Svårt:)

Tja, tänkte jag skulle blogga lite såhär på kvällskvisten , jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, har ju inte så mkt på hjärtat när det inte har hänt något spec, eeh jag kan ju iaf bara ta och säga att min fader kommer hem imorgon från Grekland, den fjanten har varit borta 1 vecka, det var rätt fusk, kan jag ju lova:) men det har varit skönt att vara hemma också , man missar ju inte så mycket i skolan om man e hemma ist för att åka iväg på en massa saker.:) Aja det ska bli soft att träffa honom igen, och hela familjen dvs, viktor vettu:D min ängel, :D  allt flyter faktiskt på bra för mig nu, om jag får säga så:) det går bra i skolan, det känns bra hemma, det fungerar riktigt bra med cassandra:)<3. jag vet att ni alla har kommentarer och shit att komma med. men hörrni, säg vad ni vill:) 
idag så har jag typ haft engelska och DaKo det är fan roligt med dako nu asså:) fett:D
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva:D eeeeeh, joo jag vet:D ni kan ju alltid få lyricen till en av mina låtar:) ahhahahaha:D
Läs och begrunda:)


Japp, först och främst,
den här låten är till dig
jag älskade dig, men vi gled
isär.


Vers 1
Jag älskade dig du var faktiskt
mitt allt. Men kärleken frös till
is och allt blev kallt. Vi hade 5
månader du och jag, Jag vet att det
inte är att skryta om , men det var
iaf ett tag. Kärleken tog slut och
vissnade ner, jag hoppas du kan gå vidare
och se tillbaka och le. Tack, tack för
det du gjort för mig, tack, tack för
att du ville bli min tjej.

allt jag vill nu är att vi ska vara
vänner. eller iaf någon som du känner.
Jag kommer alltid att finnas kvar här för
dig. Hoppas du känner likadant när det gäller
mig. Allt som vi har gjort tillsammans kommer
jag alltid att minnas, djupt in i mitt hjärta
där kommer det att finnas. Såret av att
vi 2 gled isär, kommer alltid att svida, det
är sant jag svär. Så lyssna nu på allt jag har
sagt. jag menar allt jag sa i dom rader
jag har lagt.


ref. x2
Förlåt, mne jag tror det var för
vårat bästa.
Förlåt Men du kommer alltid ha en
plats i mitt hjärta.
Jag vill bara säga tack för våra tid
för vad som än händer är du stjärnan
i mitt liv.

Vers 2

Försök att förstå att det här var för vårat
bästa, asså jaa, okej en chans till vi kunde
väll ha testat. Men allt hade bara gått
tillbaka till vårat vanliga bråk. Jag vill
inte att vårat förhållande ska avslutas med
bråk. Så snälla försök att förstå, jag tror vi
kan fortsätta vara vänner vi 2. Att bära
sorgen av att inte ha dej bredvid. Är inte
lätt, Tanken av dina läppar kommer följa med
hela mitt liv. Kärleken är svår det är inte lätt.
Trodde inte det skulle behöva sluta, det är kefft.
Så lyssna nu på låten jag skrivit, jag vet att
vår sitution har blivit knivig.


ref. x2
Förlåt, mne jag tror det var för
vårat bästa.
Förlåt Men du kommer alltid ha en
plats i mitt hjärta.
Jag vill bara säga tack för våra tid
för vad som än händer är du stjärnan
i mitt liv.


D
Det var allt jag hde:D hare rba pz:)


Snart 12 timmar sedan:)

Tjenare alla som fortfarande läser den här bloggen:)

Det var typ 12 timmar sen jag skrev senast:) men vafan har man ingenting att göra på kvällningen kan man likagärna skriva ellerhur. Idag har jag varit med Cassandra:) vi såg lite tv sen typ halv sov;) det var mys:) sen så skulle jag käka middag och hon skulle hem och käka också:) sen efter jag hade ätit så blev det hem till pappa och sitta vid datorn:) mycket trevligt:) har faktiskt provinspelat en låt idag:) men det är ännu långt kvar att jobba på. Men det blir framsteg i promise u:) haha.
Sen har jag pratat med min käre vän tommy idag också:) Hade ett trevligt litet samtal faktiskt.
Just nu sitter jag framför datorn, aah som ni kanske märker och skriver lite i bloggish:) haha, det går det med. Har nyss sett filmen disturbia som fortfarande efter typ 2 år är rätt bra:) den har skön uppbyggnad av händelser och är lagom läskig:) Jag kan ju börja tipsa om lite filmer som är värd att se:)

om ni nu vill dvs:)
Nu har jag inte så mkt kvar att skriva:) Ni kan ju alltid få höra inspelningen om ni vill, tänkte jag skulle styra upp min blogg till en musik blogg:) Där ny musik och sånt kan snackas om :) tänkte också försöka styra upp en hemsida:) men det kmr nog ta ett tag:) Designen är inte klar, html koden och css koden kan ju inte skrivas utan design satt:) det kmr nog framöver:) när jag inte har så mkt att göra:D
Tjarå!:D

Lördag - Life's a bitch then u die.

Tja, idag äre ju som ni alla vet lördag. det kan ju bli intressant, hahaha naerå. Men jag sitter hos pappa nu. snackar med lite people. Det e trevligt. Vaknade runt 10 och var fortfarande trött men kunde inte somna om så det var lika bra att ge upp. och kliva ur sängen. käkade frulle, klädde på mig. Gaaaah längtar så sjukt mkt tills nyköket är klart. Det kmr bli så grymt mycket roligare att käka frulle och typ alla måltider för den delen. hah, det e fett stilrent ju:) hoppas att ni som kmr få se det tkr samma sak som jag. :)
Igår så vare skolan hela dagen, och det var fett jobbigt, till halv 4 som vanligt. Det var ju ganska skoj dock.  Jag och adrian är ganska duktiga på det här HTML - kod. Det e rätt så simpelt när man tänker efter. Så vi gjorde nästan klart VG uppgiften på 1 lektion igår. Som man fick 8 lektioner att göra klar. Det gick så grymt fort. Fattar inte:)
Sen på kvällen fick jag besök av cassandra:) trevligt trevligt. kollade på film och var ute. :)
Aah det var typ det som jag hade att säga:)
Hare gött alla som checkar pz, och eftersom jag har upptäckt det här med youtube klipp i bloggen kan ni få lite skön musik att lyssna på medans ni läser:)

Tillägnad , ja den som tar åt sig:)



That's the way it is..

Goda dagars magi!

Tjena!

Idag var en usel dag på många sett. eller iaf så började den dåligt. Typ hade engelska första lektionen. Som alltid ska vara så jobbig. jag förstår inte. Det e sjukt, ifjol så var det ju rätt så skoj. men nu är det bara svårt. Det förstår jaginte riktigt. Aja, fick tillbaka provet. Som kunde ha gått bättre haha, aja. Det kmr fler chanser:) MVG nästa prov. That's the shiiiiat! haha:) men aah sen så vare lunch , och idag så bjöds det på potatisbullar. Gott faktiskt Notera att jag pratar positivt om våran skolmat. Händer inte allt för ofta. Hahaa, plus i kanten för mig. Eller tkr inte ni det? hahaha Sen vare Datakommunikation. Där vi fortfarande håller på med projekt arbetet. Idag fick vi kolla i ett korskopplingsrum och börja kolla på massa sladdar och shit. Det kommer bli så grymt roligt när vi väl drar igång med själva kabel dragningen. det lovar jag er. Hahaha, herregud säger jag. Oj oj oj! det är ganska mycket att göra. Sen är jag gruppchef också satt jag har lite mer ansvar för att allt kommer in i tid. Det är ju viktigt, det är ju en ganska säker framtid som chef för mig haha, yes:)

kommentarer

Kom igen nu folket , var är alla kommentarer. När ni ändå är här och checkar in kan ni iaf lägga iväg en kommentar ellerhur? det tkr iaf jag. Det e roligt att läsa dom, sen kan ni gärna få skriva vad ni tkr är bra och dåligt med bloggen. Skriv allt ni känner för, jag kan ta det u know.

Dags för Felix klagomål

jag vill fortfarande klaga på Busslink! skärpning. det är alltid så varmt på bussarna. När den är full behöver man fan inte ha värmen i elementen på ens?! det e ju bara sjukt. Herregud. sen vare ju sol också. bara det gör det ju 20000 gånger varmare. Det är ju helt sickt. Vi lever i ett modernt samhälle och inte ens kan dom underhålla bussarna med ett fungerande ventilations system? vad är det för pladder igentligen. Herregud!
Fast igentligen äre väll kanske kommunen man ska klaga på. Det är väll dom som inte förser oss med några pengar att kunna fixa sånna saker. Det är också rätt sjukt. När vi ändå snackar om kommunen och lite politik. Kan vi lika gärna dra upp skolmaten i detta också. Vad är det för fel? Citerar gustav svensson i svensson svensson "- Är magen glad, är människan glad" Det stämmer ju. Men varför i hela helvete blir den aldrig bättre. Jag har gått 11 år i skolan. inte en förändring:S . Det är iaf någonting jag tycker är riktigt sjukt. aja jag skulle kunna mala på tills man var tvungen att byta sida i bloggen. Men det tänkte jag inte tjata ut er med:) det är lika bra:)

När jag kom hem så var viktors mormor och morfar här. Vi käkade tacos till middag , satan vad gott det var:) haha, sen så blev det lite plugg i matten, jag är proffs nu:) jag svär:). Sen så såg jag lite på two and a half men. Sen så gick jag ut en stund och träffade Cassandra och Josefin:) trevligt:) ahha
Men nu orkar ajginte skriva nå mer:) hare bra pz:)


Aah, that't life

Tjena..
Idag har det varit en sisådär dag, det är pga av saker jag inte tänker upp i bloggen. Men det har ju ordnat sig nu. Så det e chill så att säga. Eh, idag hade vi bara en lektion som var OperativSystem. Som vanligt äre jag som får ställa upp på klassen och fråga dumförklarings frågor. Nu ska ni få höra. Vi hade en fråga som alla stog och stampade på. Men vi ville inte fråga läraren för då blir man liksom dumförklarad. Aah så alla sitter och nöter på frågan. Men ingen kommer någon vart så dom flest ger liksom upp. Aah så jag tar på mig uppgiften att fråga Läraren då. Ah och som väntat så blev man dumförklarad. Men jag fick iaf hjälp så jag kunde klara frågan. Så gåre om man frågar. Man ska inte vara rädd för det boys:)
Sen vare hemgång, för det blev ingen idrott idag. Läraren var iväg med Idrott och hälsa på nån friluftsdags tjoffs. Men det gjorde inte mig så mkt. För jag kunde ju hem och tare chill ett tag. Det kan jag säga att det behövs verkligen. Är bara allmänt less på skiten nu. Bara för att informera er. Men jag klarar mig glatt utan era kommentarer om "EMOSNACK" och sånt shit. :)
Just nu sitter jag och surplar Te för jag har ont i halsen. Hoppas det blir bättre till imorgon. Annars åker jag in och gör provet. Sen åker jag hem. jag har nämlingen Historia prov imorgon. Önska mig lycka till?(A)

Premiär!

Ikväll vare elitserie start för dom flesta lagen. Eller ja alla utom Frölunda och HV71 som hade sin premiär i tisdags. Ehm det var intressant och väldigt jämt i kvällens omgång. Det beror nog på att dom flesta lagen är inte riktigt i sin toppform ännu. Men det kmr nog snart. Det kmr bli en väldigt intressant serie iår tror jag nog faktiskt:)

Men nu har jag inget mer att skriva , hare bra. PZ!:)

Problemet är att det inte går att lösa..

Tja..

aah det känns ju sådär att skriva nu men jag ska försöka göra mitt bästa. Tänkte först ta och berätta att jag övningskörde igår igen. Det gick väldigt bra, pappa säger att jag är skapt för att sitta bakom ratten. Vi tänkte ta en lite svårare situation igår. Vi bestämde oss för att köra bakvägen vid nolby, ända till matfors. Sen runt matfors och tillbaka till njurunda. Det var rätt så enkelt och audin hade inte en chans vill jag tala om . Han trodde han kunde ligga uppe i stjärten på mig att köra. Men icke där hade han fel. I HAVE AN ÖPEL! Den går som ett skott u know. Aah så jag fick ju också prova att köra mörker körning för klockan var runt 8 - halv 9 när vi var påväg tillbaka. Jag menar det var ändå 3 mil hem. Så jag fick prova att använda hel och halv ljus och shit. Det gick riktigt bra om jag får säga det själv. Vi ska ner till sthlm på höstlovet så kanske blir jag som kör då. Fett u know.
aah det har ju varit den jobbigaste dagen i mitt liv idag. Det kan jag ju bara tala om. Går till bussen och då börjar det. Känner hur otroligt less jag blir på allt helt plötsligt. Aah så åkte 123 till bommen. Sen satt jag där och väntade i 10 min för busshoran var försenad. Så då ökade lessnads känslan ännu mer. Ahh då kliver man på bussen då sitter jessica där bah yey. Aah men då ska det självklart vara någon idiot som har använt 1000000 liter hårspray så det luktar apa på bussen så det första jag säger är just det att det luktar apa. Ah då blir hon på dåligt humör. För att jag är på dåligt humör. Då går det bara utför sen kan jag bara säga. Jag orkar inte berätta allt. Men antar att jag får banner om jag skulle berätta allt för då skulle jag nog bara säga att jag gjorde rätt och det gjorde jag ju inte eller hur vare? aja iaf. Det löser sig säkert.
Tid är pengar som simon brukar säga. Aah det var allt för ikväll. Hare gött pz

Söndagens härliga mönster..:)

Tjena alla som checkar. Idag äre som alla vet söndag, och vad är söndag för dag? PLÅGANS DAG!  naerå men den är ju inte den bästa dagen på veckan, det tkr iaf inte jag. Men aja , det blir träna om en sådär timme eller nått dylikt. SAK med simon, premiär u know. Det kmr bli skönt, men samtidigt jobbigt:), Aja, ska träna på mig lite under vintern nu vafan. sen kommer kussarna och säger hejdå för dom drar tillbaka till sthlm, GAH vill också bo där. Aah men jag uppdaterar senare. Ska försöka iaf;) hare gött:)

Under ombyggnation:)

Håller på att göra om min bloggs utseende, så att ni vet:P haha, kmr inte skriva några inlägg..:)

Pallar inte

Tja, ehm jag tänkte bara skriva in i bloggen att jag orkar inte skriva om vad jag har gjort i helgen, iaf inte idag:) känner mig fett slapp:) , men det kanske blir imorgon eller nått:) får se hare bra så länge pz!:D

Fredag - Yammi:)

Fredagen var ju rätt så bra ändå om jag får säga det själv. Fast det fanns ju även nackdelar , liksom det gör ju det med allt man gör. Nackdelen var väll att jag är ännu mer förkyld och hade ont i huvudet hela dagen. Mycket jobbigt. Denna dag bestog av Svenska på morgonen och Digitalt skapande på eftermiddagen. Svenskan var ganska enkelt avklarad eftersom vi hade grupparbete och vi delade upp arbetet. Så vi jobbade 2 och 2. Det blev jag och adrian, vi skulle göra nått riktigt skoj ska jag bara tala om. Det var typ att man skulle skriva en ramsa där alla ord skulle ha samma bokstav. Exempel:
Felix Flummar Fort Fram

Japp det var riktigt skoj. Haha, ni kanske förstår vilka roliga vi fick fram. Som vanligt vare ju såklart jag som skrattade mest. Jag kan inte hjälpa det, jag måste bara skratta hela tiden.
Dagens lunch blev KEBAB! Det var faktiskt längesen man käkade det. Verkligen längesen. Men nu vare dags som sagt, det fick bli Kebabcity! Jag måste bara säga att dom e riktigt snabba på att göra i ordning maten där. Jag hann inte ens sätta mig vid ett bord innan dom ropade nummret. MMMM! en kebabtallrik till mig, och en pommes frites tallrik till jessica. Som jag bara måste påpeka hon aldrig käkar upp. Men det gör inget, det blev ju bra ändå:) mätt i magen och trevligt resten av dagen. Efter lunchen skulle jessica på lektion. Så jag Cruisade runt på stan själv en stund. Men det var ju nollning på torget som kanske var as fult. Då menar jag verkligen as fult. Dom skulle så på en scen och sjunga till musik inför typ ja vad kan det ha varit 200 personer kanske. Saken är den att alla skrattade så dom skämmdes ganska rejält vill jag tala om. Men det var iaf roligt.

SKOLFOTO!
Det var ju skolfotografering 12.20 också. Jag var solklart snyggast i klassen. Det är fan inget snack om saken. Det vill jag lova. Ni får ju själva se i skolkatalogen sen. Asså ni som går gymnasiet.
Resten av dagen var en lektion, som jag sa vad det var ovan. Sen ut till jessica och myste. Trevlig kväll faktiskt. Mycket trevlig:)

Thats All Folks!:)

I am what i am..

Tjollahopp..




Torsdag:
Mycket trevlig har den här dagen varit kan ju bara tala om , fast den har varit rätt jobbig också. Kom till skolan och då var det dags för ännu en uppstart av en ny kurs. Det var Operativsystem A, den har sagts varit mkt rolig. Vilket jag kan säga att den var, det var mycket intressanta saker man fick veta. Tillochmed på första lektionen. Vi börjar med Vista för att senare gå in på Linux, jag tror det är nyttigt att ha kunskap om det faktiskt.

Fy för Fisk på skolan!
Det var ju det tragiska med dagen , att det var fisk på skolan. Den är aningen för torr eller så är den sönderkokt. Finns det inget mitt emellan för skolan eller? Aja det verkar iaf inte så. Eller vad säger ni? Jag och adrian bestämde oss då för att ge Max ett besök. Det var riktigt gott kan jag tala om. Men påvägen dit så träffade vi "Stuvar Janne" det är en utvecklingsstörd kille som har rolator. Adrian sa bara snäll hej 2 gånger och då fick han typ panik och började skrika "Gå härifrån, Ni är dum". Vi gjorde som han sa och gick därifrån. Han följde såklart efter oss och när jag hade satt mig ner inne på max och börjat att äta. Så kom han ju såklart in igenom dörren, han gick fram till adrian och typ halv skrek " Du ska med mig, vi ska skriva in dig på dagcenter". Det var rätt fult och adrian skämmdes ju såklart:)

Sällan ingen Idrott!
Det var ingen idrott idag vilket jag hade hoppats på, tillochmed tagit med mig kläder och shit. Då kommer man till skolan och dom säger " det är bara information på idrotten idag". Jahapp tänkte jag då, självklart riktigt besviken. Men vi fick ju lite viktig information b.la. att vi har fått en ny idrotts hall. Den ligger i Skönsberg i en lokal neranför Vin och Sprit. Det kommer nog bli mycket bättre idrottslektioner iår. Eller jag hoppas iaf på det.

Varmt!
Är jag den ända som tycker att det har varit varmt idag? Lätt nära 20 grader man har fan svettats som en gnu och man har kunnat gå i t-shirt och uppdragna Jeans. Men det är alltid skönt med värme, eller vad säger ni?


Jag har börjar skriva mycket mer sofistikerat tycker iaf jag. Jag svär ju iaf inte lika mycket. Det är ju bra. Det tycker iaf jag:)
Sen har jag börjat skrivit mkt mer frågor till er läsare, men jag vet att det inte ens är så många som läser, men aja det är iaf någonting att göra på kvällarna. Då kan man sätta sig ner och skriva lite i bloggen.

Ikväll så har jag spenderat mestadels i sängen och myst med älsk<3 Det har varit mkt trevligt, vi har sett på "Flushed away" och sen blev det vänner:)
Men jag orkar inte skriva nå mer, jag tror tillochmed att det här är det längsta jag har skrivit. Eller äre inte? aja , jag tror det iaf. Hare bra bye:)


Onsdag - Thizz for life..

Hej allihopa.

Idag så fick jag veta att min mamma läser min blogg, det är väll rätt trevligt om man får säga så. Men hon tyckte att jag skrev för mkt svordommar?:S:O jag fattar inte riktigt vad hon menar men aja, jag får väll tänka mig lite för då så att säga. Så man blir poppis igen. Eh Sen vare ju skola idag igen, fast än jag tänkte att jag skulle vara hemma igår kväll, för att jag kände mig ganska risig då så att säga, men det gick faktiskt lätt. Vi hade Ellära A på morgonen med leffe, kanske den schysstaste läraren på skolan, han är grymt skön asså, aah vi hade först en genomgång sen blev det uppgifter som faktiskt var rätt enkla, jag kunde typ alla utan att läsa den dära texten vi fick som vi skulle läsa. Aja det blev en lättsam första lektion.
Sen var det lunch SPAGHETTI OCH KÖTTFÄRSSÅS MUMS!
På lunchrasten gick vi lite på stan efter att ha fläskat i sig en stor portion mat. Jag och adrian skulle skämma ut Lundin litegrann, det var fett skojj, vi typ skrek när några tjejer gick förbi ba "Lundin vare dom du tyckte var snygg"? och han typ skämmdes det var verkligen roligt. Haha , verkligen verkligen. Men sannorlikenheten till att dom hörde vad vi sa var ju rätt liten men det var ändå rätt skojj.
Sen efter rasten vare dags för att gå på ännu en ny kurs. Digitalteknik A som det heter, den innehåller en fördjupning i Photoshop och Flash. Det kommer vara en intressant och en nyttig kurs tror jag. Av det vi fick veta om slutuppgiften idag så lät den rätt så rolig.
Slutade halv 4 som vanligt, och då hade min älsk vare så snäll att vänta på mig så vi kunde sällskapa med varandra på bussen hem. Som idag inte var fullkomligt lika full som igår. Vilket var förbättring av Busslink.

ÖVNINGSKÖRNING ÄR BÄST!
Jag har övningskört idag igen, det är ganska roligt faktiskt. Idag så övade vi att starta i backe. Det var svårt från början men det börjar ordna upp sig. Om 1 år och 3 månader har jag körkort och då blire andra bullar.

Nu ska jag tare lungt med lite film , sen blire sova.
Idrott för första gången den här terminen imorgon. SKOJJ!:)
Godnatt!                                
                                                          


Tisdag - Förkylningen tar över..

Tjenare alla som kollar förbi.

Idag har inte varit den bästa dagen om man säger så. Det har varit lite upp och ner, men som sagt mest ner. Vaknade av att det regnade som om vi gjort något jävligt dumt mot gud. Ah sen dusch, sen frulle. Det fanns inga flingor, vet att det är en skit sak men vafan , vem har inga flingor hemma. Aah, sen när man skulle till bussen så regnade det fortfarande så fick ta på mig nån ful jävla regn jacka och traska mig iväg till busshållsplatsen. Men aah, sen när man hade satt sig ner på bussen vare chill igen, då kunde man ta det lungt och lyssna på väl utvald musik. När jag kom till skolan så vare ju självklart matte B fyfan kunde lika gärna sätta en pistol mot huvudet och trycka av. Det var fan inge vidare. Ja jag vet jag klagar på allt men hurru.

IDONT GIVE A FUCK!

Andra lektionen var LAN A det var fan rätt skojj ändå. Vi hade en 1 h genomgång, och det var mkt intressant faktiskt. Det var inte som jag trodde det skulle vara. Det var helt okej. Så den lektionen gick fan rätt snabbt att avklara. Sen så vare hemgång, och då var som vanligt bussjäveln smockad med fittfolk som skulle till bommen såklart. Men aja jag ska inte klaga på er, men jag ska klaga på att dom som styr när bussarna ska gå. inte beslutar att det ska gå några extra bussar till bommen den tiden. Vafan alla ska ju hem satt. Aja SKÄRPNING BUSSLINK!

När jag kom hem så hann jag inte vara hemma så värst länge , jag skulle nämlingen till jessica och käka middag för att senare ta det lungt med älsk, mkt trevligt, mkt trevligt. Vi tittade lite på tv, och satt lite vid datorn. Det var trevligt, så mamma hämtade mig runt halv 9-kvart i 9 eller vad det var, alltså inte så längesen med andra ord. När jag kom hem så ville jocke och rasmus att jag skulle vara med och spela "RockBand".
Det är fan rätt skojj ändå. Ah vi spelade några låtar ah och jag är såklart förkyld med, det har jag ju adrian och jessica att tacka för, man tackar och bockar. nu sitter jag här och ska snart se på därfick du!:D haha Stefan och Krister Stort + :)
Godnatt sov så gott:)

                                          

2008-09-01 En dag vi alltid kommer minnas..

Idag så vaknade jag vid kvart i 7, jessica satt då bredvid mig och sminkade sig.. haha, det var mysigt att vakna upp med henne:) Vi kirrade frulle och sedan så gjorde jag mig iordning för skolan. Efter att jag hade borstat tänderna så ringde mamma. Då fick jag det tråkiga beskedet. Min gammelmormor är nu inte längre ibland oss. Hon blev 94 år gammal och var den snällaste i världen. Alltid bjöd hon på kakor, mat och dryck . Hon var så givmild och ville alltid väl. Jag ångrar nu att jag itne var och hälsade på henne mer än jag gjorde. Fyfan mormor du är redan saknad.
Elvy Blomqvist 1915-01-04 <3
Denna dag är tillägnad dig, vila i frid<3


RSS 2.0