Vill bara tipsa!



Så skön låt!!!!=D

Vill bara säga!




Vill bara passa på att skriva, denna tjej är den som jag älskar mest i hela världen. Det finns ingen som dig, det är alltid lika mysigt att umgås med dig. Du har hittat nyckeln in till mitt hjärta, jag tror inte det är någon annan som fått mig att känna på samma sätt som jag känner för dig.

Jag Älskar dig Therese Johansson <3

/Felix

Det är nog vädret.

Jag tror det har med vädret att göra att jag känner mig lite nere. Det är absolut ingenting speciellt som har hänt eller liknande, utan jag känner mig bara nere. Det måste man ju få göra också ibland.

Sedan kan det ju ha och göra med att jag lyssnar på den sortens musik just nu och att jag bara känner mig allmänt sentimental. Men som sagt jag tror att det mesta beror på vädret.

Men vi hörs imorgon eller nått.

/Felix


I try to be all that you need, I try hard to never let you down. But still I can see it in your eyes, not good enough.


Det var ett tag sedan..

Hejsan, det var ett tag sedan jag skrev här nu. Jag antar att det handlar om att jag inte riktigt har ork eller tid att skriva ihop något vettigt. Jag har dock blivit flitigare att läsa andra bloggar och läser era uppdateringar i princip varje dag.
En blogg som jag kan rekommendera är Mange Myts blogg som du hittar på Mingla.se den är verkligen kanon bra att läsa. Sådan fantasi och sådant upplägg så man sitter och småskratta för sig själv. Det börjar ju dra ihop sig nu och ni ska snart böra i skolan, det känns konstigt att man själv inte ska dig (?) eller gör det verkligen det. Jag tycker snarare att det är skönt att man kan engagera sig i att söka jobb och försöka ta sig någonstans på sitt eget sätt i livet. Det är underbart fast samtidigt skrämmande.

Till helgen vankas det 80-års fest, detta är något jag fått lite kommentarer på eftersom vi kallar det 80-års fest. Men det är inte en 80-åring utan 2 40-åringar som vi ska fira. Vilket kommer bli extremt roligt, det vankas bli ganska mycket folk.

Sedan helgen efter drar jag och boysen ner till stockholm över helgen där vi ska vara i en lägenhet som Adrian har fixat. Vi bor alltså kostnadsfritt, vilket gör det hela mycket bättre. Vi får se om det ska konsumeras alkohol i farlig takt eller om det ska vara lite smooth och stillsamt. Upp till bevis kanske man ska ta och punktera det faktumet med.

Nu har jag inte mycket mer på hjärtat men jag ska bli bättre på uppdateringen, hörs sen!

/Felix

RSS 2.0