Detta är roligt!

För snart ett år sedan så lyckades jag göra något som jag inte är speciellt stolt över men detta finns dock kvar upplagt. Det är lite skoj att jag inte tog bort det hur pinsamt detta nu är.

Men jag tänkte att jag skulle bjuda lite på mig själv eftersom uppdateringen är ju ungerfär lika bra som hitlers planering inför 2:a världskriget jag menar vad ska man göra.

Men här har ni en länk vars innehåll jag helst vill glömma.

http://felixkarlsson.blogspot.com/

Det finns bara ett inlägg och det är med mitt första och (troligen) sista videoinlägg.

Enjoy!

/Felix

Val 2010!

Jag är otroligt trött på alla som klagar på hur valet 2010 slutade. Det finns bara en sak att säga, svenska folket har sagt sitt man kan inte mer än hoppas på att vi gjorde rätt. Även om det parti som just du röstade på inte vann så kanske du ska ta och analysera om den regering som vi nu fick kan göra någonting vettigt av den situation som den blivit satt i.
Sedan att SD blev inröstade kanske var ett wakeup call för oss att vi har ett problem när det gäller att ta emot flyktingar som bara växer. Det är inte så att jag säger att jag har något emot invandrare jag tycker att dom är mer än välkommen in i vårat land. Men det är vi som gör fel när vi tar in fler än vi klarar av att ta emot.
Sedan att SD står för ett Sverige utan invandrare tycker jag därimot är helt fel. Det är inte en börda sålänge vi behandlar dem på rätt sätt och sedan kan utnyttja situationen bättre. Jag menar det finns nog en hel del vi har att lära utav de som kommer hit. Samtidigt som vi har mycket att lära dem?

Sen om dom väljer att stanna kvar i Sverige och blir medborgare så måste vi ändå se det som en positiv sak, kanske är det så att de tycker att Sverige är ett land där man mår bra. Dock så är det som sagt mycket som behöver ändras och vi kanske måste ställa mer krav till den ledning som Sverige har.
Därför tror jag att SD tog sig in i Riksdagen, just för att svenska folket nu vill att det blir en skärpning på invandringspolitiken som på den senaste tiden har sett rent utsagt gräslig ut.

Så jag ser verkligen fram emot dessa 4 år och se vad som åstadkommits när mandatperioden är slut. Men jag säger bara en sak, sker inget drastiskt kommer SD ha 10 % nästa val. Vilket vi inte vill!

/Felix

Idag..

Åker min älsk bort för att vara borta till måndag, ska bli tråkigt utan henne. Men ska försöka hålla mig sysselsatt ändå i helgen. Ska vara med Tommy ikväll och imorgon blir det att spela Fifa med Saaaaaasta.

Lördagen är nog den dag som jag ser fram emot mest av allt. Då ska jag nämligen på en liten roadtrip med tommy upp till övik. Vi ska nämligen se på Modo - Djurgården IF.



Therese Johansson <3


/Felix

Tattoo!



Idé till tatuering, vad tycks?

RSS 2.0