Bloggen är på G

Ja nu ska jag inte lova för mycket , men jag vill bara att ni ska veta att jag har skapat en ny blogg där jag ska skapa min bloggdesign. på så sätt så kan jag ha den på sidan om sedan kopiera in koderna till den här bloggen när det är klart. Jag ska också ta och lägga till att den bloggen kommer bli så sjukt heeet!

/Felix


k.s<333333

Yes

Är på fotbollsträning hela kvällen:)

Ha en bra kväll

/Felix

Never let go.

Alltså ibland är det sjukt meningslöst att ens skriva här. Men man gör det ändå.
Idag var man på jobbet och det inledde bra, men jag vet inte något som saknas.
Äsch så kan man inte skriva.. skiter i att berätta var jag gjort.

Skrivet inte om något alls egentligen. Allt jag vill säga är

"Can you loose everything you ever had planned? Can you sit down again and play another hand? Can you you risk everything, for the chance to be alone?"

Fundera på det.
Lovar att det sätter sig på hjärtat ..

Lista:)

Om ditt liv var en film, vad skulle soundtracket vara?

Såhär går det till:

1. Öppna dina låtar (Itunes,Winamp,MediaPlayer,Amarok, etc..)
2. Sätt den på blanda
3. Tryck play
4. För varje fråga skriv sången som spelas
5. För varje ny fråga tryck på "next" knappen
6. Ljug inte

Öppning: Limp Bizkit - My way

Vaknar upp: Förortsungarna och Doggelito - FOU soundtrack

Första skoldagen: Chris Brown - With you

Förälskar sig: Chris Brown ft Jordin Sparks - No air.

Slagsmål: Mange myt - Var på din vakt

Gör slut: Ludacris  - The potion

Bal: Kaggen Ft Motti - Vara nakna

Livet: Ismen - Inget kan bli skönt nog

Nervsammanbrott: Nelly ft P.diddy - Shake your tale

Åker bil: Kaggen - jag hatar dig

Tillbackablick: 50 cent ft. Notorios Big and Eminem - The realest Nigga

Bröllop: Casting Crowns - who am I

Födsel av barn: Leona Lewis - All by myself

Avgörande strid: 50 Cent - Wanksta

Dödsscen: Soulja boy - Crank That

Begravningssång: Ismen - Overkligheten

Eftertexterna: Korn - Y'all Wanna single

Hudiksvall=Sola och bada med tommy!

Ja som rubriken säger så kanske ni förstår att vi ska faktiskt till huddik och sola&bada. Hur galet kommer inte det bli tror ni? Ja jag menar om det skulle suga så har vi ändå min stuga här i sundsvall som vi kan softa i.. ni vet åka lite båt och sånt shit..
Men jag lovar er ett antal bilder kommer att komma upp till kvällningen. Eller så kanske det blir imorgon som det kommer upp.

Ha en härlig sommardag.
/Felix

Nu är jag helt galen, galen i dig.

I ditt himelska leende, i ditt skratt.!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa<333

Can it be called love?

Ja vad säger man om detta land vi lever i? Det finns så mycket sjukt som händer här men det är aldrig något bra som händer när man väl tänker efter. Som ni vet så kan man max sitta om det är 12 år i fängeset i sverige. Men då är det förutsatt att du mördar minst 4 människor medan du sitter i fängelset också. Det är liksom ingen skillnad på vad du än gör för straff på utsidan, det slutar med att du kommer få det förkortat. Det är sjukt när man ser på alla idioter som borde sitta 20 år och om inte mer i fängelset, alltså bara en sådan sak som att mörda en människa är ju helt stört. Samt detta skit om att våldta en kvinna? Men hallå , desperataklubben.se Det är så underligt att man gör tydligen vad som helst för sex. Det är sjukt!


Sedan vill jag under detta inlägg också ta och berätta att det kan vara på det viset att lillafelix inte längre är den singel han var tidagre. Det kan vara på det viset att Felix har skaffat sig en liten tjej. Man vet aldrig;) nu blev ni nyfiken va? Det förstår jag att ni blev. Men om ni känner mig så kan ni iaf lista ut vem det skulle kunna vara. Jag tycker det är lite sådär små roligt att vara sådär hemlighetsfull.

The day, you slipped away. Was the day i found it won't be the same.

Mycket bra låt och hade ingenting med tidigare text att göra.
Men iaf jag hoppas det kommer vara ett tag du och jag, puss<333333

/Felix


Behind blue eyes.

Andra inlägget för dagen, kan det vara möjligt *frågetecken*

Ja alltså jag vet inte riktigt varför jag skriver detta inlägg. men det är för att informera diverse ovetande om att jag ska på downtown om en stund och spela bille med Lisa och Erik.:)

Hej

Jag ska.

Alltså jag har ju som ni vet lite funderingar. Samtidigt som jag inte alltid förstår varför det ska vara på ett sätt för att det var så igår?

Alltså det jag tänker på idag är att ni vet den här situationen när man sitter på middag hemma hos någon, eller om man pratar om att man har varit på middag. Sen kommer man in på vad man åt, alltså har man själv tillagat det så vet man ju vad det är i. Men jag skulle aldrig komma på tanken att berätta för någon annan som var där vad det var i? Alltså det jag menar är att om vi säger såhär, ska försöka få in er i bilden här nu.

Exempel: Du sitter på middag hos din farmor, du tycker såklart att middagen är jättegod. Det finns inte så mycket annat du kan säga i detta läge heller. Men sen när du berättar det för din kära farmor hur gott du tyckte det var, då ska hon helt plötsligt börja berätta vad receptet var liksom. Men du kommer ha glömt vad hon sa 2 sekunder efter att hon slutat prata.

Förstår ni vad jag menar?
Det är liksom rätt onödigt med alla dom som ska berätta hur dom har gått tillväga med att skapa denna makalösa middag. För det slutar ändå med att du kommer ringa personen vid ett senare tillfälle och be att dom skriver ner det och mailar det. Har jag fel eller ska alla sluta att berätta vad det är i?

Sedan förstår jag inte riktigt heller varför vuxna människor har så svårt med förändringar? Eller varför dom inte förstår oss ungdomar som har en dröm. Allt livet handlar om idag är att må bra, ha mycket pengar, gott sällskap samt ha en frisk familj. Det är det livet handlar om idag, tydligen så har inte resten något med saken att göra. Jag menar vem bryr sig egentligen om att det är fattigt i alla U-länder? Om alla på hela jorden som kunde undvara 10 kr så har vi mer pengar än vad han som är rikast i världen har? Alltså jag menar det bör ju räcka till att bygga upp samhällen där det är fattigt.. Förstår inte vad problemet är? Men om ni verkligen går vidare i tanken, så kommer ni som jag har gjort. Upptäcka att det finns egentligen ingen som bryr sig, eller orkar engagera sig i att göra något åt det.

Ja nu har ni fått lite insikt i vad jag tänker på.
Samt så kanske ni har fått lite självinsikt. Så nästa gång du käkar, skiter, duchar, dricker vatten, köper något åt dig själv, eller tänker ta ditt liv. SÅ ÄR DET ALLTID NÅGON JÄVEL SOM HAR DET SÄMRE!


Vi lägger en ros på en död mans kista.

Hej på er alla. Jag tänkte köra en uppdatering igen jag då.
Igår så jobbade jag hela dagen, och som vanligt så var det en massa strul. vilket inte är så roligt alla gånger men en arbetsdag med strul är en dag det med. Men men, senare på kvällen kom kajsa förbi<3:) mycket trevligt var ju det , vi käkade godis, vilket jag var en gentleman och betalade för att jag är så rik. Det är ju snällt av mig eller?.
Iaf så somnade jag ganska så tidigt, var ju så trött efter tisdagsnatten. oooooh det sög riktigt hårt. Iaf så sitter jag på arbetet nu satt ska väll snart sätta igång att jobba lite.

hörs ikväll Pusshej<3


Dr.Majk is back in town.

Så kan det vara, men alltså ärligt jag vet aldrig varför jag inleder ett nytt inlägg.

Men men jag kanske har något att delge med jag vet icke..

Igår så arbetade man som vanligt hela dagen, vilket förvånansvärt var rätt så roligt ändå om man tänker efter så har man alltid något att skratta åt här. Det är rätt så sjukt tycker ju jag då. Men det är ju så det ska vara ändå man ska vara glad på jobbet, allt blir liksom så mycket enklare då.

Man blir aldrig riktigt älskad förän man dör...

Igår så var jag också med Kajsa Det var mycket trevligt, vi skrattade, kollade datorn samt satt och kollade i skolkatalogen det var rätt så roligt tycker jag. Mys!

Ni kanske har märkt också att jag har börjat blogga igen, det är ganska så skönt att skriva av sig lite. Som ni vet så har jag ju alltid lite tankar i skallen. Men just nu så tror jag inte att det finns så mycket att skriva på den fronten. Jag tror att jag ska klura ut något tills ikväll.

Ha det gött/ Felix

Sluta satan, Hey baberiba, HakunaMatata

      

Ismen!

Skulle vilja skriva så sjukt mycket. Men jag vet inte vart jag ska börja eller vad jag ska berätta egentligen men det känns som om det skulle kunna gå att berätta sjukt mycket saker. Det är allt från jobbet till kompisarna. Det är så sjukt skönt liv man har nu egentligen, det kan ibland inte bli mycket bättre än såhär. Jag ska börja skriva igen tror jag. Jag ska försöka få ihop några rader och shit igen. Jag ska också försöka få ihop en snygg blogg, men jag har ju sälla tid att sätta mig här och skriva nu för tiden. Det ska vara som idag på söndagar då..

Sen har jag fått upp ögonen för gruppen Ismen, kanske hur sköna som helst och det ligger något i deras texter också det som är så nice.
Som det dom sjunger om att man blir inte riktigt älskad förän man är död, sug på den ett tag, dör det stämmer..alla legender är döda. och är det någon som dör blir dom alltid 200000 % mer uppskattad än dom var när dom levde. Jaa och vad beror det på?
Jag vet faktiskt inte ja..
men ni får ha det så bra sålänge.
Hej/Felix

PHONE HOME!

Haha, jaa vad säger man, underbar kväll? Sällskapet var ju trevligt men inte resten:))

Berätta

Ska berätta lite saker ikv..

LISTJÄVEL!

Namn: Felix Karlsson
Smeknamn: Feffe, Flix typ?:) FELIA PÅ TELIA!
Födelsedag: 4:e november
Hemstad: Sundsvall
Ögonfärg: blå
Hårfärg: Mörkt något sådant
Längd: 184
Höger/Vänsterhänt: högerhänt
Värsta vana: Nailbiter:O
Stjärntecken: skorpion
Skostorlek: 43-44 men den som har stora skor har stor p***s:))
dina föräldrar skilda: yepp
skor idag: Vita lacoste
Din svaghet: litar på folk för snabbt
Dina rädslor: Getingar..
Mål för 2009: Tänkte ta och skaffa mig en flickvän:)) klarar jag det?
Mest använda fras på msn: Haha okej , Kanke?:P
Det första du tänker på när du vaknar: vart är klockan så jag kan slå av den
När går du och lägger dig: Olika från kväll till kväll, beror på när man är trött
Bästa minne: Har många




Favoriter


Färg: Blå
Mat: Tacos kanske?:)
Sport: Fotboll
Djur: hund:)
Glass: Mjukglass med tuttifruttis strussel.
Godis: Småplock
Affär: mq kanske. dunno
Nummer: 16
Tuggummi: Vet icke
Helgdag: Fredag lördag
Årstid: Sommar och höst
Tandkrämssmak: Sensodyn är väll rätt bra
Radiostation: The voice of hiphop & R'n'B
Parfym: Armani code , sen den där jävla tjej parfymen, alltså alla tjejer som har den vill man göra saker med:O
Kroppsdel på motsatta könet: Ooooh vill du veta?:)




Vänner och livet


Vad vill du bli när du blir stor: Rik!
Hur vill du dö: när jag slåss för friheten
Vem av dina vänner är mest lik dig: Haha, mest lik mig? haha vet icke, men har roligast med tommy:)
Vem är högljuddast: Vet icke
Vem får dig mest att skratta:Den som inte får mig att skratta är verkligen efterbliven:P eller vänta det är rätt roligt :P 
Vem har du känt längst: Adrian:)
Vem är blygast: Vet inte
När grät du senast: vet inte, mormors begravning kanske. eller nått.
Vad är den bästa känslan i världen: Jag tror ni vet:)
Värsta: Vet inte, bli sviken?
Vart vill du bo i framtiden: Takvåning newyork
Hur länge tror du att du kommer leva: Oddsen ligger på över 90:)

Har du någonsin



Varit kär: Mja
Blivit dissad: Mja
Rymt hemifrån: nix
Föreställt dig ditt ragg naken: Varje kväll
Skolkat: Nix
Sovit utomhus: mja
Gråtit i skolan: ne
Spytt i skolan: ne
Velat bli modell: ne
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Mja
Druckit alkohol: Ah
Ätit sushi: ne
Varit på scen: ah
Varit full: Mja
Retats: Mja
Blivit nerslagen: ne



Du?

Svär: Ibland
Sjunger bra: Ah
Duschar dagligen:det också ja
Kommer överens med dina föräldrar: ibland:)
Spelar något instrument: nix
Äger en iPod: japp
Går till kyrkan: ne
Sover med gosedjur: nej
För dagbok: ne eller blogg?
Dansar i regn: Absolut
Sjunger i duschen: oftast


This or that:


Pepsi/Cola: Cola
McDonalds/burger king: Burger king
Singel/gruppdate: Singel?
Choklad/vanilj: Chooklatara2114
Jordgubbar/blåbär: jordgubbar och blåbär:)
Kött/veg: MEEAT!
Tv/film: Båda
Gitarr/trummor: Drums
Adidas/nike: adidas
Kinamat/mexikanskt: Mexicana
Kakor/paj: kakor
MTV/VH1: mtv
Blind/döv: döv


Kan du?

Gå ner i splitt: ne
Skriva med båda händerna: ja?
Vissla: japp
Blåsa en bubbla: mjo
Rulla din tunga i en cirkel: tror de
Ha dina ögon i kors: mja
Nudda näsan med tungan: det med
Dansa: ja?
Äta vad du vill utan att oroa dig: HAHA aah


Vem var den senaste:

Du nuddade: Vet inte
Du pratade i tfn med: tommy
Msnade med: Simon
Du kramade: Mor idag
Du skällde på: Vet inte
Sportade med: laget igår


Senast du:

Skrattade: hela tiden konstant
Grät: mormors begravning fortfarande
Filmen: Mr. Deeds
Tuggade tuggummi: igår
Drog ett skämt: idag
Sång du sjöng: Mange myt - var på din vakt


Random:

Vilket land skulle du vilja besöka: Thailand
Hur många kuddar sover du med: 4
Dricker du mjölk: aaop
Person du hatar mest: Vet icke
Mest använda fras : Vet icke
Var tror du vi hamnar när vi dör: Six feet under
Hur många signaler innan du svarar: inte fan vet jag
Borde man uppfinna: Nått bra för en gångsskull
Lekte du med Barbie som liten: aaaru

RSS 2.0