Yes

Har inte särskilt mycket att skriva, det blir inte så mycket denna tid på dygnet heller. men jag ska säga att imorgon blir det nyårsfirande. Hörs då!

/Felix

Detta år har jag..

Rökt - yes
Snusat - nix
Haft sex - yes
Varit glad - yes
Varit ledsen - yes
Gråtit - tror ej de
Skrattat - yes
Saknat någon - yes
Träffat någon du saknar - yes
Mist en vän - vet inte
Fått nya vänner - yes
Varit sjuk - yes
Varit på sjukhus - yes
Opererat dig - nej jag klarade mig
Fått mediciner - yes
Dansat - yes
Firat - yes
Ångrat dig - yes
Blivit kär - yes
Någon har blivit kär i dig - vet inte
Varit på konsert - nix
Varit på festival - yes
Ätit en hamburgare - yes
Fiskat - yes
Åkt tåg - yes
Buss - yes
Haft hög mobilräkning - yes
Ätit sushi - nix
Sparkat någon - yes
Slagit någon - yes
Pratat med en främling - yes
Druckit öl - yes
Druckit cider - yes
Lyssnat på bra musik - yes
Lyssnat på dålig musik - yes
Hittat pengar - yes
Krossat något - yes
Ramlat - yes



Sen update! Ny fundering!

Jag satt och lyssnade lite på musik förut, eller ja jag gör ju fortfarande och jag kom och tänka på en konstig sak. Alla säger att de vill skapa världsfred och att allt ska vara frid i världen. Men alltså jag tror att de börjar i fel ände av problemet så att säga. Varför inte sluta sälja Soft Air-Gun's för? De är ju en uppmaning till krig och det är till för att skjuta på andra människor med. Redan där börjar ju problemet, så koncentrerar man sig på att skjuta ihjäl de som är elaka i väststaterna. Det verkar ju sjukt omoraliskt måste ju jag säga då. Jag vet inte var idén kom ifrån det bara slog mig. Vad lär man barnen idag egentligen, man kan tydligen vinna krig, det är bra att skjuta på elaka människor, är någon elak mot dig ska du slå tillbaka. Det är liksom så dåligt det någonsin kan bli. Herregud väx upp era förbannade regeringsmänniskor!

/Felix

Jag saknar dig..

Det har inte gått 1 dag sedan du åkte som jag inte tänkter på dig, jag vet inte vad det är med dig som är så speciellt men jag saknar dig så fruktansvärt. Jag skulle kunna vara med dig typ varje dag och det skulle ändå inte bli tråkigt.
Gah får panik, kom hem nu typ!?

Förlåt men jag var tvungen.

/Felix

Saker och ting förändras med tiden

Jag har funderat lite här under julhelgen så att säga. Det är inte alls samma sak med julafton längre. Det är som vilken dag som helst, bara det att nu är man tvingad att vara hemma hela julaftonskvällen så att säga. Men det är ju samtidigt mysigt men det är som sagt inte samma sak längre. Jag satt och kollade på Viktor (5 åriga bror) när tomten kom och när han fick julklappar. Man såg liksom spänningen i det hela, men det var inte alls samma sak för oss som är äldre. Man lär sig uppskatta de små sakerna som t.ex. maten det är något man har lärt sig uppskatta mer och mer med åren. När man var mindre låg man sömnlös och det var jättespännande att tomen skulle komma med paket. Men nu är det borta, Julen har mer eller mindre försvunnit in i vuxen världen kan man säga.

Jag ska bryta min kodex och faktiskt berätta lite för om våran julafton. Det är ju såhär eftersom jag har skilda föräldrar så måste man kompromissa med julafton, för båda föräldrarna har ju nya släkter på olika håll och det är mycket folk. Så vi har en liten julafton hos en av föräldrarna på julaftons morgon. Detta år var det hos mamma vi skulle vara på morgonen för att käka gröt lunch och för att senare öppna alla paket från henne och hennes sida av släkten så att säga. Sen vid halv 3 tiden så går vi upp till vår far för att fira kvällen där. Detta skiftar dock varje år så nästa år är vi hos pappa på morgonen. Ja ni förstår kanske?
Det är liksom ganska mycket folk man hinner träffa eller det brukade iaf vara så. Det var ovanligt lite folk iår måste jag faktiskt säga. Men det blir väll så antar jag.

Jag var också ut igår på Juldagen med Simon, Johan och Christian. Det var trevligt och det kommer nog göras några år i rad nu, vad vet jag. Så man är lite trött idag för man kom ju hem vid 4:a tiden inatt.

Jaja nu har jag brytit min hederskodex och skrivit om vad jag gjort 2 dagar. Men det kommer bara upprepas 1 gång till, det blir antagligen nyår som det kommer att ske.

Ha en bra fortsättning allihopa!

/Felix

God Jul!

Ha en jätte trevlig Jul allesamman. Det ska iaf jag ha, mycket glögg,julmust,julskinka samt nå jävulskt med julmat. Vi hörs imorgon!


GOD JUL!

/Felix

GOD JUL!

God Jul på er alla, jag ska skriva ett inlägg ikväll som kommer innehålla lite bilder och så. bl.a. från igår det var riktigt fina bilder jag fick till alltså. HAHA sött..

men som sagt god jul!

Det blir inte lika mycket effektivitet på bloggen när det är Jul och Nyår som ni vet. Men jag ska göra mitt bästa!

Hörs ikväll

/Felix

Take it in!

There wasn't anything I didn't love about u,
You'd do some stupid things and I'd laugh at those too,
And we went together like the summer in June
But who'd have known that it'd rain so soon

Thought I'd be the only one that'd make u smile,
Thought I'd be the only one that'd really know how
But u showed me different and I know better now,
I gotta get u out my system somehow

Fundera på det..


aa

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? abonnemang
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? icke
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Far
4. Hur lång är du? 184
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Vet icke
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: Vad gör du då?:)
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda
9. När såg du senast din mamma? torsdags
10. Icke godkänt i något ämne? Matematik B
11. Mvg i något? Idrott,LAN A mfl.
12. När vaknade du idag? vid 10
13. Vilken är din favoritplats? Vet inte
14. Vilken plats föredrar du minst? Vet inte
15.Vart tror du att du befinner dig om tio år? där jag vill, eftersom jag kommer vara stenrik
16. Hur stor är din säng? 2.05
17. Vad sover du i? jallingar..?
18. Hur många kuddar har du i sängen? 4
19. Var har du bott/bor? Bredsand, Njurunda
20. Tycker du om kinamat? nae
21. Tycker du om kaffe? aah

22. Vad dricker du helst till frukost? kaffe
23. Kan du spela poker? ah
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?aah
25. Vill du ha barn? yes
26. Kan du några andra språk än svenska? espanol, english
27. Har du någonsin åkt ambulans? nix
28. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet
29. Vad spenderar du helst pengar på? vet inte, kläder?
30. Äger du dyrbara smycken? nix
31. Kan du rulla med tungan? - ah
32. Vem är den roligaste människan du känner? vet inte
33. Vad har du för ringsignal? Chris Brown
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? yes
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? penna, mobilen
36. Kan du byta olja på bilen? ah
37. Vilken var den senaste boken du läste? Körkortsteorin
38. Dansar du i bilen? nej
39. När var du i kyrkan senast? Vet inte
40. Hur många hål har du i öronen? inga
41. Har du någon piercing? nej
42. Har du någon tatuering? Nej
44. Röka eller snusa? inget
45. Har du pojkvän/flickvän? nej
46. Vad är ditt mobil nummer ? fråga
47. Vad ska du göra ikväll? vet inte
48. Har du några syskon? 4
49. Vad gör du nu? ingenting.

Det väcker minnen av dig

Varje gång jag hör låten, så tänker jag på dig. Hur du luktar så gott.. hur söt du är.. gah saknar dig.. vill ha dig här!

Panik!

Saknar dig!

/felix

Bloggandet fortsätter..

Jag har kommit på en sak till nu, det som slog mig var att jag tror fan att de som kör bussen gör det för att jävlas med folk. De är alltid försenade när det är svinkallt och när det är 25+ ute så har de på elementen i bussen. Det är så jävla stört att man låter de hålla på detta vis. Blir så sjukt less, ta bara han som körde bussen när jag skulle åka hem igår. Han svänger in vid ICA i bommen och då blir han omkörd av en bil precis när han ska köra ut från busshållsplatsen. Ja fine bilen gjorde fel men man agerar endå inte som han gjorde. Det är extremt fel, så får det bara inte gå till. Han jagar alltså bilen och svänger för tidigt i nästa korsning liksom som om han ska preja bort bilen från vägen. Jag menar han kan väll ta det chill och förstå att alla hatar bussar egentligen. Jag slår vad om att det inte är en enda busschafför som åker buss när de inte arbetar. Det är väll lite konstigt nu om kolektivtrafiken är så sjukt bra som alla säger. Men ellerhur, ni sänder ut dubbla budskap jävla pack!

Sen har jag kopplat detta till bl.a. mat-tanter jag tror att dom är så arga pga att dom inte ville arbeta som mat-tant från början men det var det enda arbete de kunde få tillslut. Endast för att deras liv är så misslyckat så måste det gå ut över oss ungdomar som tvingar oss dit för att äta deras skit mat. Kan dom inte laga skiten själv istället för att skicka efter halvfabrikat som smakar helvete.

Ursäkta att detta inlägg blev lite klagomålsaktigt men förhelvete detta måsta ordnas. Vad är det för samhälle vi lever i.

/Felix


Skriver inget!

Ikväll för jag vet inte vad jag ska skriva.

men ni får en låt ist!


Akon – Tired Of Runnin'

Bra låt.. lyssna!

/Felix

Måste vara den sötaste katten på planeten!




Den har verkligen gjort succé och det är en uppmuntrande video att se, det måste man verkligen säga. Sen om det beror på att katten är rädd eller om den bara tycker att det är roligt spelar egentligen ingen större roll. Men enligt min åsikt ser den ganska glad ut.

/Felix

Tankar & Annat!

Jag har funderat på en sak, vilket inte är så konstigt för det gör jag väldigt ofta. Men visst är det rätt konstigt endå hur vi människor kan sträva efter något som egentligen inte är så viktigt. Jag menar man blir beroende av en massa saker jag tänker framför allt på de som är beroende av cigaretter eller av droger. Det är något som är så patetiskt egentligen så man undrar ju om de är riktigt ordentlig i huvudet. Man tycker inte heller att det är särskilt gott första gången det vet jag iallfall med mig att jag inte tyckte. Men varför ska man då envisas som människa att göra det igen. När det endå gör så att du mår så kasst, det är egentligen obegripligt.

Men sedan måste man se att det är inte bara fysiska saker som skadar som människan strävar efter att få. Ett praktexempel bör ju vara kärlek, eller att bara älska en annan människa. Det måste vara det svåraste och det mest idiotiska som finns när man ser lite närmare på det.
Det handlar ju om att man ska hitta en person som man tycker sjukt mycket om och man får känslor för och hela allt det där. Bara i början av allt detta är det jobbigt, för då tänker man hela tiden "Vad gör hon nu, är hon med någon annan kille, tycker hon om mig?" Ni vet svartsjukan börjar ju direkt från början. Bara en sådan sak gör ju så att man inte riktigt mår särskilt bra, men endå är det något vi strävar efter att få tag i. Sedan när man tagit ett steg in i förhållandet och det gått ett par månader då ska man få det och fungera också, det ska vara kompromisser här och där. Allt blir en konflikt oftast. Men bara för att man "Älskar" den andra personen så är alltså detta värt allt slit.
Jag tycker personligen att detta är lite roligt att veta om, det är sjukt vad vi går igenom för att få det vi önskar att vi hade. Jag antar att jag gett er intrycket av att jag inte tycker om förhållanden eller att jag inte tror på kärlek eller att älska någon. Det är snarare tvärtom, det är nog därför jag vet att det faktiskt är så det går till. Eftersom jag varit med om det tidigare, och jag kan inte säga att jag inte tycker om förhållanden. För det gör jag, och jag tycker att det är underbart att man han en person man kan ge så mycket kärlek.
Så ni ska inte tro att jag är känslolös!

Kompisar

Det är också ganska roligt att prata om. Detta gjorde vi i skolan för inte så länge sedan på samhällskunskapen. Det är detta med kompisar och de som står en nära. Det handlar om att skydda och bevara detta band man har med en annan människa. Vi leker med tanken att din bästa kompis ber om din hjälp, men vägrar att säga vad det är han/hon vill ha hjälp med. Då tror jag faktiskt att jag svarar för alla er som har en "bästa vän" att man skulle ställa upp oavsett vad det var. Visst är det också ganska otroligt att man ställer upp på andra människor bara för att man kanske är rädd för att stå ensam kvar och för att man kanske skulle ses som en svikare och bli utfryst. Sen för att sticka vidare lite i diskussionen i en annan riktning så kan man slänga in att alla handlingar en människa utför är själviska.
Notera dock att det är skillnad på att vara självisk och egoistiskt. Det är värt att fundera på, det finns ingenting ni kan göra eller utföra som inte är en självisk handling. Men kommer ni på en sådan så kan ni gärna höra av er för jag har inte kommit på någon.

Det var allt för ikväll

/Felix

Det börjar faktiskt.

Ja det börjar faktiskt kännas som om det är jul snart, detta kan nog bero på att det har snöat som jag vet inte vad idag. Det måste ju iaf ligga ett par eller kanske upp emot ½ dm snö på marken nu. Det är underbart att se, verkligen roligt. Man får sån mysstämning i kroppen när det är så.

Nog om det, jag har tråkigt eftersom jag inte vet vad jag ska hitta på. Det suger stenhårt!

Men jag har inget att skriva, ska komma på något återkommer om det!

/Felix

Otroligt bra musik

Timbaland ft. Daughtry - Long way down



/Felix

IT=Mästare i fotbollsturneringen

Det var en underbar turnerning. Vi var hög odds tippade ända till finalen. Ingen trodde på oss, men vi höll ångan uppe och visade hela skolan att IT kan vinna i både IT Relaterade saker samt att vi kan vinna sportsliga saker. Det är galet, hehe så nu visade vi verkligen klass.




Sådär ser man ut efter att ha vunnit hela turneringen. Jag gjorde 4 mål och 1 eller om det var 2 assist.

Stolt!

TROLLBIANCA!!

/Felix

Yes!

Hur bortskämd är du?

[x] Egen boxer

[x] Egen dvd

[x] Egen video

[x] Egen dator

[x] Bredband/trådlöst

[x] Mobil

[x] Mp3

[ ] Ipod

[x] Eget rum

Summa: 8



[x] Säng

[x] Studsmatta

[ ] Pool

[x] Basketkorg

[x] Hockeyspel

[x] Cykel

[ ] Pokerbord

[x] Pingisbord

[x] Bor i hus

[x] Mer än två bilar i familjen

Summa: 8



[x] Mamma

[x] Pappa

[x] Bror

[ ] Syster

[x] Farmor

[x] Farfar

[x] Mormor

[x] Morfar

Summa: 7



[ ] Mer än 5 skor

[x] Mer än 5 byxor

[x] Mer än 10 tröjor

[x] Har varit på konsert

[x] Åkt båt

[x] Åkt flygpan

[x] Åkt tåg

[x] Åkt spårvagn

[x] Åkt tunnelbana

Summa: 8



[x] Du har sovit på hotell

[x] Du har sovit i tält

[x] Du har sovit under bar himmel

[x] Du har sovit i husvagn/husbil

[x] Du har sovit över med någon

[x] Du har tältat med dina kompisar

[x] Har har åkt buss själv

[ ] Du har åkt vasaloppet

[x] Du har vunnit någon tävling

[x] Du har varit ute efter klockan 02:00

Summa: 9



[x] Har något eget husdjur

[x] Ditt rum är stort

[ ] Du får alltid pengar när du ber om det

[x] Du har en hel del vänner

[ ] Du får oftast som du vill

[x] Din mobil har kamera

[x] Din mobil har Mp3

Summa: 5



[x] Ni har fler än 10 kanaler på tv:n

[x] Plattång

[x] Bärbar dator/ laptop

[x] Gitarr

[ ] Elgitarr

[x] Piano

[ ] Trummor

[x] Flöjt

[x] Stereo

[x] Surroundljud

Summa: 8



[x] Du har mer än 100 på msn

[x] Du har mer än 200 på msn

[ ] Mer än 300

[x] Du får ha MSN för dina föräldrar

[x] Bdb har du mer än 50 vänner

[x] Du har en vän du kan lita på

[ ] Ska snart på en konsert

[x] Du ska snart utomlands

[ ] Du har allt man kan önska sig

Summa: 6



Totalt: 59

5-9 : Har ni ingenting eller?

9-20: Ni har saker men ni hade kunnat ha mer.

20-31: Du är normal!

31-50 Omg du e bortskämd!

50-100 Överklass snobb



HEHEHE!

Förresten..

http://tfhms.blogg.se/2009/december/du-betalar-njuter-och-skriker.html

Haha, den är rolig. För det första så kommer du och ber om ursäkt för hur du har betett dig den senaste tiden. Det kan väll ha varit för 1 vecka sedan kanske. Sen så kommer du med skit som att du ber min bror hälsa till mig från dig att jag är dum i huvudet och kan dra åt helvete. Men jag förstår inte gumman, om du nu tycker att jag kan dra åt helvete. Varför engagerar du dig för att göra ett inlägg på din blogg där du skriver vad jag sa åt dig? Tycker du att det är tufft att visa alla vad jag skrev, eller vart vill du komma någonstans?

Men låter du mig vara från och med nu, låter jag dig vara. Tack på förhand

/Felix


Kontrollerar mig själv i väntan på att du ska förstå

Det är faktiskt så att min mor kommer hem imorgon på eftermiddagen. De har för er som inte hängt med varit i New York i 10 dagar och som jag förstår det så har de haft det väldigt trevligt. Jag ska försöka roffa åt mig lite bilder de har knäppt där så jag kan visa er lite av deras upplevelser.
Jag har faktiskt funderat på att dra över pölen jag med. Dels för att hälsa på min morbor och hans fru Anki. Det skulle verkligen vara roligt att få se hur de lever och allt det där. Men jag ska bara skaffa lite cash så jag kan ta mig dit så att säga.

Sen har jag också en lite önskan till er som har lite att göra på dagarna. För er som känner er manad att kanske ta och ordna en design till min blogg. Be my guest för jag orkar inte göra en egen och jag känner att jag kanske kan lämna den uppgiften åt någon annan. Så ni får gärna höra av er om ni vill ta åt er uppgiften.

[email protected]

/Felix

Luciafirande

Idag är det som ni vet 13/12 vilket innebär att man ska fira lucia och det gjorde faktiskt vi idag. Det är inte en berättelse om vad jag gjort idag. Jag vill bara visa hur fin min bror var när de hade sitt lussande på dagis.



Sen har jag faktiskt tänkt på en sak angående detta med lucia. Det är liksom 30 minuter man står i kylan och kollar på 4-6 åringar som knappt sjunger och de är inte särskilt bra. Men endå så är man där, jag vet inte om det beror på att man kanske tycker att man behövs där. Men samtidigt så kände jag mig stolt över att stå där och se på min 4åring till bror sjunga och se så strålande glad ut. Det var verkligen lycka på ett sätt. Men sen att själva idén med luciatåg för dagis barn är totalt idiotiskt så måste jag faktiskt medge att det var en trevlig och mysig stämmning där. Samt att det snöade gjorde ju bara att det blev ännu bättre, det kändes för första gången på riktigt som om det var dags för jul.







Lite bilder, och min fula bror får vara med också!

/Felix


She's a maneater!

Det är mycket riktigt, jag tänkte försöka komma på något under dagen som gör att ni får en underhållande läsning till kvällningen..

Håll utkik efter detta;)



/Felix

Lördag!

Alltså jag måste snart bryta min såkallade tradition att inte skriva om vad jag gör varje dag för att jag ska tillfredställa era behov att ha något att läsa. Det är inte alltid så lätt att komma på något sorts ämne som gör er intresserade. Men jag har faktiskt något ni kan läsa och det kommer från http://johanalander.se det är alltså Sobers blogg där han skrev ett ganska intressant inlägg igår om djävulsdyrkare. Jag klipper och klistrar så får ni se.

Skrivet att Johan Alander:

Vad gör egentligen djävulsdyrkare när de hänger? Sitter de och stör sig på varandra till någon flippar och försöka dricka någon annans blod? Går inte hela djävulens grundvärderingar ut på att hata allt? I sådana fall betyder det att man inte borde tycka speciellt bra om någon, inte ens sina polare. Det kan inte vara okej att älska djävulen om man ska hata allt?

För ett par år sedan så berättade en kompis något obehagligt som hände honom en dag på skolan. Han satt och drack en kaffe i fiket då det klampar in en svartklädd tjej med texten ”JAG HATAR ALLT” bokstaverad i pannan.

Kan man hata allt? Är det möjligt?

Jag tog upp den här frågan med en god vän. Om man hatar allt, så måste man nästan brinna rätt starkt för hatet, vilket gör att man gillar att hata. Hon hävdade att hat är en känsla, och känslor kan man inte styra över. Jag hävdar att om man hatar ALLT, så har man nog styrt lite åt det negativa hållet av egen vilja. ”Vi får nog aldrig veta svaret på hur det går till att hata allt”, fortsätter hon. ”För de som gjort det fanns nog inte kvar så länge. Det måste vara påfrestande och bringa dödsångest.

Ja, om de hatar allt så gillar de nog inte dödsångest något vidare. Men de kan ju inte ta livet av sig heller eftersom de förmodligen hatar självmord också.

 

tagit ifrån http://johanalander.se

 

/Felix


Sent skrivande...

Det var något som just slog mig. Jag har nu fått ett test, eller egentligen inte ett test heller. Men man skulle kunna se det som ett sorts test. Det är nämligen så att nu efter att vi sa hejdå så kommer vi inte kunna ses på 14 dagar, eller ja minst 14 dagar. För du ska ju iväg typ direkt efter du kommit hem. Men det jag skulle komma till var att jag ser det som ett test eftersom jag nu vet hur jag känner, och det slog ju mig just varför jag skriver detta. Ganska orealistiskt egentligen att skriva på bloggen men vafan. Skit samma, det är ett test eftersom jag vet att jag kommer sakna dig. Men nu får jag se hur mycket, men jag längtar faktiskt redan nu tills dess att du kommer hem.

Det slog mig också just att det snart är Julafton & Nyårsafton men jag vet inte riktigt om man är så pepp. Det är inte så roligt alla gånger. För det första så arbetar både pappa och Jane på Jul, sen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra på Nyår. Förslag?
Men men det löser sig, det gör oftast det.

/Felix

Never lock back, never lock down and never let go!

Dålig uppdatering..

Yes i know. Men har inte haft tid eller ork till att göra det , men nu kommer det en lite så att säga.

Trött för det mesta, det är sjukt. Jag kan sova typ när som helst, var som helst. Och ändå inte var pigg typ. Jag vet inte vad som är fel, man är bara trött. Det är någonting som inte riktigt står rätt till här tror jag.
Men men jag klagar inte så offantligt mycket. Hehe, men jag har faktiskt seriöst börja att fundera på detta med tatueringen och jag tror faktiskt på underarmen. Det kan nog bli ganska snyggt, nu ska man bara komma på vilken font man ska ha på skiten då. Det kan vara bra att veta det innan liksom.

Men jag har inte så mycket mer att skriva faktiskt. Det kan vara en av anledningarna till att jag inte uppdaterar.

Tänker på dig<3

/Felix

Har börjat att fundera..

Jag ska nog göra en tatuering ganska så snart, men jag har så många tankar på hur den ska se ut. Men jag har funderat på att ha,

Walk your own way på underarmen.

eller skriva något annat liknande på ryggen eller på axeln...


Det är svårt!

There's so much you do!

Du kan vara allt jag vill ha, du kan vara ingenting.
Du får mig att le, får mig att må bra.
Det är så mycket som gör att du är så underbar..
En person, en människa som ändrar så mycket i sitt liv.

Jag lovar dig allt om du bara låter mig visa dig hur.


Låter vettigt just nu kanske.

Allt stämmer, allt är sant!

/Felix

PS: Yrt inlägg jag vet, men jag skiter i.



Fartfylld helg= Bakis söndag!

Trött, sliten, ångest, glädje, skratt.. sammanfattat i ett ord , HERREGUD!


HAHAHA, Helgen var perfekt tack alla!

/Felix


Update tonight!

Fett avundsjuk

På min mor som nu stitter på ett flyg påväg till USA, alltså det vill jag också.. de ska även till "The big Apple" New York.. ÅÅÅÅH



Jaja, man får väll nöja sig med att man ska dit snart..:)


/Felix

What about now?

Det ser ut som om det inte blir någon Peter "Foppa" Forsberg ikväll mot Djurgården, han har skada i överkroppen. Vart gick de inte ut med. Men jag älskar att chanserna för att Djurgården tar hem 3 pinnar ikväll ser mycket goda ut. Det är riktigt skönt att sätta Modo på plats, jag menar ingen kan neka till att Foppa är bra på det han gör, men det är när lägen som denna kommer som man ska visa sig som Djurgårdare att vi kan också.

Samtidigt så hade man velat se Foppa spela för att Ragnarsson ska kunna ha någon att bråka med, för senaste mötet så rök de ihop. Vi vet ju alla hur det hade slutat, det har blivit en Foppa mindre i den här världen.

Men mitt tips är:

Djurgården - Modo: 3-1

Markus Krüger, Tomas Nilsson, Ragnarsson

Så ser det ut!

/Felix

Whatcha say?

Just nu så orkar jag inte skriva egentligen, men jag försöker få ihop några rader för att ni ska ha något att läsa.
Men saken är den att jag har sällan något att skriva egentligen. Men men jag lovar att jag ska försöka hitta något att skriva tills ikväll..


/Felix


If I aint got you!

Dålig uppdatering nu.. men det beror bara på att jag inte haft tid att uppdatera. Så ni vet, men jag kommer igen imorgon..

/Felix

Du fick mig..

Att inse att jag kanske har lurat mig själv det senaste året. Eller kanske man ska säga månaderna, det är skit samma egentligen. Men du fick mig att inse att jag kanske kan ge någon en kärlek och ömkan som de förtjänar. Jag kan inte annat än säga förlåt för det som gjorts tidigare. Men jag tror faktiskt att jag kan och framförallt så vill jag skärpa mig. Det skulle väll vara ganska bra, om inte annat så skulle jag faktiskt kunna unna min tid åt att göra dig lycklig istället för att sitta här och tänka på allt som är olykligt. Det är mycket jobbigare att vara olycklig än det är att vara lycklig.
Men faktum är det att jag inte insett det förän nu att jag faktiskt tycker väldigt mycket om dig, det kan man tacka tidigare händelser för faktiskt. Jag säger inte detta för att hacka på någon men jag tror faktiskt jag lärde mig en läxa om att man inte gör som man vill, utan att göra så att någon annan blir sårad eller lämnad. Men jag har rest mig och faktiskt öppnat ett hjärta som tidigare varit stängt och det är du som öppnat det. Tro det eller ej, men du är en på 1.000.000 du är en stjärna. Om inte annat så är du den mysigaste personen som finns, ditt sätt, allt du gör. Jag kan inte annat än säga att jag ser upp till dig, och det är något jag inte gör ofta. Jag brukar oftast skita i vad folk gör som de är bra på, så länge jag vet att jag egentligen kan göra det bättre. Men nu ser jag faktiskt upp till dig.

Jag kan refferera till ett tidigare inlägg där jag påpekade att jag skriver det som finns i mitt huvud. Det är exakt det jag gör nu, spelar egentligen ingen roll hur "bögigt" det låter. Men jag skriver det jag känner, och passar inte det dig. Så kanske har du inte staken nog till att erkänna för allmänheten hur du känner inombords. Det är patetiskt och faktiskt synd om dig som inte klarar av det. Men jag står för det som sagts, samtidigt som jag inte orkar ta kritik från de utomstående som inte förstår riktigt vad jag menar.

/Felix


RSS 2.0