, men dom var bättre jaaadå:D hahahahahaha NOT!:D
Hahaha, aaah det var grejer det. 9A1 ALLTID I MINNET!



Onsdag - Can you put your life down, so a stranger can live?

Tjaaa...


Vaknade för typ 25 min sen. det var skönt att äntligen kunna sova lite längre haha även fast det inte är så länge men vafan. Hahaha, eh igår så gjorde jag inte så mkt , jag hoppades på att få se Djurgården - Norrköping på tv4sport men när jag slår igång tv:n så står det att matchen är inställd på grund av regn , trååååkigt less då eller? JA!! haha nu när vi ändå på ämnet vill jag bara säga att vändningen kommer nu , jag lovar att det blir en 3-0 vinst mot norrköping som kommer starta segersviten.Det står jag för och jag står för det jag säger det lovar jag . Om inte vändningen kommer nu ja då väntar jag mig ingen vändning på resten av säsongen kan jag lova. Det kommer inte hända då. det vet jag. Men djurgården kommer nog fan klara av Rosenborg också. Många säger att det var en marddröms lottning. Men jag ser det positiva. Rosenborg är så grymt långt ifrån e formtopp som man kan komma och det är nu som djurgården har en chans att visa att sthlms lag inte ger upp. BLÅRÄNDERNA GÅR ALDRIG UR!
Eh jaa , sen har vi stora förhoppningar på vad näfver kan göra . Många säger att han är bra. men det får vi la se eller vad säger ni?=)
Jag språkade just med Sandra , my homie , för er som vill veta så kommer hon till sundsvall idag. hoppas man får träffa henne det var fan inte igår alltså. Herregud det var fett längesen. Eller iaf det känns som det.. , ahh sen eftermiddagen idag ska jag och pappa börja med den omtalade övningskörningen , det kommer bli fett jävla skojj , ni får se upp i trafiken. Hahaha, feffe kommer fram vettni:)
Sen efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Det får bli som det blir som igår typ:D hahahaha, :) snacka om sista minuten simon. Hahahahahah jag säger då det jag.
Men nu får det vara slut på att tjata ut på skiten. Haha hare bra Hej


Tisdag - inte mkt att göra..

Tjaaaaaaaa


idag äre tisdag, har typ fixat om i dator rummet för att pappa ville det. typ flyttat allt:O, fett jobbigt aah eh sen så har jag itne hunnit med så mkt mer såhär på morgonkvisten, men tänkte ta mig en dusch snart. men jag vet ej om jag orkar med det. Hahah iaf.
Igår så blev det inte mkt som hände på dagen. Typ var med tommy på för/eftermiddagen åkte hem vid halv 4 för då slutade pappa jobbet man måste ju fan snåla vettu, man får inte slösa pengar på buss. Eh sen så blev det till och kirra filmer. As bra var hancock iaf. Hahaha, fyfan snygg kille x) haha, aah sen så blev det kungfu panda. Den är så jävla skön. Kan jag lova. Det blev en stund vid datorn också för det gick ju inte att vara ute i skit vädret.
Ikväll ska jag till mamma och ha fitt trååååkigt, nått förslag?... !:D

PZ!

                  

Lördag - Party

Hallå..

Igår var det ju lördag. och jag vara bara hemma hela dagen för det regnade ju .. eh sen på kvällen skulle det bli party hos didde. Kom dit runt halv 7 och då vare inte jätte mkt folk där. men det var en del. Eh jaah vi satt ute och snackade. Om allt och ingenting. Sen så gick jag och simon ner med jeppe sebbe och robin för vi skulle spela fifa. Simon vann första matchen sen så blev det 1-1 i matcher när jag vann med 2-1 , han vann bara met 1-0 så jag vann ju det totala så att säga. Haha, men senare kom det en jävla massa folk från höger till vänster..:P  Eh jah det var fan mkt som hände den kvällen;) hahaha, eh ja.. :p 
Sen kan ja ju också meddela att jag och jessica har nu gjort slut, asså helt och hållet. Satt ni vet det. det kan vara vettig info att veta ellerhur

Eh jag väntar nu på att bussen ska gå till tommy. Ska ju åka och vara med han idag/kväll.:P


Orkar inte skriva mer nu. PZ!


That thing was totally worth it, Wasn't it?

Fredag - Mittnorden..

Tja..

idag har jag varit på mittnorden. Jag hann inte ens dit innan jag var förbannad, herregud jag åkte 10.20 bussen från bommen för att jag skulle hinna till tommys match. Jag var i stan runt kvart i och då stressade jag som fan till timrå bussen fast jag inte behövde. Den skulle inte gå förän om 10 minuter. Så jag fick stå där och vänta i regn istället. Det var fett tragiskt. Då hade jag helt plötsligt bråttom till matchen för att bussen inte tog motorvägen efter birsta. Så jag kom ut på nån jävla väg istället. Jag hade fan inte jävla aning om var jag var någonstans. Tills det kom en skylt där det stog Fagervik. Där plingade jag och klev av. Aah då skulle jag bara hitta till grytan för det var där som tommy skulle spela. Så jag hittade motorvägen. Och därifrån var det enkelt att hitta. Jag kom lagomt till andra halvleken som IFK Sundsvall Hade totalt. För att notera är det där tommy spelar. Hahaha, eh dom vann iaf med 4-1. Det var en rolig match att kolla på. Sen åkte vi med alex mamma till Söråker för att kolla på alnö för den ville hon och jossan se. Den hann vi inte heller se mkt av. Så vi var där i typ 1 h , sen skulle vi försöka ta oss därifrån. Men det var inte lätt. Men tillslut var det en buss som kom dit. Så vi åkte till Fagervik fältet där tommy skulle spela sin sista match för dagen mot nått ukrainskt lag. Den matchen skulle börja 16.20 och vi kom till fältet typ halv 2 , så vi hade några timmar att slå ihjäl. Men det gick rätt fort när vi satt i tältet och spelade kort och typ snackade skit:D hahaha, det var rätt skojj faktiskt. Eh, när väl matchen skulle spelas. så börjar det så klart att regna som fan så jag och jossan sprang till tältet och satt där ett tag. sen så gick vi tillbaka när det hade lugnat ner sig med regnet. Jag var fan genomblöt. Jag fick stå sista 10 minuterna själv. För att jossan alex och deras kompisar skulle hem för jossans mamma hade kommit för att hämta dom. Aja.IFK förlorade med 1-0 men dom kom 2:a i gruppen:D Vi fick skjuts från Fagervik av tommys mamma, dom släppte av mig i stan för jag skulle åka buss hem. Det var rätt tärt. men det gick ju iaf. Haha. eh det var typ den dagen. Det kmr nog bli lika mkt imorgon antar jag. hahaha, men ni får hare bra , PZ!:D

RSS 2.0