Gatufesten

Tjenare alla , som ni vet är det ju gatufesten i sin högsta grad i sundsvall nu, det har varit fett jävla skojj asså. fyfan.
Det var på torsdagen som festen började hos didrik och det blev lite som det blev från början, men vafan det ordnade sig, fett nice vare iaf, eh efter en relativt lugn förfest så drog vi in till stan för att röjja, och det blev verkligen röjja kan jag ju tala om , vi splittrades som alltid hahaha, och jag gick och träffade jessica, och det var sista gången den kvällen jag såg didde och det gänget, vi tappade fan bort varandra dirr, hahah, men vi hade det skojj ändå, fyfan vettu. Vid 23.00 tiden drog vi till Stora scenen och rockade lös till magnus uggla , fyfan vad han är kung alltså, vi stog nästan längst fram, och det var riktigt partaj. hehehe, aa sen så åkte vi 01.15 bussen hem för då var vi så jävla slut asså.. hahaha, aja det var en helt okej kväll faktiskt , haha.

Fredagen:
På fredagen var det igen förfest hos my homie, haha, och det var ju soft som fan , hans brorsa som dagen innan hade ju också sin förfest där så det blev en del folk haha. Aja, vi åkte samma buss in som dagen innan, och det blev riktigt skojj, och vi höll ju ihop längre med varandra den här kvällen än igår. Haha, men sedan så skulle jag träffa jessica, för emma hade ju blive tagen, aja, vi ska inte prata om det, fråga henne om ni vill veta nått, hon svarar nog på frågar och vidare diskussioner. Haha, eh kvällens stämmning typ dog ju pga detta, men vafan vi kom igång igen efter 1 timme i madhouse, sen klockan 22.30 vare dags för mange Smidth och han var ju helt okej faktiskt , om man får säga så, men det var inte det drag jag trodde det skulle vara, men det blev nice ändå. Aja, senare klockan 00.30 vare dags för sveriges största rappare petter att ta över scenen, jag stog inte så långt fram för jessica ville inte det, så vi stog lite längre bak men vi hörde ändå musiken. Haha, det blev en bra kväll tillslut. hahaha.

Idag:
Uppdatering kommer....

Kommentarer
Postat av: Kennnnnjao

haha råkade kolla lite på din bdb och såg din blogg :P Tänkte bara säga det att Petter är inte Sveriges största rappare tyvärr :P Ken Ring är det :D På vilka sätt ? jo t.ex han var brysh med Proof en före detta medlem i D12 och har feata med han innan han gick bort . Sen har han också flera kontakter och känner många stora rappare :D Hare ! :P

2008-07-05 @ 18:25:43
Postat av: bästaste jossan

haha fyllodad ;)

visst fattar du ?

2008-07-06 @ 18:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0