Se och hör - Timrå gör storsatsning mot Djurgården ikväll!

Timrå kommer med ett tåg lastat med supportrar och resan till Stockholm storsatsat de på. Janne Åkerström, Timrå IK Supporterklubb, har jobbat hårt för att få denna resa att gå som på räls.


Detta skrivs på Djurgården IF hockeys hemsida. Det är alltid lika roligt att Timrå arrangerar sådana resor för att stötta sitt lag. Brynäs gjorde ett tappert försök här i början av säsongen men hördes då inte så mycket. Timrå har alltså fyllt ett tåg med supportrar och då förväntas alltså runt 300-350 man att inta Djurgårds borgen. Men om de kommer höras är nu ännu oklart, eftersom Järnkaminerna också har laddat upp och står och väntar på Timrås supportrar med 1500 man i klacken. Matchen är i full gång på planen och läktaren, upp till fight. Det kommer att bli en minnesvärd kväll.

Detta skrivs också på http://www.difhockey.se

Ni mobiliserar stort till den här matchen. Hur många hoppas ni bli på er sektion och vad är målsättningen med kraftsamlingen?

Vår målsättning är alltid densamma. Vi ska ge DIF bästa möjliga stöd, såklart. Det här blir tredje matchen denna säsong med en klack på 1500 man, det är ca 500 mer än vanligt numera. Hovet är vår borg och det spelar ingen roll hur många motståndarsupportrar som kommer hit och tror de ska ta sig ton. Vi visar gång på gång att ingen överröstar oss, det gör vi även mot Timrå.



Det är med ett stort leende på läpparna jag läser detta. Jag kan inte annat än säga att det ska bli intressant att se om dom lever upp till målet. Järnkaminerna står alltid för sitt ord. Alltid oavsett - Djurgården!

Själv kommer jag inte finnas på plats men jag vet att Djurgårdsfamiljen gör ett makalöst arbete!

Full fart framåt!
Håll tätt bakåt!

/Felix

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0