Dag 5 - Vad är kärlek?

Jag har ju inte riktigt varit på allerten så jag tar dag 5 nu. Så jag ska försöka förklara vad kärlek är, är det verkligen så enkelt? Kan man göra det med text ens?

Jag gör ett försök. Kärlek är när man har hittat en person som man verkligen bryr sig om och som man verkligen inte kan klara sig utan. En person som gör att det pirrar i magen när man umgås och som får en att känna sig sådär varm som bara kärlek kan.
Jag antar att om man inte har upplevt kärlek kan man inte heller föreställa sig hur det känns att vara del av det. Eftersom det är en känsla som man inte kan köpa eller som man kan bestämma sig för att känna.

Jag vet ärligt inte hur jag ska beskriva det på ett mer komplex sätt. Jag kan säga såhär, till er som varit med om det förstår vad jag pratar om. För er som inte varit med om det, det kommer till er en vacker dag med.

Men en sak som är negativt med kärlek är att det finns 2 sidor av kärlek, positivt och negativt. Eftersom man kan inte alltid tro att kärlek inte kommer med positiva känslor. Man kan också bli fruktansvärt sårad och då är kärleken bland det värsta som finns.

Ja det var min uppfattning antar jag.

/Felix:)

Det är oklart om vad som händer ikväll!

Det lutar åt att det kommer bli fett ikväll, eller jag vet att det kommer bli det.
Jag ska troligen på Tandoori innan och hänga med lite folk. Det ska tydligen bli schyssta priser där. Så vi får se vad som händer, snällt av dig Robin förresten.

Det är ju alltså 2 fester in the city tonight, och jag ska nog checka in båda. Jag vet inte riktigt ännu, Tommy och jag sticker ju imorgon till Gävle där vi ska se när Brynäs ska försöka hålla matchen mot mitt lag Djurgården. Det förväntas bli en relativt bra match. Det är ett slutsålt Läkerol Arena vi ska besöka, och det är ett till check i mitt häfte på arenor jag besökt.
Vi sticker ner med tåget och ska festa som fan antar jag!

Senare vankas Daniel Adams Ray på Stads.



Pz /Felix

Dag 4 - Det här åt jag idag

Ja eftersom jag var och shoppade en TV igår så hann jag inte riktigt med att blogga så mycket. Men jag ska försöka få till detta ämne i alla fall.

Jag var bjuden på middag hemma hos pappa, det händer inte så ofta att man är där och äter nu för tiden. Men heldags menyn såg ut såhär:

Frukost : Yoghurt och Te på jobbet på morgonen.

Lunch: Lunch med mamma på 1891, pasta blev det för mig då.

Middag: Ugnsgratinerad korv med mos.

Kväll: Cupcakes!:)

Det var typ så min meny för dagen såg ut, jag vet inte varför det skulle kunna vara ett ämne för er att läsa men hoppas det blev bra.


Men som sagt, jag lyckades ju köpa mig en tv igår. Det blev en Philips 40" LED-TV, inte den billigaste men den är jävligt bra.
Tack pappa för att du följde med.

/Felix

Det är lite segt..

Som rubriken lyder är det ganska segt när man sitter på jobbet hela dagen och det är mitt livs lugnaste dag. Men man får göra det bästa av situationen och hoppas på att det dyker upp något mayor snart.

Var och käkade lunch med min mor, där hon tyckte att hon skulle vara trevlig att bjuda mig. Vilket verkligen uppskattas även fast vi nyss fått lön båda 2, men vem vet jag kanske bjuder nästa gång.
Ikväll är jag lite nervös inför eftersom jag ska försöka tillfredställa alla mina krav på en ny TV, eftersom den lilla vi har i lägenheten nu är totalt värdelös. Man får tinitus så fort man slår igång den eftersom den höjer volymen till typ max när den startar.
Men nu ska det i alla fall bli ändringar på det och jag ska som sagt försöka komma hem med en TV.

Therese jobbar till klockan 8 ikväll så tänkte försöka vara färdig tills dess då. Men man vet ju aldrig, hon kanske åker med oss hem.


Jag slänger upp en bild på den fina TV:n sen om jag lyckats fått med mig någon.

/Felix

PS: Ämnet kommer ikväll oavsett..


Baka kan hon..

Älskling lyckades komma på att hon skulle baka ikväll, jag skulle tydligen ställa upp(?) och man gjorde ju lite av sakerna iaf. Jag strusslade!=D



Fina va?=)


/Felix

Dag 3 - Mina föräldrar

Det är egentligen inge svårt att skriva om sina föräldrar men det är svårt att veta vad man ska dela med sig av.
Rent allmänt så har jag troligen enligt mig de bästa föräldrarna man kan ha. Men det kanske är svårt att visa det hela tiden, men så är det faktiskt. Man har liksom de bästa föräldrarna, jag tror inte jag skulle klara mig så länge utan dom.
De står alltid vid min sida i vått och torrt liksom, men samtidigt så är inte ens föräldrar i princip programerad till att älska sina barn? Det tror i alla fall jag att det är, eftersom man kan inte hata sitt barn right?

I alla fall så kan jag ju berätta lite om min far, det är en av de roligaste personer jag känner och han är inte en av de i ledet som jag skulle kalla normal. Men det är väll ingen i min släkt skulle jag kunna säga. Men det är min far att vara en av dom som är lite knäpp, inget illa menat pappa men du är faktiskt det!

Lite om min mor också, det är någon som ger mig goda råd varje gång jag ska göra nått. Men som jag inte alltid riktigt tar åt mig, eller jag tar väll åt mig men visar det väll inte så speciellt mycket. Men det är min mamma, hon är oftast orolig och jag fortsätter fråga mig varför, men hon älskar ju mig och är rädd om mig antar jag.

Men det jag kan säga om er båda är att jag vet att ni älskar mig lika mycket som jag älskar er.


Det var typ det jag hade om detta ämne..

Enjoy!

/Felix

Dag 2 - Min första kärlek

As bra ämne verkligen, vem har kommit på det?

Min första kärlek måste ha varit i slutet av 9:an och början av 1:an med en tjej som heter Jessica. Det varade i ca 9 månader och vi hade väll våra bra och dåliga stunder vad jag kommer ihåg. Men det var i alla fall över sommaren och ni vet ju hur det är på sommaren man bara lever livet och bryr sig inte om speciellt mycket.
Men som sagt man har det ju bra och dåligt och jag vet inte om det var något av de som vägde upp speciellt mycket.

Vad mer kan man säga? Vi hade några avbrott där vi var tvungna att vara ifrån varandra för att inte slå ihjäl varandra i princip.
Vi insåg ju tillslut att vi inte ville samma sak och det tog ju slut på hösten, jag tror det var i början av September om jag inte minns helt fel.
Men ja oavsett vad man säger kommer man ändå komma ihåg en del detaljer från det första förhållandet/kärleken som alltid kommer att finnas kvar. Det är saker som man gjort med den personen som man inte gjort med någon innan, saker som var bra.. saker som var dåliga. Men det är så det går ihop liksom, om man inte har det bad någon gång hur ska man då kunna uppskatta det som är bra?

Det var typ det jag kunde upplysa er om det, eftersom jag inte är så bra på detaljer och shit kring detta så låter jag det vara tills vidare.

Kommer inte ihåg vad det var för ämne imorgon, hoppas det är bättre i alla fall.


/Felix

Dag 1 - Om mig

Ehm, Om mig det var väll ett helt fantastiskt ämne måste jag säga. Vad ska man skriva om sig själv liksom...

I alla fall jag är 19 år och bor tillsammans med min flickvän Therese i Granloholm. Detta har vi nu gjort i snart 2 månader, fantastiskt right.
Jobbar för närvarande på Telia och gör det dagligen typ.

Jag vet inte vad mer man kan skriva? Jag har en mamma och pappa som alla andra, har också dubbelt av de båda.. alltså skilda föräldrar som ni kanske förstår.

Djurgården är mitt hjärta troget och kommer alltid att stå upp för laget, det är laget i mitt hjärta.

En bättre kategori tack?

Festar nästa varje helg med mina polare, för det mesta Tommy, Adrian och Saasta.

Men jag vet inte vad jag ska skriva mer..

prövar nästa imorgon.

Pz / Felix

Comeback!

Bloggen ska nu göra Comeback och för att göra denna månad en sysselsatt blogg månad så ska jag förska använda mig av den lista som just nu cirkulerar i bloggvärlden(?). Jaja vi får la se vad som händer, jag tog i alla fall min lista av Alexandra Holmsten så ni vet.
Ska försöka få till det första inlägget ikväll.


Dag 1- Om mig

Dag 2- Min första kärlek

Dag 3- Mina föräldrar

Dag 4- Det här åt jag idag

Dag 5- Vad är kärlek?

Dag 6- Min dag

Dag 7- Min bästa vän

Dag 8- Ett ögonblick

Dag 9- Min tro

Dag 10- Det här hade jag på mig idag

Dag 11- Mina syskon 

Dag 12- I min handväska

Dag 13- Den här veckan

Dag 14- Vad hade jag på mig idag?

Dag 15- Mina drömmar

Dag 16- Min första kyss

Dag 17- Mitt favoritminne

Dag 18- Min favoritfödelsedag

Dag 19- Detta ångrar jag

Dag 20- Den här månaden

Dag 21- Ett annat ögonblick

Dag 22- Det här upprör mig 

Dag 23- Det här får mig att må bättre

Dag 24- Det här får mig att gråta

Dag 25- En första

Dag 26- Mina rädslor

Dag 27- Min favoritplats

Dag 28- Det här saknar jag

Dag 29- Mina ambitioner

Dag 30- Ett sista ögonblick


PZ!!!


RSS 2.0