Bomben släpps - Melodifestivalen, glamoröst eller töntigt?

Allmänt

Det är ett evigt tjat varenda år om den här såkallade "Melodifestivalen". Vi kan ju börja med att gå in på http://aftonbladet.se så kan ni ju se att dom rubrikerna näst högst upp är bara om dom som ska delta i festivalen. Det handlar om allt från artister som är packad till kärleks gnabb bland de deltagarna. Vilket verkar sjukt viktigt att skriva på en tidnings hemsida. Det verkar ju som att melodifestivalen går före allt annat. Det är för mig rätt så konstigt att förstå. Sen så kan vi gå vidare med att påpeka funktionen dom använder för dom som röstar. Det ska tydligen skänka pengar till fattiga barn. Men vänta lite nu, det är 3 kr för ett sms och 10kr/samtal. Det är nästan sjukt hur många röster som dom drar in, om bara pengarna som dom drar in skulle gå oavkortat till dom fattiga barnen så kanske det inte hade funnits några fattiga. Inte sant?

Artister

Men sen finns det några som verkligen inte vill ge upp när det gäller melodifestivalen, det är blandannat Carola, Shirley Clamp, det var dom 2 jag kunde komma på. Sen är det en hel drös med människor som inte förstår att dom aldrig kommer att bli något annat än förlorare i tävlingen. Det är sorgligt hur man kan försöka så pass många gånger som dom har gjort. Man vet inte om man ska skratta eller gråta.
Sen ska det alltid bli så stort överallt, jag såg till och med att Extra. Ni vet tuggummi företaget. Dom hade en kampanj när det gällde melodifestivalen. Alltså? då kanske ribban ska sättas nere vi fotknölarna om man måste göra reklam för att vinna biljetter till finalen av melodifestivalen med ett tuggummi företag? Alltså frågan är om det handlar om att dom som deltar har extra vita tänder? Eller vad nu Extra sponsrar med.

Röstingen

Vi återgår till röstningen. Det har alltid varit ett sånt otroligt tjaffs om röstningen. Det är alltid en massa 10000 röster som inte kommer fram. Och det kanske var just det som gjorde att Carola vann? Vad vet jag, men det var iallafall det som gjorde att man slutade kolla på det där tramset. Men jag menar om man nu har ett sånt stort behov av att ha en rättvis röstning. Kan väll för fan lite av pengarna gå till vettig elektronik. Alltså jag menar som kan sköta om röstningen.

Programledarna.

Sen kan vi ju också ta och påpeka dom där förbannade programledarna. Vem var det ifjol. Christian Luuk va? Han var iofs en av dom bättre programledarna. Men ändå så var han inte bra. Jag menar det beror helt på var man ska sätta ribban. Visserligen så tar ju Mark levengood och Jonas Gardell priset på dåliga programledare. Dom har ju skämt ut Sverige i det där melodifestivalen. Det är ju fan en skam att bara kolla på människorna.

Radio.
Radion har ju också mycket med avgörandet i melodifestivalen att göra. Man vet helt klart vilka som vinner finalen genom att lyssna på radion. Den eller dom låtarna som spelas mest dom kommer att vinna. Eftersom man älskar inte en låt första gången man hör den. Det tar ett tag, och om radion då spelar låtarna så kommer man ju att gilla låtarna som spelas. Men jag kommer så väl ihåg ifjol. Då spelades endast dom som radiostationerna ville skulle vinna. Så det har mycket med radion att göra. Vilket är fel, alla ska samma chans att vinna. Så skit i det där nu.
Allmänt igen...

Jag tycker att det är rätt otroligt att vi har sänkt oss så otroligt när det gäller musiktävlingar ute i Europa. Shiit om Carola inte klarar av att vinna vem ska då göra det:O? Helt sick, men skärp er förfan, skicka fram några grymma rockband istället för det där tjaffset. Det går ju inte att vinna melodifestivalen med nollor. Sen vill jag också få fram att jag tycker att det var synd att Fronda inte fick mer tid i rampljuset. Han skulle kunnat starta en ny kultur när det gäller den här tävlingen. Jag antar att du var för tidigt ute Fronda. Du får helt enkelt vänta några år. Men sen så kan vi ju kolla på dom som har vunnit som senaste gångerna. Ta bara ett exempel som Lordi. Alltså dom gjorde någonting som ingen trodde på. Men dom var ju grym ellerhur, dom rockade ju hela Schlagerfestivalen. Det var riktigt grymt.
Så det är några sånna utstickare som vi behöver. Inte bara samma sak.
Så ta och lyd mitt råd, ni som är pop artister. NI HAR INGET ATT GÖRA PÅ MELODIFESTIVALEN!!! FÖRSTÅR NI!

Jossan kommer att rösta på Lasse Lindh och hon vill att ni ska göra det också!


Kommentarer
Postat av: jossan

haha!

felix kommer också att rösta på lasse lindh:)

2009-02-07 @ 19:56:00
Postat av: alex

haha håller med!! men caroline af ugglas skämmer ju för fan ut sverige helt o hållet!

2009-02-07 @ 21:56:22
Postat av: erik

sv: haha ser de ;p

2009-02-07 @ 23:57:02
URL: http://eriksnackar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0