Brush your shoulders off.

Tjenare..

ja vad säger man, då var halva veckan gjord. Det var ju fan nice, jag har faktiskt inte så mycket att delge er men aah jag kan ju ta lite allmänt. Jag mår bra, och mår bara bättre och bättre ju mer jag tränar. Och jag går upp i vikter typ hela tiden. Vilket är skönt, för då vet man att det ger resultat. Nu jäklar ska lillen bliiii stoooooooor!

Iaf så är det faktiskt min bästa polares 18:års dag idag. GRATTIS TILL DIG<3333333333333333333


/Felix

Say it isnt so..

Japp då var det dags igen att printa ner lite på bloggen.
Liksom jag vet fortfarande inte vad jag ska skriva på den här förbaskade bloggen. Shit det är så mycket jag vill skriva och säga men kanske dock bör censureras. Eftersom man inte vill delge alla i hela världen vad man tycker och tänker. Men ibland undar man om det kanske är precis det som behövs. Att alla sa precis som dom kände, typ " Jag köpte en ny tröja igår" "-Jaha, den var jättefin". Det är något alla skulle säga. Men egentligen borde det var "jag köpte en ny tröja igår" "- okej jag trodde du alltid hade haft den:S". Vem fan bryr sig egentligen. Alltså det är ju så, det finns ingen som kan säga något annat. Sen så finns det ju också ett dussin sånna som tror att man är vänner för att man träffade dom någon gång när dom var med en vän till mig. Hallå?! Man är väll inte kompisar då? man är en bekants bekant. Det är allt, man kan inte förvänta sig att man kommer att heja eller typ bry sig. Det är bara inte så, för skulle alla bry sig om alla så skulle sjukvården behöva vårda så sjukt mycket människor för ångest och magsår. Det är verkligen dagens sanning.
Men jag ska inte bara hacka ner på allt nu. Det finns ju också en del människor som man önskar att man gav mer uppmärksamhet men har dock inte tiden till det. Jag skulle verkligen vilja vara med min morfar varje dag, men jag kan ju inte sitta där bredvid honom jämt. Det går verkligen inte, man måste ju leva också. Men morfar även fast jag vet att du inte läser mig blogg, för du kan ju inget om dator egentligen. men jag vill ändå att ni andra ska veta att jag älskar honom. Och det kommer jag alltid göra. Samma sak gäller er andra i släkten. Ni betyder för släkten är det närmsta man har. Förutom familjen då.

Iaf, nu har jag gått ut med lite saker då. Sen tänkte jag bara ta och säga att Djurgården missade nog sin slutspelschans iår. Tråkigt nog. Men det ser ändå ut som om dom håller sig ovanför kvalstrecket. Vilket är bra, men ändå så tycker jag att det är tråkigt att dom inte har fått utdelning för det slit dom har lagt ner i laget i år. Jag tror att publiksiffrorna har gått upp med 40% haha, eller nått åt det hållet iaf. Men vad gör man, vi kommer tillbaka nästa år. Sen har vi ju även fotbollssäsongen som stundar. Vilket kommer bli en riktigt sjuk allsvensk sommar.
Härliga tider.

Snart sportlov!

/Felix!

Jag vill bah va.

Tjenare alla som checkar in.

Feffe här vettni, heh ska ju ta och berätta om vad jag hade för mig igår. Det var kanske as mys;) ellerhur då?. Aaah det var verkligen det. Först så vaknar man as tidigt, vet fan inte vad det är för fel på mig. Men jag vaknade iaf runt 9:e tiden och då hade jag inget att göra. Väntade på att Jocke skulle vakna som jag dock skrev i ett tidigare inlägg. Men aah iaf så spelade vi lite grann då. Jag spelade trummor och vi körde hårt vettni. Det var soft. Sen så kom Jossan till mig vid 4 tiden, vi såg först på Click och snackade typ om allt. eller ja hon snackade. Jag lyssnade, ;). Sen såg vi även White chicks. Vilket är en as bra film, hahahaha klockren. Iaf så myste vi typ resten av kvällen. Det var soft, fast jag var lite trött då. Men aah det står väll 1-1 nu antar jag. Eftersom hon somnade när tommy alex och hon sov hos mig. Då slocknade hon typ vid 1?
Iaf så idag har jag jobbat och det har faktiskt gått fort idag. Det trodde jag inte eftersom det är måndag. Men det gick faktiskt bra. Sen så tränade jag efter jobbet och det var fett skönt. Det är bara att bloda nu vettni. jag ska bli stor innan sommaren. Det kan jag lova er.

Det var typ min dag det.

Uppdaterar senare ikväll/Felix

I don't mind.

Det är precis som att världen bara bryr sig om saker som berör dom själva. Är det bara jag som har tänkt på det. Alltså nu så satt jag och skrolla igenom aftonbladet. Det är bara samma saker varje dag. Det är något mord någonstans, det blev brons i skidskytte. Men det viktiga var tydligen inte att hon fick en pallplacering utan att det var 2 mammor som kom för henne. Alltså hur resonerar man när man skriver sånna saker. Dom fokuserar alltid på dom mest dumma sakerna. Det är för mig obegripligt hur man ska kunna tycka att det är en dålig prestation bara för att dom 2 som kom 1:a och 2:a var mammor. Då skulle man ju sätta ut dom dära skribenterna i spåret så får vi väll se vad som händer liksom. Dom har ju tur om dom kommer i mål. Förstår inte varför ni alltid ska skylla på dom som åker. Som t.ex. Anja persson hon kom 6:a senast om jag inte minns fel. Men alla har en dålig dag. Eller ett dåligt år, hon kanske tycker att det var dåligt. Men då får hon stå för det själv. Vi svenskar ska ju inte hålla på att pracka ner på dom bara för att dom gör ett sämre resultat. Men så har det ju dock alltid varit. Är det kanon form ett år så kommer dom aldrig vara lika bra andra året. Men ni kan ju uppmuntra istället för att skriva nedlåtande saker. Fel att ha " Anja 6:e plats, men vändningen kommer" Istället för att typ ha, nu ska jag se om jag minns rätt. Det stog "Anja 6:e plats, vi är besvikna" eller nått åt det hållet stog det. Men vafan, hur kul är det när hon själv får läsa det på en löpsedel utanför ica. Inte undra på att man lägger ner idrotten i unga år när man får så kraftig kritik för det dom gör.
Aja är det bara jag som tycker så eller kanske det finns ett antal fler där ute som känner samma sak.

Tänkte också passa på att kommentera gårdagens melodifestival. Haha läste som sagt på aftonbladet nyss. Och visst vare E.M.D och nån annan ung tjej som gick vidare va? aah som jag fattade det så vare så. Sen skyller B.W.O på röstningssystemet som alla andra som inte klarade sig gör. Men det är rätt roligt att se att dom är så förbannad för att just dom inte gick vidare. Haha. Herregud...


Det är lustigt att det är just "Pop" musik som ska vara med i melodifestivalen egentligen. Tänkte att jag skulle starta "Worlds Greatest HipHop Contest" Vad tror ni om det? Jag ska iaf försöka med det och se om det fungerar. Man kan ju alltid hoppas på att det kommer att fungera. Isf så kommer jag bli rik. Det skulle väll inte sitta fel, ellerhur mamma?


Nej nu ska jag inte skriva nå mer om sånt här.... uppdaterar igen senare(:

/ Felix

Jag vill, japp du vet jag vill.

Alltså nu blir jag faktiskt lite less. Det är sjukt, man drar upp rullgardinen på morgonen och tro på fan att det snöar. Alltså jag vill verkligen ha våren nu. Det skulle vara så skönt med värmen snart. Herregud, jag vill ha solsken och kunna sola så man blir brun. Åhhh galet vad man längtar.
Iaf så har jag precis käkat frulle och nu sitter jag här och drygar. Väntar typ på att Jocke ska vakna så vi kan spela eller nått. Det skulle vara skönt att spela av sig lite energi bara. Men han vaknar nog snart. Senare idag så kommer faktiskt Jossan hit WEEEI!=D det kommer ju bli fett me mys. Men dock så vet jag inte vad vi ska göra. Du får helt enkelt komma på nått. Så äre bara, (:

Igår såg jag Zack and Miri Make a porno. Hahahah helt galen film, kanske as bra ju. Den måste ni ju bara se ni som inte har sett den. HAHA tänker bara på hur ful den var. Fyfan, ofta man gör sådär igentligen.

Men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Men jag kommer nog uppdatera kanske 1-2 gånger till idag.
Satt ni vet

/Felix.


Du är luften jag andas.

Hejsan

Ojsan nu måste jag ju först be om ursäkt för det här med blogg uppehållet. Utan att informera er om det. Jag har alltså som ni förstår tagit 1 veckas uppehåll. För att jag har inte haft ork eller tid till det. Det beror nog mest på träningen. Det gör så att man är hemma kvart över 6 varje dag. Sen ska man käka och duscha om massa shit sen glömmer man lätt bort att blogga. Men dock så händer det inte så mycket på dagarna som jag kan berätta om. För jag antar att ni inte vill höra om jag går upp i vikter på träningen och sånt. Och även om ni skulle vilja det så tänker jag inte slänga ut det på bloggen liksom:S. Kanske kommer en bild på den "nya" Felix fram emot sommaren. Det får vi se, hihi. Jag ska träna upp mig iaf det är allt jag kan säga.
Sen har jag och tommy också köpt Gainer nu. Så vi ska gå snabbare upp i vikt och det kan ju resultera i en större kropp lite snabbare.

Iaf så var jag i bredsand och bastade med boysen igår. Det var en mycket trevlig tillställning. Vi spelade inte biljard som vi brukar utan vi spelade Poker. Men jag tycker att man ska vara fler än 4 st på det. Men aah ändå vi spelade om 20 kr så lite pengar fanns det att vinna. Grejen var att jag ledde kraftigt från början men som sagt det kan vända snabbt i Poker. jag var väll ner på 13.000 ett tag där. Och då hade simon och adrian åkt ur. Då stog det mellan mig och johan. Då frågade jag honom om vi skulle kvitta så vann han 20 kr liksom. Nej det ville han ju såklart inte när han ledde så stort. Men jag menar 10 minuter senare sitter jag på 70.000 kr och johan har liksom typ 10 lax kvar. Då tar han erbjudandet och pokerspelandet var över. Jag , som är så snäll bjöd alltså johan på 20 kr. Plus att jag gjorde så att han inte kunde förlora sina 40. För johan gjorde även ett återköp men aah det lyckades inte med det johan. Tyvär=)
Sen bastade vi ju också såklart. Och snackade lite skit, det var verkligen trevligt.
Men sedan tog jag kvart över 12 bussen hem. Snackade lite med mor, eller ytterst lite. Sen så gick jag upp och slocknade på kanske 2 min?:S helt galet. Fattar inte.

Aja bloggningen ska fortsätta varje dag nu. Jag lovar er;) hihihi.

Puss&Kram /Felix.

I will do anything to make you happy!

Hejsan..

jaa jag ska väll skriva ett lite längre inlägg om min helg. Den har ju varit fullspäckad med skoj, hahahah det där lät lite roligt. Men den har faktiskt det.


Fredag

På fredagen hade jag bestämt att jag skulle vara med Sandra, och det var faktiskt lite speciellt tyckte jag eftersom det var första gången vi var med varandra bara hon och jag. Så det var liksom lite spännande på om vi skulle ha roligt. Vilket vi hade tyckte ju iaf jag då. Vi såg på Seven Pounds vilket jag tycker är en toppen film, helt galet bra film. Sen så skulle hon åka med 22.46 bussen hem så vi gick på statoil för jag skulle köpa godis. Så då klev hon på bussen vid klockarberget. Sandra det var en toppen kväll! Tack!

Lördag:

Vaknade rätt så tidigt och hade inget att göra så jag slappade mest hela förmiddagen, eller jo juste vi åkte en sväng till Birsta och kollade lite på Arken på lite saker åt Rocky, sen så var vi också in på Mio. Där jag såg en klädhängare jag vill ha på rummet. Och jag kommer nog antagligast att få det nästa löning.
Sen vill jag också ta och notera att det var ju jag som körde. Och det går verkligen bra, jag är säker i bilen. Jag menar det verkligen så jag tror inte att körkortet kommer att bli en svår sak.
Sen på kvällningen så åkte jag ut till det fruktade Alnö och var med Jossan. Vi såg på melodifestivalen som vi båda nu hatar. Jag röstade på Markoolio och hon på Lassen Lindh. Ingen av dom gick vidare. Tråk!
Sen så skrattade vi typ hela kvällen, åt saker vi inte skulle ha gjort eller? hahahaha. men det var roligt..
2 Saker från kvällen som var extra roligt. eller vänta vi ändrar till 3.

1. HEJ HEJ!
2. "Jag åkte ut till honom och sa" "- VAD SA DU!"
3. Isors jamande xD

GRATTIS SIMON PÅ 19 ÅRS DAGEN FÖRRESTEN! 14:e februari!:)

VAFAN!:S

Jag skrev ett inlägg som försvann, orkar inte skriva om, skriver imorgon.

/felix.

Same old shit, just a different day.

Tja...


ja vad ska man säga, jag tror inte jag har så mycket att dela med mig om, jag gör fan inte så mycket annat än att vara på jobbet mellan 07.00 - 16.00 sedan är det träning 4 av veckans 7 dagar. Jag ska träna upp lite beach glid body 2009, satt nu ska ni se upp där ute. Men aah övrigt vet jag inte riktigt vad jag kan delge er som diggar att läsa..

Det kommer nog framöver.

/Felix.


Enjoy


Seven pounds.

Jag har fått en ny favorit film. Vid namn Seven Pounds!

Den är så otroligt bra och det bästa utav allt är att den är så oerhört fin. Alltså jag vet att det låter fel av mig som kille att säga det om en film. Men den här filmen var verkligen den ända av sitt slag. Det var en sådan otrolig styrka i den. Man kände verkligen hur karaktärerna kände i filmen. Det var helt sjukt, man kunde bara inte sluta se den. Jag skulle lätt kunna se den 10 gånger till för att den var så bra.
Ni kanske tycker att jag ska berätta lite lätt om vad den handlar om.
Det handlar om en kille vid namn Ben Thomas, eller egentligen vid namn Tim Thomas om jag har förstått det rätt. Men iaf så förlorar han sin fru i en bilkrasch som han själv tar på sig skulden för. Det har gått flera år och han kan inte förlåta sig själv. Men bestämmer sig för att hjälpa andra människor som är bra människor men som inte tror att dom är det själv. Men han fastnar för en tjej som har ett ärftligt hjärtfel. Och man får se när han hjälper henne på sjukhuset. Jaa det är så sjukt mycket bra saker han gör för henne.
Ni måste se den...

Huvudrollen har: Will smith

/Felix

Arbetet.



Detta var min fredag..:) här är lite bilder från Arbetet:)

Märkning av kablage:)


Som sagt, kabel märkning:)




Många olika sorters märkningar finns det ( :




Stenhård:D



/Felix

söndag.........

Hejsan..

Jag har en tanke. Alltså när det snöar, varför ser det alltid ut som att det snöar åt andra hållet precis utanför fönstret medans den byter riktning längre bort?:S

Bomben släpps - Melodifestivalen, glamoröst eller töntigt?

Allmänt

Det är ett evigt tjat varenda år om den här såkallade "Melodifestivalen". Vi kan ju börja med att gå in på http://aftonbladet.se så kan ni ju se att dom rubrikerna näst högst upp är bara om dom som ska delta i festivalen. Det handlar om allt från artister som är packad till kärleks gnabb bland de deltagarna. Vilket verkar sjukt viktigt att skriva på en tidnings hemsida. Det verkar ju som att melodifestivalen går före allt annat. Det är för mig rätt så konstigt att förstå. Sen så kan vi gå vidare med att påpeka funktionen dom använder för dom som röstar. Det ska tydligen skänka pengar till fattiga barn. Men vänta lite nu, det är 3 kr för ett sms och 10kr/samtal. Det är nästan sjukt hur många röster som dom drar in, om bara pengarna som dom drar in skulle gå oavkortat till dom fattiga barnen så kanske det inte hade funnits några fattiga. Inte sant?

Artister

Men sen finns det några som verkligen inte vill ge upp när det gäller melodifestivalen, det är blandannat Carola, Shirley Clamp, det var dom 2 jag kunde komma på. Sen är det en hel drös med människor som inte förstår att dom aldrig kommer att bli något annat än förlorare i tävlingen. Det är sorgligt hur man kan försöka så pass många gånger som dom har gjort. Man vet inte om man ska skratta eller gråta.
Sen ska det alltid bli så stort överallt, jag såg till och med att Extra. Ni vet tuggummi företaget. Dom hade en kampanj när det gällde melodifestivalen. Alltså? då kanske ribban ska sättas nere vi fotknölarna om man måste göra reklam för att vinna biljetter till finalen av melodifestivalen med ett tuggummi företag? Alltså frågan är om det handlar om att dom som deltar har extra vita tänder? Eller vad nu Extra sponsrar med.

Röstingen

Vi återgår till röstningen. Det har alltid varit ett sånt otroligt tjaffs om röstningen. Det är alltid en massa 10000 röster som inte kommer fram. Och det kanske var just det som gjorde att Carola vann? Vad vet jag, men det var iallafall det som gjorde att man slutade kolla på det där tramset. Men jag menar om man nu har ett sånt stort behov av att ha en rättvis röstning. Kan väll för fan lite av pengarna gå till vettig elektronik. Alltså jag menar som kan sköta om röstningen.

Programledarna.

Sen kan vi ju också ta och påpeka dom där förbannade programledarna. Vem var det ifjol. Christian Luuk va? Han var iofs en av dom bättre programledarna. Men ändå så var han inte bra. Jag menar det beror helt på var man ska sätta ribban. Visserligen så tar ju Mark levengood och Jonas Gardell priset på dåliga programledare. Dom har ju skämt ut Sverige i det där melodifestivalen. Det är ju fan en skam att bara kolla på människorna.

Radio.
Radion har ju också mycket med avgörandet i melodifestivalen att göra. Man vet helt klart vilka som vinner finalen genom att lyssna på radion. Den eller dom låtarna som spelas mest dom kommer att vinna. Eftersom man älskar inte en låt första gången man hör den. Det tar ett tag, och om radion då spelar låtarna så kommer man ju att gilla låtarna som spelas. Men jag kommer så väl ihåg ifjol. Då spelades endast dom som radiostationerna ville skulle vinna. Så det har mycket med radion att göra. Vilket är fel, alla ska samma chans att vinna. Så skit i det där nu.
Allmänt igen...

Jag tycker att det är rätt otroligt att vi har sänkt oss så otroligt när det gäller musiktävlingar ute i Europa. Shiit om Carola inte klarar av att vinna vem ska då göra det:O? Helt sick, men skärp er förfan, skicka fram några grymma rockband istället för det där tjaffset. Det går ju inte att vinna melodifestivalen med nollor. Sen vill jag också få fram att jag tycker att det var synd att Fronda inte fick mer tid i rampljuset. Han skulle kunnat starta en ny kultur när det gäller den här tävlingen. Jag antar att du var för tidigt ute Fronda. Du får helt enkelt vänta några år. Men sen så kan vi ju kolla på dom som har vunnit som senaste gångerna. Ta bara ett exempel som Lordi. Alltså dom gjorde någonting som ingen trodde på. Men dom var ju grym ellerhur, dom rockade ju hela Schlagerfestivalen. Det var riktigt grymt.
Så det är några sånna utstickare som vi behöver. Inte bara samma sak.
Så ta och lyd mitt råd, ni som är pop artister. NI HAR INGET ATT GÖRA PÅ MELODIFESTIVALEN!!! FÖRSTÅR NI!

Jossan kommer att rösta på Lasse Lindh och hon vill att ni ska göra det också!


Dear mama.

Vart ska man börja?
Haha, igår var väll en såndär händelserik dag? kanske man ska lägga fram det så.
Ni kan ju få höra lite utav vad som jag gjorde.
Först så kliver jag upp 6 och ska ju åka med mamma till essvik där jag skulle förtära min förmiddag med lite arbete. Vilket jag var lite försenad till eftersom mamma och magnus åker hemifrån 20 över 7, så då var jag där ungefär halv. Så jag var lite sen, men det gör inte så mycket dom bryr sig typ inte där. Haha, första henke sa var ju " - Är det halvdags arbetarn som kommer?" hahahah det var så fult. Jag bah aa jag tar ju efter far min. Då skrattade han och sa, nej din far är ju mycket värre. Så än har du långt att gå. Jag bah hahahahaahah. Fyfan vad fult det var.
Iaf så skulle jag på skolan på eftermiddagen, så jag gick och duschade runt 20 i 11 satt man skulle hinna med halv 12 bussen. Så jag gick till kvissle, och då sms:ar jag med cassandra och hon tyckte att jag skulle komma till nivrena en stund och träffa henne. Och det är väll självklart att man kan vara lite snäll och göra det. För det var så himla längesen känns det som. Det var kul att se dig igen.
Sen så var det ju som sagt skola. Där jag fick agera "DRILLMASTER" på lokaladatanät. Vi skulle skruva upp några IP-telefoni modem i väggen. Satt jag fick ju visa vägen. Och göra saken mer eller mindre proffisionellt ni vet jag är ju certifierad elektriker.
Iaf så efter skolan så var det träning! det var skönt att träna faktiskt, jag och Adrian körde äkta "Push it to the limit" Fyfan vaf skönt det var, man var helt slapp i armarna. Vilket var skönt får då har man liksom ingen överskottsenergi kvar.

Sen bar det av ut till Alnö. med 19.46 bussen. Så man var ju typ där ute vid halv 9 tiden. Där vi kollade på Sandor /Slash/ Ida. Den är faktiskt ganska bra, så vi skrattade ju lite åt den då. Sen så vare någon pajas som ringde och var förbannad på jossan och alex, hahahah det roliga var ju att jag sa att jag hette halmet.. XD mycket fult svar fick man tillbaka, han bah men va skämtar du med mig eller? HAHAHA snyggo<3333

Sen så åkte jag bussen hem och då så var jag as trött, men då ringer en viss person när man har somnat och vill att man ska komma till datorn med sen när man kommer dit så var det inget speciellt?:S hallå?!?!
Åååh blir frustrerad på såntdär.
Skit samma, ikväll kommer den såkallade "Krönikan som ska skaka om melodifestivalen" hahaha ni ska få se, vänta bara.!



Dear mama, don't you know i love you.
Dear mama, you know i appreciate you.

/Felix.!
.


My life.

Hej

Nu ska man till att skriva lite igen. Vet inte riktigt om vad men aah jag ska försöka att göra mitt bästa för att tillfredsställa era behov.

Idag så har jag varit så extremt trött. Eftersom jag snackade med Sandra i telen igår längre än jag brukara vara vaken när jag har haft APU nu. Men vafan det var sandra, då kan man ju inte lägga på;) hahaha. Men det är trevligt för att vi har fått så bra kontakt igen. Det känns verkligen som förr i tiden när vi pratade jämt. Det är trevligt att ha någon att prata med sådär. Hihihi. Iallafall så övrigt idag så har jag inte gjort så mycket typ hjälpt till att byta ut utrustningen i ett elskåp som var drivande för luftarna. Det är lite komplicerat, men när man är där och kan se helheten då är det enklare att förstå.


Snö!

Det ska komma ännu mer snö, vilket jag tycker är bra! Eftersom att jag tycker om att vara i snön, och sen ska vi ju också till fjällen snart. Satt då vill man att det ska vara lite snö. Det är sjukt vad jag ser fram emot fjällen. Helt galet, men dock så ser jag också fram emot våren och sommaren. För det är så mycket roligt som händer på sommaren. Och denna sommar ska jag fan sommarjobba. Det funkar ju inte annars. Hoppas att mamma kunde fixa det där hon snackade om, btw så får ni inte veta vad det är, då kanske det bli konkurrens;) hahaha det vill man ju inte;)

Morgondagen=skola/Träna/Ingenting....


Ni får fan höra av er om ni vill hitta på något imorgon. Jag är på att göra nästan vad som helst:D

/Felix


Saknar

Orken till att skriva nått inlägg idag.

Satt eh det får bli imorgon:)


Hej

Yes.

Välkommen tillbaka

Nu ska jag skriva lite om min dag, och jag kan ju börja med att utvärdera den som en bra dag. Jag har fått mycket beröm, eftersom jag och henke kopplade in nya givare hela förra veckan ute på essvik så kom tillverkarna från stockholm idag. Dom skulle kalibrera mätarna så att dom stämde överens med det praktiska värdet. Iaf så när dom stog där och pratade så vräkte henke bara ur sig, Jaa ni ska tacka pojken för det är han som har sett till att det har blivit snyggt och prydligt. jag bah oh shit, vafan ska man säga liksom. Och alla bara men gud vad bra gjort,du kommer tjäna mycket pengar i framtiden om du fortsätter såhär. Det är ganska roligt när man får höra sådana saker.
Sen så har jag faktiskt tänkt på att det är många som tror att jag faktiskt arbetar åt Mittsverige vatten. Det är en kille på Fuhab som frågade hur länge jag hade jobbat för mittsverige vatten, jag svarade såklart att jag bara var ute på APU. Men jag antar att det är svårt att se på mig nu att jag inte är ungdom. man börjar väll bli vuxen antar jag. vilket är bra.

Iaf så har jag inte gjort så mycket annat idag, det har varit en lugn dag. Det har varit skönt. Sen imorgon ska jag in på skolan på eftermiddagen vilket man inte är så pepp på men aah det måste ju det också. Haha så det var allt jag hade för ikväll..
På återseende / Felix.


Jag blir förbannad...

Jaa som rubriken säger så blir jag ärligt förbannad på dessa förbannade politiker och forskare. HÅLL KÄFTEN PÅ ER!! Det är inte eran sak att bestämma om barn ska se tv eller sitta vid datorn eller inte. Vafan är det för jävla fel på er? ärligt talat. Jag tror det handlar om avundsjuka. Dom ska bara klaga på ungdomen i dagens samhälle, men saken är den att dom skulle ha levt likadant om dom inte var född på 1800-talet. Alltså dom har nu kommit fram till att barn far illa av dator och tv tittande. Vafan är det för fel på er, det är tv och datorer som gör ett bättre jobb än tex poliser. Vafan hur många våldtäkter stoppar polisen jämnfört med datorer och tv. Alltså istället för att ränna ute på kvällarna så snackar ungdomarna via internet och telefon. Är det så jävla märkvärdigt med att framtiden är idag. Era pantade idioter, lägg pengar på nått vettigt som kanske en bra skolgång för ungdomar. Fyfan säger jag bara....


Uppdatering om övriga saker kommer senare.. HEJ!

Förresten....

Missa inte krönikan på fredag, om just det aktuella melodifestivalen. Jag ska skriva precis vad jag tycker och känner....



BE THERE!!

/Felix.

Ännu en måndag passerad

Jaa som rubriken säger så är en måndag till passerad. Och det kanske man är glad för. Idag har jag varit på essvik igen. Det har gått fort idag, kanske beror det på att vi har haft fullt upp som tiden går så fort. Iallafall så har den så kallade vinter depressionen släppt med tanke på det extremt härliga vädret. Helt galet jag skulle lätt ha kunnat sätta mig och sola. För efter väggen på jobbet var det verkligen as varmt. Satt nu är nog det dära ni vet härliga vintervädret på G, då ska jag sola för att bli brun innan sommaren, iofs så kan man inte sola hela kroppen men man kan få en fin ansiktsfärg. ellerhur?=D

Allahjärtansdag!

Jaa det ska ju vara det också. Allahjärtansdag, herregud att det går så fort. Det är inte så lång kvar nu. Bara sisådär 13 eller 12 dagar va? Fyfan jag vill inte uppleva årets, eftersom det inte finns någon man kan dela den med? eller? Du kan ju informera mig om du vill ha en romantisk kväll den 14:e. Det är bara att messa eller slå en pling. Jag lovar att jag ska göra den perfekt. Bara jag får några dagar på mig,(;

Hockey!

Som jag berättade för nån vecka sedan så skulle jag starta en hockeyblogg. Men vet ni, jag har verkligen inte tid att analysera matcherna och jämföra lagen innan matcherna. Satt jag gav upp den idén satt ni vet. Men dock så funderar jag på att dra igång en fotbolls site. Inför Allsvenskan 09, om det är någon som vill hjälpa till att administrera den så kan ni gärna säga till.
Sen så vill jag bara säga , kämpa DJURGÅRDEN! Vi ska nå till slutspelet. Jag lovar er det, visar ni glöd och kämpar vilja sista matcherna nu så kommer vi att gå till slutspelet.
Alltid oavsett DIF<333.

/Felix.

But we don't care.

Tjenare..


Nu kommer den extremt efterlängtade uppdateringen. Mycket att skriva antar jag att har men dock ska vi se om vi kan runda av det lite.

Sammanfattning!


Fredag:
Jag snackade med tommy lite i veckan om vi skulle hitta på nått. Men vi visste inte vad, sen så kom vi fram till att han kunde ta datorn till mig så vi hade nått att göra och samtidigt vara sociala med varandra. Vilket blev så, han kom till mig vid 6 tiden. Då kopplade han upp sig, sen skulle vi till Lundin. Vi åkte in till stan med 19.46 bussen och var hos lundin vid halv 9 tiden tror jag. Det roliga var att vi skulle möta Alex och Jossan på Navet liksom, och vi trodde ju såklart att dom visste att vi skulle ta 4:an. Men när vi kom med 20 Sundsvall till Navet så såg vi dom ingenstans. Så vi trodde att dom satt på 4:an men icke, dom var tydligen inne. Men iallafall så gick jag och Tommy på bussen och vi åkte utan dom xD Det var så fult. Sen så fick dom skjuts från Navet till Lundin. Som tur var, Men jag tror aldrig jag har skrattat så mycket. Vi spelade lite Poker hos lundin iallafall och typ lite fifa. Men det blev hemgång rätt tidigt, vi var hemma igen halv 1. Och vi hade tur för vi fick skjuts ända hem av Alex's mamma, vilket var grymt snällt. Tack så mycket!
Sedan så nördade jag och Tommy hela natten.

Lördag:
Så var vi ju såklart jätte trötta efter kvällen/natten innan. För att vi inte hade sovit så mycket. Men vi gjorde det bästa av situationen och hade trevligt med allmänt slappande hela dagen. Vilket var väl behövt, men dock hade vi planer för kvällningen den kvällen med. Vi skulle in på bio. Vi såg på Valkyria. Den var faktiskt riktigt bra, dock så var den inte lika snabb som jag trodde den skulle vara. Utan den var lite halvt seg. Tyckte iallafall jag. Sen vad ni andra tycker får ni själva stå för. Men sen efter filmen blev det hemgång igen. Och vi satt och nördade en natt till. Det var ganska roligt. men vi somnade runt halv 4 den natten med satt vi är lite smått trött idag med.

Söndag:
Vaknade runt 10 tiden för att Tommy hade ställt klockan på mobilen för att han skulle jobba 13.00. Så då klev han upp vid 11 och packade ihop sina saker sedan så stack han hem. Så då var jag så trött så sov en stund till. Sen så städade jag rummet någorlunda iallafall. Men ska nog städa riktigt i veckan här. Sen så har jag inte gjort så mycket annat än att slappa hela dagen. Och det tänker jag fortsätta med.

21.00 Tv4 -  Beck skarpt Läge VIKTIGT!



/ Felix

Be with you

Hej hej..

såg nu att det var ett tag sen jag bloggade. Kanske beror det på att helgen har varit full smockad med äventyr. HAH. Iaf så tänkte jag att jag skulle ta och blogga lite senare sen så tänkte jag också ta och recensera en film jag såg igår med.


/På återseende ..

RSS 2.0